Long Stay golfresor till Portugal, Algarve – Albufeira

Algarve, Albufeira – bo mitt i ”byn” och spela på 3 olika banor!

Bo i mysiga staden Albufeira, mitt på Algarvekusten, i lägenheter med garanterad havsutsikt och 20 greenfee på 3 olika golfbanor.

Pris 11.900:-/person för 4 veckors Long Stay med 20 greenfee.

albufeira_ocean-view_sunbirdie-longstay-golf_660

Underbar utsikt över Atlanten och gamla Albufeira från din balkong.

I hjärtat av Albufeira, mitt på Algarvekusten, ligger vårt härliga boende Cerro Mar Atlantico. Med 100 trappsteg ner till torget i gamla Albufeira kan du inte bo mycket mer centralt i en by på Algarvekusten. Albufeira förvandlas från en turistinvaderad stad under sommarmånaderna till en mysig och genuin liten stad med lugn atmosfär under vintern. Året runt-handlarna och restaurangerna håller öppet, stranden är fri från skrik och skrän och utsikten över Atlanten är klarare.

albufeira_albufeira-at-night_sunbirdie-longstay-golf_660

Utsikten över Albufeira blir inte sämre framåt kvällen...

Här öppnar vi på Sunbirdie ett perfekt Long Stay golfresmål som blandar stadsliv och golf i toppklass. Du bor på Cerro Mar Atlantico som har det mesta du behöver för en underbar vistelse under årets kalla månader.

Här finns inomhuspool, gym, SPA, ja till och med bowlingbana!

På Cerro Mar Atlantico bor du i fina, ljusa och moderna lägenheter. Framför allt har du en vidunderlig utsikt över Albufeira och Atlanten!
En perfekt plats av avrunda dagen med en god måltid och ett glas vin ackompanjerat av en utsikt man aldrig kan se sig trött på. Kan det bli bättre?

Till det härliga boendet på Cerro Mar, där för övrigt många danskar och kanadensare bor varje vinter för att få värme och sol, har vi valt golfspel på de tre fina banorna Salgados, Morgado och Alamos. Variationen mellan de olika golfbanorna gör att du aldrig hinner tröttna på någon av dem.

Det är mycket smidigt att ta sig till golfen från Cerro Mar. Ett par gator och svängar bort kommer man ut på den väg som snabbast leder till golfbanorna. Man behöver alltså inte leta sig upp till den stora motorvägen för att komma till golfbanorna.

albufeira_pool_sunbirdie-longstay-golf_660

Cerro Mar har alla faciliteter för en lyckad Long Stay golfresa.

Boendet på Algarve, Albufeira

Ditt boende på Cerro Mar Atlantico är av bästa märke. Ljusa fina lägenheter byggda så att alla ska kunna ha utsikt över Albufeira och havet är vad som väntar. Lägenheterna är moderna och utrustade med allt du behöver i köksväg för att kunna leva precis som hemma. I vardagsrummet finns tv för lugna mysiga hemmakvällar.

albufeira_kitchen_sunbirdie-longstay-golf_660

Lägenheterna har ett sovrum och kombinerat kök/vardagsrum.

albufeira_bathroom_sunbirdie-longstay-golf_660

Daglig städning och byte av handdukar 5 ggr per vecka ingår.

Utanför dörren finns en utomhuspool som, beroende på hur vintervädret är, kan gå att bada i ända fram i början av november. Annars finns en uppvärmd inomhuspool på andra sidan gatan där Cerro Mar Garden ligger. Här träffas också många gäster på kvällstid och äter middag i hotellets fina restaurang. Cerro Mar har haft vintergäster under många år och vet att underhålla gästerna. Här spelas bridge, sjungs karaoke eller varför inte bowla i hotellets egen bowlinganläggning..?

Golf på Salgados, Morgado och Alamos

alamos_green_sunbirdie_660

Förutom banan Salgados, som ligger ca 10 minuter bort invid havet, kan du välja att spela på Morgado eller Alamos. De här två banorna ligger ca 30 minuter bort, en bit inåt landet.

Salgados är en härlig parkbana som inte är överdrivet lång och med en hel del vatten. Banan, med sina vackra palmer och ondulerade greener, har lätt att charma spelarna. Här gäller det att använda insidan av huvudet och inte bara gå på med driver på alla hål. Ibland lönar det sig att försöka placera ut bollen strategiskt för att få en riktigt bra vinkel in mot green och flaggan.

Morgado och Alamos ligger bredvid varandra och utgör en 36 hålsanläggning med gemensamt klubbhus. Det tar ungefär 3o minuter att åka hit med bil från Cerro Mar. Vägen leder oss en bit upp i bergen och därmed är karaktären av Morgado och Alamos väsentligt annorlunda från Salgados.

Bägge banorna är mycket natursköna.
Morgado är en mjukt kuperad parkbana med breda fairways, snabba och roliga greener. Banan rankas inte alltför svår men utmaningar finns det gott om i de väl inbunkrade och snabba greenerna.
Alamos, som är kortare än Morgado, anses av många som en av de roligaste på hela kusten. Här finns det verkligen chans till en riktigt bra score om du vågar chansa lite. Greenerna är mycket roliga och det gäller att ha bra känsla i den platta klubban då de är snabba och ondulerade.

Vi är övertygade om att de här tre härliga banorna kommer att hålla dig road och utmanad långt mer än under en månad.

Service under din Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi naturligtvis måna om att du ska trivas så bra som möjligt och känna dig väl omhändertagen. Av den anledningen har vi vår egen personal på plats på Algarvekusten, som ser till att allt det praktiska sköts till punkt och pricka så att du kan njuta av din vistelse. Vår värd är där för dig och ingen fråga eller undran är för liten eller oviktig.

Starttider och greenfee

När du bor på Cerro Mar Atlantico spelar du golf på Salgadosbanorna (Salgados, Morgado och Alamos). 20 greenfee ingår under en Long Stay.

Vad ingår i din Long Stay på Cerro Mar?

Med Sunbirdie ingår boende under 28 nätter på Cerro Mar Atlantico samt 20 rundor golf på 3 banor.

Vad ingår inte?

Flyg ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Se mer information nedan eller gå direkt till fliken Flyg där vi rekommenderar olika flygbolag.

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således 4 veckor från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.
 Får ni inte ihop resan riktigt så vistelsen blir exakt 28 dagar så har vi även bra priser på extra nätter. Nu behöver man inte stanna i 4 veckor eller 8 veckor. Det går mycket bra att stanna i 5 eller 6 veckor eller ännu längre. Se vår prislista där du finner priser för 4 veckor, extra nätter, extra veckor och extra vistelse (4 veckor).

albufeira_old-town_sunbirdie-longstay-golf_660

Albuferia är en stad som lever året runt.

När du inte spelar golf

Om du bor på Cerro Mar Atlantico i Albufeira har du närhet till det mesta. Du bor mitt i en levande stad och befinner dig i princip mitt på Algarvekusten med närhet till golf, härliga stränder, mysiga restauranger och byar.

Ja, på Algarve finns så mycket att göra. Här finns restauranger och fiskebyar att upptäcka, kultur finns överallt men kanske företrädesvis västerut där den europeiska vaggan för de första världsomseglingarnas stod. Upptäck Lagos med sin dramatiska historia. Området var lika betydelsefullt för ”världsupptäckar-åldern” som Cape Canevaral var för ”rymdåldern”.

Varför inte upptäcka det lokala vinet från regionen som heter Alentejo? Passa på att hälsa på hos någon av producenterna i närheten.

Har du aldrig tidigare varit i den portugisiska huvudstaden Lissabon så ligger den inte mer än 3 timmar norrut. Hit tar du dig behändigt med hyrbilen.

Faktum är att inte heller Spanien är utom räckhåll. Det är inte mer än 20 mil till den fantastiska staden Sevilla och ännu närmre till spännande och charmiga Huelva, endast 12 mil.

Håll kontakten med vänner och familj där hemma

Vill du ha internet i lägenheten på Cerro Mar Atlantico rekommenderar vi att köpa internet access lokalt via hotellet eller i någon lokal TMN-butik. TMN är en större mobiloperatör med butiker lite här och var längs Algarvekusten. Här finns flera olika upplägg för mobilt bredband att köpa under den tidsperiod ni är på Algarve.

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv. Till Algarve och Faro finns det möjlighet att flyga direkt med Norwegian och Ryanair. Nuförtiden går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg. Du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat.  Vi rekommenderar även ett antal resebyråer som kan hjälpa er med flygbokningen. Tänk på att frakt av golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset.
Du kan även flyga till Lissabon direkt med Tap och sedan ta din hyrbil ner till Algarve. Det tar ca 3 timmar på den fina motorvägen.

Flygbolag till Faro där du bokar direkt hos flygbolaget: 
www.norwegian.com/se/ www.ryanair.com/se www.flytap.com/index.php?object=2040

Resebyråer: 
www.flygstolen.se www.flygvaruhuset.se www.seat24.se

Hyrbil

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Dessutom behöver du bil för att ta dig till de golfbanor som inte ligger vid ditt boende. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad. Du kan med lätthet åka till den lilla mysiga restaurangen vid stranden, eller göra en utflykt till någon närbelägen sevärdhet.

Hyrbil bokar du bäst och smidigast själv. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler. Sök pris och boka direkt på sunbirdie.se/hyrbil

 

Gör en bokningförfrågan på Long Stay golfresa till Algarve, Albufeira…

Läs mer om Algarve och våra olika Long Stay golfresor till Algarve…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Läs mer om Sunbirdies golfresor till Grekland
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Italien
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Portugal
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Spanien
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Sydafrika
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Thailand
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Turkiet
Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor till Grekland
Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor till Italien
Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor till Portugal
Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor till Spanien
Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor till Sydafrika
Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor till Thailand
Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor till Turkiet

© Sunbirdie AB

Föregående | Nästa
This entry was posted in Long Stay Golf Portugal Algarve Albufeira. Bookmark the permalink.

Comments are closed.