Long och Mid Stay golfresor till Thailand

Att göra en Long eller Mid Stay golfresa till Thailand innebär att lämna mörkret och kylan och styra kosan mot något helt annat – en drömsk tillvaro i sol och värme med mat och golfupplevelser runt varje hörn. Spännande möten med leende människor och nya kulturer väntar.

Nyhet: Kombinera med superrabatt!

Vad kan vara mer drömskt och spännande än att resa på en Long Stay golfresa till Thailand? På Sunbirdies härliga – och sinsemellan olika – resmål finns alla förutsättningar för en härlig och avslappnad Long eller Mid Stay golfresa som sänker pulsen och öppnar upp sinnena för allt det härliga som livet har att erbjuda.

 

Longstay i Hua Hin, Thailand

Under en längre vistelse här finns plötsligt tiden att börja dagen med en promenad på stranden följt av ett varmt bad i havet eller i poolen innan golfrundan. Under en Long Stay har du verkligen chansen att uppfylla drömmarna och planerna om en tryggare golfsving, ett belönande närspel eller bara att bli smidigare och rörligare. Men även Mid Stay kan vara en härlig upplevelse och vill du kombinera två Mid Stay-perioder till en längre vistelse får du alltid minst 2.000:- i rabatt!

Ja, Thailand är onekligen en del av paradiset här på jorden. Ta chansen att kombinera det viktigaste i livet; golf och njutning, under en Mid eller Long Stay golfresa till Thailand.

Våra handplockade resmål i Thailand är Hua Hin och Chiang Rai.

Long och Mid Stay golfresor till Thailand, Hua Hin

Hua Hin bjuder på flera olika boendealternativ både mitt i staden, intill havet och på golfbanan Black Mountain och 12 greenfee på sex banor samt alla transporter. Söker du sol, hav, bra golf och tillgång till en charmig stad är detta resmålet för dig!

Long och Mid Stay golfresor till Thailand, Chiang Rai

I exotiska Chiang Rai bor du på en charmig och nu helt nyrenoverad resort mitt i staden och spelar drömgolf på tre banor samt njuter av exotisk natur, kultur och god mat. Även här har vi service av svensk personal och alla transporter inkluderade. Upptäck det klassiska Thailand som landet – och priserna – var förr…

Kombinera med superrabatt!

Om du kombinerar två Mid Stay perioder (2 x 2 veckor) får du alltid minst 2.000:- i rabatt.

    • Önskar ni  hjälp med att boka ert flyg kontaktar du MK Airbroker på 08-16 69 30 eller booking@mkairbroker.se

 

Ring oss gärna på 08-458 00 00 för mer information och bokning…

Stanna i Thailand i mer än 30 dagar?

Vill du stanna längre tid än den tidigare gränsen på 30 dagar kan du nu förlänga sitt visum på plats i landet för ca 2.000 baht på ett sk immigrationskontor. Läs gärna mer om de nya reglerna här.

Läs om Long Stay golfresor till Thailand, Hua Hin…
Läs om Long Stay golfresor till Thailand, Chiang Rai…


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Föregående | Nästa
This entry was posted in Long Stay Golf i Thailand. Bookmark the permalink.

Comments are closed.