Prisvärda golfresor till Grekland, Costa Navarino

Costa Navarino är utan tvekan bland det bästa vi sett på mycket länge! Inte bara golfen utan även naturen, kulturen, stränderna, byarna och det faktum att det är en helt ”ny” region för oss att åka till.

Pris från 3.600:-* för 7 nätter med 7 greenfee…

Peloponnesos är vackert, orört och kanske mest känd för sina Kalamataoliver. Men missa inte de historiska platserna såsom Olympia och Sparta.

grekland_costa-navarino_the-dunes-course-14_sunbirdie-longstay-golf_660

Grekland bjuder numera på en av Europas mest spännande golfresorts... underbara Costa Navarino!

Det finns två sätt att ta sig till Costa Navarino. Flyg till Aten och sedan en vacker men relativt lång bilresa till Costa Navarino (motorväg hela vägen förutom sista 5 milen). Det andra alternativet är lite smidigare men mindre flexibelt. Under vissa perioder flyger det grekiska flygbolaget Aegean Airlines direkt från Stockholm till Kalamata (boka direkt på www.aegeanair.com).

grekland_costa-navarino_the-dunes-course-6_sunbirdie-longstay-golf_660

Dunes är ett mästerligt verk av Bernhard Langer.

Väl framme på Costa Navarino har du 2 helt underbara banor att spela på. Dunes och Bay.
Dunes Course är ritad av Bernhard Langer och ligger vid det 5-stjärniga Westin hotellet. Banan är otroligt vacker med flertalet hål med utsikt över havet. Banan är lätt kuperad och på sina håll ganska lång. Detta är helt klart en mästerskapsbana som varligt lagts ut i en otroligt vacker miljö där banan på sina håll kantas av flera hundra år gamla olivträd.
Bay Course är ritad av Robert Trent Jones Jr (samma arkitekt som Bro-Hof) och är en riktigt fullträff. En helt annan bana än Dunes förutom att den faktiskt på sina håll är ännu vackrare. På Bay är inte längden det viktigaste utan precision belönas alltid. Dock kan det vara svårt att hålla koncentrationen då det är så sagolikt vackert att man nästan glömmer att spela…
Bay har några hål som är lite mer kuperade men drar inte ner helhetsbilden nämnvärt.

grekland_costa-navarino_flame_sunbirdie-longstay-golf_660

Westin Costa Navarino är en komplett lyxresort.

På Costa Navarino kan du välja att bo på 5-stjärniga Westin Resort direkt vid Dunes Course eller i studios med självhushåll* i den lilla mysiga byn Marathopolis.

* gäller besökande släkt och vänner till våra Long Stay-boende.


Gör en offertförfrågan via vårt formulär, ring oss på 08-458 00 00 eller maila din fråga eller beställning till info@sunbirdie.com

Westin Costa Navarino

Westin Costa Navarino är rakt igenom 5-stjärnigt och bland de mest kompletta resort vi besökt. Här finns allt och lite till. Gym, Spa, pooler, strand, barer, restauranger, affärer och väldigt smakfullt inrett utan att på något sätt bli stort eller vräkigt!

Pris per person 7 nätter med frukost inklusive 5 greenfee från 7.895:-

Marathopolis Residence

Reser du hit för att besöka släkt eller vänner som reser på Long Stay, kan vi även erbjuda Marathopolis Residence för veckoresor. Detta är ett litet lägenhetshotell i byn med samma namn, ca 12 km från Dunes Course och 19 km från Bay. Här blir ni inkvarterade i fräscha Studios (som ett hotellrum med litet kök) mitt i byn med gångavstånd till strandpromenaden med en handfull mysiga små restauranger.  Marathopolis Residence är ett nybyggt lägenhetshotell där även de flesta av våra Long Stay gäster bor. Här bor man mitt i samhället och kan ordna med sina egna måltider eller bara gå ner på strandpromenaden och äta en god middag på någon av de lokala restaurangerna.

Pris per person 7 nätter med självhushåll inklusive 7 greenfee från 3.600:-*

Gå till detaljerad prislista för veckoresor till Costa Navarino…

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser, utan det bokar ni själva för bästa pris och smidighet. Ni kan söka bästa pris och boka er hyrbil direkt här på vår hemsida.

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller på info@sunbirdie.com om ni har frågor eller vill boka, eller gör en prisförfrågan online här på vår hemsida

 

Läs mer om Sunbirdies golfresor till Grekland
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Italien
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Portugal
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Spanien
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Sydafrika
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Thailand
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Turkiet

© Sunbirdie AB

Föregående | Nästa
This entry was posted in Prisvärda golfresor till Grekland, Costa Navarino. Bookmark the permalink.

Comments are closed.