Longstay golf i Spanien

Den spanska solkusten har en viss charm för golfentusiaster och är ett mycket populärt resmål för semestersugna svenskar då de får chansen att njuta av sol, god mat, härliga miljöer och träffa likasinnade människor, detta kombinerat med bra golf. Särskilt populära är dessa resor under vinterhalvåret då det är grått och trist här hemma i Sverige.

Även om det är en golfresa, skadar det inte att ta paus från golfen någon dag för att utforska staden man befinner sig i. Hyr en bil för en dag och utforska närliggande städer eller besök sevärdheter. Den spanska solkusten har många fina pärlor och fina små kuststäder som är värda ett besök. Titta gärna in på den lokala turistbyrån för att få tips om utflykter eller för att ta del av event och festligheter på orten. Utöver golfen finns det andra aktiviteter som tennis och vandringsleder eller shopping. De spanska orterna man kan välja att besöka för long stay golf som anordnas av Sunbirdie är Barcelona, Calida, Costa del Sol, Costa de la Luz, Dorada och Valencia. Samtliga städer ligger nära havet och varje stad erbjuder flera bra golfbanor att spela på.

Att bo bra är för många viktigt under sin semester om man dessutom är på en long stay semester är boendet extra viktigt. Det finns många alternativ att välja bland. Ett lägenhetshotell är kanske att föredra då man kan laga mat hemma som ett alternativ till restaurang, det är dessutom ett sätt att hålla nere kostnaderna under resan. Om man är borta i flera veckor kan det bli dyrt i längden att äta frukost, lunch och middag ute varje dag. Besök en av de lokala livsmedelsbutikerna och handla hem spanska delikatesser som kan avnjutas på balkongen med ett glas vin vid solnedgången.

Många av lägenhetshotellen har faciliteter som tvättmaskin, micro, brödrost, kyl- och frys, kaffebryggare mm.

När man bokar en long stay med Sunbirdie behöver man bara tänka på att bestämma hur länge man ska vara borta, boka flyg, packa resväskan och golfklubborna så tar de hand om resten.

Sunbirdie erbjuder longstay golfresor till Portugal, Italien, Sydafrika, Thailand och USA.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Sunbirdie.”

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.