Spanien och Portugal som golfdestinationer

Europa erbjuder många spännande destinationer vare sig man är sugen på en storstadsweekend, historia, kulinariska upplevelser eller en fartfylld resa med aktiviteter och sport. I många europeiska länder hittar du även härliga kustremsor och värme även då vintermörkret faller över Sverige. När det kommer till golf finns många resmål att välja mellan där du njuta av toppklassiga golfbanor. I Europa finns faktiskt några av de bäst rankade golfbanorna i världen. För den som vill spendera lite längre tid utomlands följer här två tips på resmål som passar för en golfresa på 4 veckor:

Spanien

Vi är många svenskar som gärna reser till Spanien. Detta kan bland annat förklaras av det milda klimatet som på många platser regerar året om, den rika matkulturen och den vackra naturen. Det finns mycket att se och upptäcka vare sig man är frekvent besökare eller upplever Spanien för första gången. För den som vill spela golf i Spanien finns många alternativ. Barcelona, Sitges, Costa del Sol, Lanzarote osv. är exempel på några destinationer som lämpar sig för en longstay i Spanien med golf. Här finns många vackra golfbanor att välja mellan samtidigt som man kan kombinera resan med sol, bad, shopping, mat och kultur.

Portugal

Portugal delar gräns med Spanien och länderna åtnjuter till stor del samma klimat. I landet hittar du historiska platser som Évora, de pittoreska byarna i Bieras, spännande städer som Braga och vackra stränder på Algarvekusten. I likhet med Spanien hittar man ofta skaldjur på menyn och fotboll på tv:n i Portugal. Men landet passar sig även utmärkt för andra sporter som exempelvis golf. I Algarve hittar du golfresorts och banor längs med kusten som passar både barnfamiljer och par. Under en long stay i Algarve kan du såklart samtidigt passa på att bland annat utforska den spännande mat- och musikkulturen.

För att få hjälp med att boka din golfresa och drömsemester kan du vända dig till Sunbirdie. Sunbirdie erbjuder long- mid- och shortstayresor till destinationer världen över och hjälper dig att sätta ihop en resa som passar just dina önskemål. Du som inte spelar golf kan självklart också boka en longstay utan golf.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Sunbirdie.”

 

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.