3 tips på resmål för dig som vill spela golf i italien

Pasta, pizza och fotboll är tre ord som ofta också används i samma mening som Italien, men det stannar naturligtvis inte där. Geografiskt erbjuder Italien tvärtom en stor variation av landskap och oavsett om du besöker större städer, kustsamhällen eller mindre byar och vingårdar på landsbygden så är du garanterad fascinerande och utvecklande upplevelser.

Om du dessutom är intresserad av att fylla resan med en aktivitet så är en golfresa ett bra alternativ. Detta medelhavsland erbjuder bästa long stay golf under fantastiska omständigheter, bland annat på följande platser:

Gardasjön

I närheten av den vackra Gardasjön finns hotell och lägenheter i 1500-talsbyggnader av genuina snitt. Golf i Italien är alltid som bäst här, med närhet till 27 hål och 9 korthål, samt till inomhuspool, spa och bastu. Perfekt för den golfintresserade som också vill ha storslagna naturupplevelser och som aktivt vill ta del av det italienska landskapet. 

Toscana

Toscana är resmålet för dig som söker en lugn och stillsam long stay Italien, långt ifrån de större städernas högre tempo. I Toscana kan du bo i en gammal by utanför Florens, i nyrenoverade hus med 700 år på nacken. Njut av spännande möten och god mat eller ägna större delen av dina dagar åt att spela fri golf på den närliggande golfbanan Le Pavoniere, ritad av Arnold Palmer. 

Rom

Det är något särskilt med Rom. En stad med stort historiskt värde, men med gott om plats för den moderna människan och hennes leverne. En resa hit gör det möjligt att variera dagsutflykter till golfbanan med stadsvandringar, och hur du än väljer att fördela tiden så finns det gott om möjligheter till givande upplevelser. 

Golf är kanske inte det första man tänker på när man talar om Italien, men faktum är att det finns gott om golfbanor att njuta av här. Du som är intresserad av en longstay-resa hit kan kontakta Sunbirdie. De erbjuder ett stort utbud av resmål för just dina behov, och kan också skräddarsy lösningar. Mer information hittar du alltid på deras webbplats. 

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Sunbirdie.”

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.