5 anledningar till att boka golfresor och golfpaket utomlands

Älskar du golf och längtar till värmen? Varför inte boka in en härlig golfresa 2 veckor? Golf är en härlig sport där gemenskapen är viktig. Det är dessutom en rofylld aktivitet som passar människor i alla åldrar. Idag finns det bra företag att vända dig till om du vill boka en komplett golfresa till varmare breddgrader. Bland annat kan du spendera två veckor eller mer i Thailand, Sydafrika och Spanien. Överraska din partner på en härlig resa med golf i fokus eller ta med hela kompisgänget på en kortare resa fylld med golf, bad och god mat.

Det kan vara besvärligt att själv undersöka golforter i andra länder. Dessutom kan det bli dyrt att på egen hand boka hotell eller lägenhet, hyrbil och därtill fixa medlemskap eller kort hos olika golfbanor. För att inte tala om att hitta den bästa banan. När du vänder dig till ett företag som brinner för golfresor slipper du själv stressa med planeringen. Istället kan du spara pengar med prisvärda resor och paket till olika länder. Dessa företag är experter på golf och har bra koll på vilka banor som är bäst. Dessutom har de redan kollat ut och undersökt boendealternativ i närheten av banorna. Kanske vill du bo på ett flott hotell under din vistelse? Eller hyra en fräsch lägenhet. Just lägenheter är ett bra
tips om du ska iväg under flera veckor eller månader. Längre resor kallas ofta för long stay och är ett perfekt alternativ om du kan ta med dig jobbet eller om du är pensionär. Vädret i Sverige är inte toppen för golf under vinterhalvåret. Då kan det vara mer lockande att bo i Spanien eller Frankrike under några månader.

Det finns bra alternativ för golfresor

Om du inte har möjlighet att vara borta lika länge finns andra alternativ. Till exempel mid stay. Det är ett resealternativ där du istället är borta runt två till tre veckor. Om du endast har möjlighet att vara borta en stund, kanske över en helg, finns alternativet short stay. Ett perfekt alternativ för kompisgänget som vill iväg för en maxad golfhelg i ett vackert land.

Om du inte vill golfa hela tiden kan du givetvis hitta bra golfresor och golfpaket där du själv väljer hur mycket eller lite du ska golfa. Du kan såklart även passa på att göra andra saker under resan, som att gå en matlagningskurs eller lära dig dansa. Du behöver inte bestämma i förväg allt roligt du ska hitta på. När du bokar en golfresa 4 veckor eller ännu mer kan du se vad du känner för när du väl är på plats. Ofta kan företaget du bokar med arrangera olika gruppaktiviteter. Dessa kan exempelvis vara rundturer i stan eller matlagningskurser. Men du väljer naturligtvis själv hur ofta eller om du vill följa med.

Innan du bestämmer resa vill du säkert veta ungefär vilka priser long stay golfresor brukar ligga på. Det skiljer sig såklart en hel del och priset baseras ofta på vilken typ av boende du väljer samt hur länge du ska vara borta. Priser för short stay golfresor brukar ofta också vara väldigt förmånliga. Kolla in erbjudanden som att skicka bagaget från dörr till dörr.

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.