Long stay golf Portugal, Algarve – Vale do Lobo

Long Stay-marknadens mest exklusiva erbjudande!

Bo och spela golf på Vale do Lobo – en av Sydeuropas finaste golfresorts. Njut av två av Algarvekustens läckraste banor och bo mitt i Vale do Lobo under 4 veckors Long Stay med golf för 16.500:-.

16.500:-/person för Long Stay Algarve, Vale do Lobo (Ocean och Royal courses), Vale do Lobo Apartments, Vilamoura, Portugal för alla perioder från 24/10 – 30/4.

blank

Det känns fantastiskt att kunna erbjuda golf och boende på lyxanläggningen Vale do Lobo – Algarves pärla! Som enda Long Stay-företag erbjuder vi golf och boende på en av sydeuropas mest etablerade och mest exklusiva anläggningar. Vale do Lobo (Vargens dal) är Algarves äldsta och största lyxresort. Här har spelats golf sedan tidigt 60-tal då Sir Henry Cotton lade ut den första golfbanan i området. Området är fantastiskt välskött och hyser närmare 500 villor, några bland de finaste den portugisiska sydkusten kan visa upp.

Golfen på Vale do Lobo

Med sina två golfbanor i toppklass blir golfen och upplevelsen här spännande varje dag. Du väljer mellan att spela Royal course eller Ocean course. De här bägge banorna betingar under högsäsong ett greenfee pris på 190 Euro… per runda!

blank

Royal course upplevs att många som den lite vassare banan, här spelar du mellan typiska portugisiska vackra pinjetallar och ekalyptusträd. Signaturhålet på Royal course, Nr 16, där du spelar parallellt med havet och över klippkanten, känner du säkert igen från bilder i golftidningar. Det är sannolikt Portugals mest fotograferade golfhål. Bara upplevelsen att spela 16:e är kan vara värt hela rundan.

blank

Det är omöjligt att inte smälta inför vyerna och närkontakten med havet på Ocean course. Ingen annan bana på Algarve har en sån närkontakt med havet som Ocean course. Upplevelsen av att spela de vackra hålen nere vid havet kan inte ge något annat än ett leende på läpparna resten av dagen. Ingen av de bägge banorna är särskilt kuperad så koncentrationen och energin kan läggas på själva golfen.

blank

Efter golfen njuter man gärna en riktigt lång stund i det flotta klubbhuset där man bjuds på, förutom trevlig och som oftast charmig och välvillig portugisisk service, även på riktigt god mat.

 

Boendet på Vale do Lobo

Du har möjligheten att också bo på Vale do Lobo. Väljer du att bo här får du ta del av en atmosfär som många storstjärnor gjort till sitt hem. Bland andra den svenske ex Ryder Cup-spelaren Jarmo Sandelin har gjort Vale do Lobo till sitt hem. Du kommer att behöva bilen för att ta dig till by eller stadsmiljö men får å andra sidan en närhet till den fantastiska golfen och miljön i området Vale do Lobo. Med fördel rullar du ner vagnen till klubbhuset inför dagens runda och låter bilen stå.

blank

blank

Lägenheterna på Vale do Lobo är nyrenoverade och ligger i ett väl invuxet och charmigt område i närheten av Vale do Lobos välkända Tennis Academy. Här har du som väljer att bo också fri tillgång till tennisbanorna. Vill du, kan du köpa till fri tillgång till Vale do Lobos underbara SPA-anläggning.

blank

Lägenheterna är ljusa och i två plan och på ca 65 kvm. Dubbelsäng i master bedroom, fullt utrustat kök, stort vardagsrum och en härlig balkong.

För dig som söker ett Long Stay upplägg som reser sig lite över allt annat rekommenderar vi verkligen Vale do Lobo.

Service under din Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi naturligtvis måna om att du ska trivas så bra som möjligt och känna dig väl omhändertagen. Av den anledningen har vi vår egen personal på plats som ser till att allt det praktiska sköts till punkt och pricka så du kan njuta av din vistelse. Vår värd är där för dig och ingen fråga eller undran är för liten eller oviktig.

Starttider och greenfee

16 greenfee ingår när du bor på Vale do Lobo. Alla starttider är tillgängliga. Starttider går att boka 48 timmar i förväg.

Vad ingår i din Long Stay?

Med Sunbirdie ingår boende på Vale do Lobo i 28 dagar (4 veckor). 16 golfrundor på Royal course eller Ocean course ingår också.

Vad ingår inte?

Hyrbil eller flyg ingår inte i våra priser utan det bokar du själv för bästa pris och smidighet. Se mer information nedan eller gå direkt till fliken Flyg där vi rekommenderar olika flygbolag.

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således 4 veckor från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.
Får ni inte ihop resan riktigt så vistelsen blir exakt 28 dagar så har vi även bra priser på extra nätter. Nu behöver man inte stanna i 4 veckor eller 8 veckor. Det går mycket bra att stanna i 5 eller 6 veckor eller ännu längre. Se vår prislista där du finner priser för 4 veckor, extra nätter, extra veckor och extra vistelse (4 veckor).

När du inte spelar golf

blank

blank

Om du bor på Vale do Lobo har du närhet till det mesta. Du har stranden nedanför fötterna om långa promenader på stranden är din njutning i livet. Det finns många naturreservat att upptäcka precis i närheten av Vale do Lobo. Du kommer kvickt till Vilamouras marina där det kryllar av restauranger, barer och pubar. Ännu närmre ligger Quarteira där du med fördel handlar färsk fisk direkt av fiskarna.

blank

Ja, på Algarve finns så mycket att göra. Mängder av små härliga byar och städer lockar. Här finns restauranger och fiskebyar att upptäcka, kultur finns överallt men kanske företrädesvis västerut där den europeiska vaggan för de första världsomseglingarnas stod. Upptäck Lagos med sin dramatiska historia. Området var lika betydelsefullt för ”världsupptäckar-åldern” som Cape Canevaral var för ”rymd-åldern”.

Varför inte upptäcka det lokala vinet från regionen som heter Alentejo? Passa på att hälsa på hos någon av producenterna i närheten.

Har du aldrig tidigare varit i den portugisiska huvudstaden Lissabon så ligger den inte mer än 3 timmar norrut. Hit tar du dig behändigt med hyrbilen.

Faktum är att inte heller Spanien är utom räckhåll. Det är inte mer än 20 mil till den fantastiska staden Sevilla och ännu närmre till spännande och charmiga Huelva, endast 12 mil.

Håll kontakten med vänner och familj där hemma

På Vale do Lobo har du tillgång till fri internet i receptionen. Vill du även har internet i lägenheten rekommenderar vi att köpa internet access lokalt.
Mobilt bredband köpes lämpligen i TMN-butiker. TMN är en större mobiloperatör med butiker lite här och var längs Algarvekusten. Här finns flera olika upplägg för mobilt bredband att köpa under den tidsperiod ni är på Algarve.

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv. Till Algarve och Faro finns det möjlighet att flyga direkt med Norwegian och Ryanair. Nuförtiden går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg. Du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat.  Vi rekommenderar även ett antal resebyråer som kan hjälpa er med flygbokningen. Tänk på att frakt av golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset.

Flygbolag till Faro där du bokar direkt hos flygbolaget:
www.norwegian.com/se/ www.ryanair.com/se www.flytap.com/index.php?object=2040

Resebyråer:
www.flygstolen.se www.flygvaruhuset.se www.seat24.se

Hyrbil

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Dessutom behöver du bil för att ta dig till de golfbanor som inte ligger vid ditt boende. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad. Du kan med lätthet åka till den lilla mysiga restaurangen vid stranden, eller göra en utflykt till någon närbelägen sevärdhet.

Hyrbil bokar du bäst och smidigast själv. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen på Sunbirdies hemsida via Holiday Autos.

OBS när du bokar din hyrbil måste du veta vilken ankomst och avresetid du har med flyget.

 

Gör en bokningförfrågan på Long Stay golfresa till Algarve, Vale do Lobo…

Läs mer om Algarve och våra olika Long Stay golfresor till Algarve…

Läs mer om Long Stay golfresor till Portugal…

Läs mer om alla våra Long Stay Resmål…

Läs mer om vecko- och weekendresor med Sunbirdie…

 

© Sunbirdie AB 2012