Allt du behöver veta om golfresor i Sydafrika

Skulle du vilja åka iväg på en längre resa fylld av golf och likasinnade? Det finns mängder av roliga golfresor i Sydafrika för dig som vill upptäcka ett nytt land. Här kan du njuta av härligt väder, vänliga människor och många olika golfbanor. En ny plats att testa dina svings på. Sydafrika har länge varit ett populärt resmål, både för sina många djursafaris, men också otaliga vingårdar och vackra landskap. För att inte tala om golfbanor.

Olika alternativ när du bokar long stay golf i Sydafrika

Om du vill boka golfresor i Sydafrika är det bra att hitta en researrangör med kontakter på plats. Vanliga charterbyråer har sällan de rätta kontakterna för golfresor, som exempelvis hotell och boenden i närheten av banorna. Något många uppskattar med long stay golf i Sydafrika är att det är enkelt att kombinera sin resa med många olika typer av aktiviteter, inte enbart golf. Här finns nämligen ett rikt djurliv, fantastiska vyer, shopping och vingårdar. Det finns aktiviteter för hela familjen, oavsett ålder. Något du kan göra för att upptäcka så mycket som möjligt av Sydafrika är att boka flera midstay-resor istället för long stay. Fördelen med det är att du då kan bo på olika platser i landet och få chansen att uppleva ännu mer av detta fantastiska land.

Därför borde du boka long stay resor

Förmodligen tänker du på vad pris golfresor Sydafrika hamnar på. Det beror lite på flera saker, bland annat hur länge du vill vara borta, vilken sorts boende du vill ha och liknande. När du besöker researrangörernas hemsida kan du ofta läsa igenom deras protokoll och se vad som ingår i priset för x antal veckor. Var inte rädd att skräddarsy dina golfresor i Sydafrika, reseföretaget kan garanterat hjälpa till att möta dina önskemål.

Hitta ett företag i Sverige som arrangerar golfresor till Sydafrika

När du vill få ut så mycket som möjligt av din long stay resa kan du alltid spela golf i olika städer i Sydafrika. Du landar förmodligen i Kapstaden, varför inte testa på banorna Langebaan? Sedan kan du resa vidare till vindistriktet Stellenbosch och fortsätter golfandet där. Det finns bra golfmöjligheter över hela Sydafrika och med stor variation, något som är uppskattat hos såväl nya som erfarna spelare. En stor fördel när du bokar din resa via en erfaren arrangör med inriktning på just golf, är att du själv slipper leta rätt på aktiviteter och sevärdheter. Du kan boka tilläggspaket där du får möjlighet att gå på safari, besöka Kaphalvöns pärlor eller gå på vinprovning. Tilläggspaket kan göra det totala pris golfresor Sydafrika något högre, men å andra sidan får du se betydligt mer. Du kan enkelt hitta ett företag i Sverige som arrangerar golfresor till Sydafrika genom att söka på internet efter Sydafrika golf resor eller liknande.

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.