Allt du behöver veta om long stay golf

För sol- och golfälskare finns det två resmål som står ut lite extra mycket. Vi pratar förstås om Spanien och Portugal. Dessa två länder är lika och olika på flera sätt. Spanien har ju sedan länge varit svenskarnas absoluta favoritresmål. Men Portugal har skjutit i höjden under de senaste åren. Här är prisläget fortfarande förmånligt och precis som i Spanien erbjuder Portugal såväl vackra stränder som god mat och vin. För att inte tala om longstay golf. 

Golfbanorna i Portugal är många och av stort intresse för golfentusiaster i alla åldrar. I både Algarve och Madeira finns riktigt fina banor att spela på. När du väl vill åka iväg lite längre, kanske ett par veckor, kan det vara bra att hitta ett företag i Sverige som erbjuder golfresor till Portugal och Spanien eftersom de har bra koll och många kontakter på plats. Detta kan bland annat innebära att företaget kan hitta ett lämpligt boende för dig och dina vänner samt hjälpa dig med all logistik gällande golfutrustning. Det finns bra företag som kan hjälpa till med hela bokningen, både flyg och boende plus golfbanor. Dessutom har den här sortens researrangörer kontakter med hotell och lägenheter som ligger i anslutning eller i närheten till golfbanorna.

Long stay golf innebär resor med temat golf som sträcker sig över flera veckor. För dig som kan ta ledigt längre eller som är pensionär och som vill tillbringa vinterhalvåret i solen är long stay golf rätt val. För pensionärer brukar long stay golfresor till Spanien och Portugal vara mycket populärt. En av anledningarna är att man slipper köpa semesterboende utomlands. Istället kan man ta del av förmånliga priser på boenden i närheten av golfbanorna. Du slipper då krångla med uthyrning och liknande när du inte är på plats. Dessutom gillar många resenärer gemenskapen som finns på dessa resor. Man träffar helt enkelt många likasinnade när man bokar long stay golfresor till Spanien och Portugal.

Tips för bästa longstay golf resor

För dig som gillar bekvämlighet finns det mängder av fördelar med att boka long stay resor via ett reseföretag som fokuserar på just golf. Du slipper investera pengar och hyr istället ett fint boende som passar dig. Bästa longstay golf resor bland pensionärer går tvivellöst till Portugal och Spanien. Om du vill njuta av ett riktigt varmt klimat är Madeira naturligtvis en klar vinnare. Du kan även hitta många trevliga long stay golf resor till andra världsdelar som exempelvis Thailand eller Sydafrika. Dessa resmål kan vara bra om du verkligen vill ha garanterad värme under din vistelse.

Därför bör du boka golfresor

Visst går det att själv boka golfresor, men om du vill slippa att lägga tid på att jämföra flygpriser och hitta bra boenden i närheten till golfbanorna är det enklast att boka via ett företag. När du besöker hemsidor som tillhör de researrangörer som arrangerar golfresor kan du ofta hitta en fliks om heter ”pris/bokning”. Här brukar du kunna hitta priser och vad som ingår.

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.