Anita Strandell gästspelar på Mar Menor

Anita Strandell uppträder på Mar Menor i vinter!

anita_strandell_mar-menor-longstay-golfresor-sunbirdieTill vår stora glädje kan vi avslöja att sångerskan Anita Strandell är vår gäst på Mar Menor över jul och nyår. Anita kommer att bjuda på smakprov från sin långa och framgångsrika karriär, bland annat med specialskrivna sånger av Cornelis Vreeswijk som kom ut på skiva 1981, men som återutgavs under 2011.

Så här skriver Anita själv om just detta program:

Det blir en svängig Brasiliansk afton med mycket samba när vi tar Er med på en resa till Rio de Janeiro. Ni får träffa glädjeflickan Deirdre, som jag är säker på att många har hört talas om i Cornelis ”Deirdres samba.”

Texten skrev han vid sitt första Rio-besök i slutet av 60-talet, när han medverkade i den svenska filmen ” Svarta Palmkronor ”. Några år senare 1979, (på vår bröllopsresa) skrev han en hel svit om Deirdre, hennes fem små bröder, hennes alkoholiserade far och hennes väninna Rosa.

Vi gjorde en inspelning, där Cornelis berättar om den familjen. Den skivan har nu kommit ut igen och det är det materialet vi framför, inklusive hans inspelade röst.

Vintern blir alltså inte bara varm och solig på Mar Menor, utan fylld av musik, brasilianska rytmer och självklart mycket golf. Dessutom kommer vi anordna danskvällar, roliga tävlingar mm, mm.

Om Anita Strandell

Sångerska i The Gimmicks som turnerade ibland annat Japan och Mexico (1969-1976). Bandet deltog även i Melodifestivalen 1975 och spelade året efter på kungaparets bröllop. Bildade Tre Damer med Diana Nunez och Inger Öst (1976). Gruppen hade krogshower på bland annat Berns salonger, Bacchi vapen och Hamburger Börs. Anita har gjort åtta soloplattor och skrivit texter till bland annat Monica Zetterlund, Lill Babs och Maria Lundqvist. Gift med Cornelis Vreeswjik 1978-1981 och flitig tolkare av hans sånger.

Läs mer om Anita på www.anitastrandell.se

Läs om long stay golfresor till Spanien, Costa Calida…
Gör en boknings-/offertförfrågan…

Comments are closed.