Besök våra Longstay-hotell i varmare breddgrader

Den svenska vintern kan vara mysig ibland men ofta blir man också snabbt trött på kylan, blåsten och de korta dagarna. Om du börjar längta till värmen, stränderna och spännande maträtter utomlands kan det vara aktuellt att boka in dig hos ett longstay-hotell utomlands. Med hjälp av en researrangör kan du boka längre vistelser på fantastiska platser runt om i världen.

Longstayresor, det vill säga längre resor som sträcker sig flera veckor, kanske till och med månader, är perfekta under vintern när vädret i Sverige är grått, mulet och kallt. Sunbirdie är ett tryggt longstay-företag som under flera år har hjälpt resenärer med långtidsvistelser utomlands. De har flera koncept som du kan välja mellan på deras hemsida, från fantastiska boenden i Thailand till makalösa hotell i Mauritius, Sydafrika, USA samt inom de vackra europeiska länderna.

Boka ett longstay-hotell med fokus på bland annat golf, mat eller kultur

Du kan välja paket baserat på vad det är för typ av resor du tycker om att göra. Gillar du god mat och kultur är paketet ”mat och kultur” perfekt. Det innebär att de anordnar tre aktiviteter per vecka som har med mat och kultur att göra. Väljer du ett annat paket, exempelvis longstay golfresor till Spanien och Portugal, är det naturligtvis golfspelandet som de kommer att hjälpa till med. Utöver det kommer du att ha tillgång till andra aktiviteter och evenemang som de anordnar. Det kan exempelvis handla om besök till vingårdar eller härliga stränder. Du kan läsa om Sunbirdies olika paket på deras hemsida. Oavsett om du är intresserad av longstay golfresor till Spanien och Portugal eller hellre vill åka till ett land som ligger längre bort så kan du höra av dig till researrangören.

Gör det lätt för dig själv

Om du vill kunna slappna av, ha det bra och njuta av sol och värme utan krångligheter så har du flera bra alternativ att välja mellan. Låt Sunbirdie säkerställa att du får en bekväm och trevlig upplevelse. De är ett tryggt longstay-företag som har anordnat hundratals resor i flera år.

Om du vill boka en resa kan du använda dig av deras hemsida för att kolla priser, jämföra olika paket och slutligen skicka en förfrågan. De svarar alltid så snabbt de kan och du har även möjlighet att chatta med deras personal på hemsidan. Längtar du bort från kylan, till varmare och skönare breddgrader? Hör av dig redan idag!

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Sunbirdie.”

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.