Golfresor till Black Mountain

Short, Mid och Long Stay till Black Mountain!

Vad sägs om att byta en tids vintersörja och kyla mot sol, golf och lyxboende i en poolvilla på Black Mountain? Nu finns chans att förverkliga drömmen om att bo och spela på vad som ofta kallas Asiens bästa bana!


Weekend från 5.995:- per person med 2 rundor på Black Mountain, daglig frukost och alla transporter
1 vecka från 10.595:-
per person med 5 rundor på Black Mountain, daglig frukost och alla transporter
2 veckor från 14.495:- per person med 6 rundor på 3 banor och alla transporter
4 veckor från 26.595:- per person med 12 rundor på 5 banor och alla transporter


Nog har du hört talas om Black Mountain i Hua Hin, Thailand? Sagan om banan som växt fram ur svenske Stig Notlöfs fantasi har berättats i media över hela världen och anläggningen har sedan den öppnade fått mängder av utmärkelser – bland annat valdes banan nyligen till ”Best Course in Asia Pacific” 2014!

Mästerskapsbanan öppnade 2007 och har sedan dess löpande förfinats och förbättrats till vad som idag närmast är en ”must play” för alla golfare som reser till Thailand. Inte förvånande heller att så många tourspelare valt Black Mountain som sitt hem under vintern, då allt verkligen är av allra högsta klass.

Black Mountains mästerskapsbana är en fröjd att både se och spela.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Black Mountain – som numera är en fullfjädrad golfresort, snart med 27 fantastiska hål – ligger nära det klassiska semesterparadiset Hua Hin, i sin tur ett par timmar söder om Bangkok. Runt banan ligger idag extremt lyxiga hus och lägenheter, men tro inte att det stör banan, som fortfarande är väldigt inbjudande och – faktiskt – generös från tee på de flesta hålen. Banan är omväxlande och väldigt rolig med flera tänkbara spår på många hål, vilket gör den till en perfekt spelplats för matchspel. Flera tees och möjligheter till riktigt utmanande flaggplaceringar gör att banan kan växla svårighetsgrad.
Vi vågar faktiskt använda den slitna klyschan att banan passar alla handicap, för det gör den verkligen. Den sköts också som en verkligt kunglig baby och är alltid i fantastiskt skick – vilket gör sitt till för upplevelsen.

Utöver den omtalade mästerskapsbanan byggs nu 9 nya hål som ligger intill anläggningens fina poolvillor. Villorna har 1 till 3 sovrum, terrass och pool. Självklart ingår städning, byte av lakan, wifi, tv, ac mm samt shuttleservice till klubbhuset och ner till centrala Hua Hin flera gånger dagligen. För weekend- och veckoresor ingår frukost i klubbhuset.

Här kan vi numera erbjuda såväl Long Stay som Mid Stay och Short Stay! Det innebär att du kan välja mellan 1-2-3-4 eller fler veckors boende med golf, transporter och all upptänklig service.
Viktigt att påpeka är att våra priser alltid inkluderar transporter t/r flygplatsen, då vi inte tycker att du ska köra bil i Thailand.

Black Mountains poolvillor är rymliga och eleganta med allt du kan behöva för din vistelse.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

I våra Long Stay-paket på Black Mountain ingår 4 veckors boende i en poolvilla och spel på 5 golfbanor, varav merparten (8 rundor) ”hemma” på Black Mountains mästerskapsbana. Övriga banor vi spelar är Banyan, Springfield, Majestic Creek, Lake View och Palm Hills. Självklart kan du stanna längre än de 4 veckor som ingår i grundpriset och kan du inte vara borta under en Long Stay (4 veckor eller mer) har vi även kanonpriser på 1-, 2- och 3-veckorsresor – alltid med alla transporter inkluderade, så det enda du behöver köpa till är flyg.

I priserna ingår alltså alltid transfer t/r flygplatsen i Bangkok och t/r golfbanorna när du spelar, samt shuttlebus till centrala Hua Hin flera gånger varje dag. På så sätt får du det bästa av två världar – dels lyxboende i lugn och rofylld miljö intill en bana av världsklass och dels tillgång till hela Hua Hins utbud av restauranger, barer och nöjen.

Long Stay golfresor (4 veckor) till Black Mountain

Pris för 4 veckors boende i pool villa med 12 greenfee på 5 banor (varav 8 på Black Mountain) samt alla transporter: 26.595:- per person
Läs mer om Long Stay golfresor till Black Mountain…

Mid Stay golfresor (2-3 veckor) till Black Mountain

Pris för 2 veckors boende i pool villa med 6 greenfee på 3 banor (varav 4 på Black Mountain) samt alla transporter: 14.495:- per person
OBS: är ni fler än två, betalar person 3 och 4 bara 10.995:- per person.
Läs mer om Mid Stay golfresor till Black Mountain…

Short Stay golfresor (1 vecka) till Black Mountain

Priserna börjar på 5.995:- per person för 3 nätters boende i pool villa med daglig frukost och 2 greenfee på Black Mountains mästerskapsbana med caddie och alla transporter, sedan kan ni lägga till extra nätter och extra greenfee. Obs: Specialpris för 1 veckas boende med 5 greenfee samt frukost och alla transporter: 10.595:- per person. OBS: är ni fler än två, betalar person 3 och 4 bara 7.395:- per person. Är ni 4 som delar en villa betalar ni alltså 8.995:- per person.
Läs mer om Short Stay golfresor till Black Mountain…


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB