Golfresor till Spanien – bra att veta

Är du en person som älskar värme, sol, trevliga människor och sport? Då kanske golfresor till Spanien kan vara perfekt för dig. Spanien är ett stort land med många olika miljöer och landskap. Med andra ord finns det gott om spännande och utmanande golfbanor att ta del av. Du kan hitta fantastiskt skötta golfbanor i närheten av havet, men även inom nära avstånd till vackra skogsområden och sjöar. Vart du bestämmer dig för att åka kan bero på vad mer du vill göra under din semester. Många vill spela golf varje dag och endast slappna av med något gott att dricka på balkongen. Andra vill kombinera sin golfresa med lite andra sevärdheter och aktiviteter. Då kanske det passar bra att bo i Costa Valencia som endast ligger två timmar från Barcelona.

Vad ingår när jag bokar en billig golfresa till Spanien?

Beroende på vilket företag du väljer att boka din resa hos, kan även paketen variera en del. I vissa paketresor ingår både boende, transport och golf i samma kostnad. I andra fall kanske du endast vill boka själva utrustningen samt tillgång till golfbanan men själv hitta ett boende som passar. De flesta företag är flexibla när det kommer till den här sortens resor. Ett tips är att fundera på vad du vill få ut av resan. Skriv ner allt du önskar samt hur du vill bo, det kan handla om närhet till havet, shopping, vingårdar och att du vill bo i ett hus snarare än i en lägenhet.

Hur bokar jag golfresor till Spanien?

Det finns olika sätt att boka den här sortens resor på. Ofta kan du både chatta, mejla och ringa företaget som arrangerar resan. Innan du ringer bör du bestämma vilken budget du har samt hur länge du vill vara borta. Skriv även ner eventuella frågor som du kan ställa.

Vad är ett rimligt pris för golfresor till Spanien?

Priserna varierar en hel del och beror bland annat på hur länge du ska vara borta, om du reser ensam eller med partner och familj samt område i Spanien. Kostnad för billig golfresa till Spanien kan du ofta räkna dig fram till själv genom att kontrollera prislistor hos företag som arrangerar resorna. Ofta går det att skräddarsy sin resa utifrån budget genom att välja billigare boenden och liknande. Ofta kan du hitta bra priser för paketresor, exempelvis longstay resor eller shortstay där både boende, flyg och greenfee ingår.

Boka golfresor till Spanien till de bästa städerna

Spanien är ett land som älskas av svenskarna och som gjorts så i många årtionden. Det är de vänliga människorna, den goda och varierade maten, stränderna och värmen som lockar. För att inte tala om vinet, musiken och arkitekturen. Landet erbjuder dessutom stor bredd på såväl landskap som matkultur beroende på vilken stad du besöker. I Barcelona är tapas populärt medan fisk och skaldjur dominerar stora delar av solkusten. Kontakta oss på Sunbirdie redan idag för att ta reda på uppgifter om pris/bokning.

Golfresor till Portugal – checklista inför planeringen

Portugal är en klar favorit hos många golfare runt om i världen, inte minst för att landet bjuder på fantastiska golfbanor, enastående landskap och ett spännande kulturliv. Vill du boka golfresor till Portugal? Vi går igenom en liten checklista för att hjälpa dig.

Läs mer

Intresserad av long stay i Thailand? Här är allt du behöver veta

Tropiskt klimat, svajande palmer och vit strand. Thailand är ett fantastiskt land ur naturperspektiv. Här finns även kryddig och god mat och kanske världens vänligaste människor. Dessutom väntar otroliga golfbanor här. För dig som vill åka iväg på en solfylld, avslappnande och golfspäckad resa finns riktigt bra alternativ för long stay golf i Thailand. Läs mer

Golfresa till Kanarieöarna – planera din resa på bästa sätt

Värme, vacker natur, bad och aktiviteter. Hur låter det? För dig som vill åka iväg på en rolig resa är Kanarieöarna ett utmärkt val. Hit går flera billiga charterflyg och klimatet är solsäkert större delen av året. Dessutom tar det inte särskilt lång tid att flyga. Om du gillar att golfa är dessutom Kanarieöarna ett perfekt alternativ då flera av öarna har riktigt bra golfmöjligheter. Börja planera golfresor till Kanarieöarna redan idag!

Läs mer

Golfresor och golfpaket – boka in en riktigt golfmaxad resa

Golf är en populär sport över hela världen och en sport som tilltalar gammal som ung, man som kvinna. För dig som tröttnat på snålblåst, snö och regn i kyliga Sverige kanske en rolig golfresa kan vara lockande. Det finns gott om golfresor fördelar, bland annat sol och värme, roliga aktiviteter samt såklart – massor av golf.

Läs mer

Bra saker att veta innan du bokar in golfresor för weekend

Längtar du efter att få spela golf? Kanske är vädret trist och temperaturen låg? Då kan du boka in en golfresa som har allt du behöver. Här är dock några saker som är bra att veta innan du bestämmer dig och bokar.

Läs mer

Golfresor med longstay hotel – ett smart och prisvärt alternativ

Hur hade det varit att få komma iväg över jul och nyår? För dig som gillar sol och värme finns det riktigt bra alternativ. Alltfler upptäcker fördelarna med att bo på hotell en längre period, så kallade longstay. Du kan idag hitta många olika alternativ, exempelvis med golfpaket. Om du älskar golf kanske en längre golfresa kan vara trevligt!

Läs mer

Planera din golfresa och bo på ett longstay hotel

Hur hade det varit att få slippa regnrusk och snöskottning i år? Om du har möjlighet att resa bort längre finns det många härliga semesteralternativ. Något som blivit riktigt populärt de senaste åren är konceptet longstay. Det innebär att du reser bort lite längre, exempelvis över vintern. Du bor bekvämt i en lägenhet eller i ett hotell som passar dina behov. Idag finns bra företag som specialiserar sig på just den här typen av resande. Genom att boka din resa genom ett sådant företag kan du få hjälp att hitta det perfekta boendet. Om du gillar att hålla dig aktiv under semestern skulle long stay golf kunna passa dig. Det finns flera olika alternativ när det kommer till dessa resor. Du väljer själv hur länge du vill åka bort och vilket land som känns rätt. Golf är en rolig sport där gemenskapen ligger i fokus. Du har chansen att möta likasinnade människor.

Läs mer

5 anledningar till att boka golfresor och golfpaket utomlands

Älskar du golf och längtar till värmen? Varför inte boka in en härlig golfresa 2 veckor? Golf är en härlig sport där gemenskapen är viktig. Det är dessutom en rofylld aktivitet som passar människor i alla åldrar. Idag finns det bra företag att vända dig till om du vill boka en komplett golfresa till varmare breddgrader. Bland annat kan du spendera två veckor eller mer i Thailand, Sydafrika och Spanien. Överraska din partner på en härlig resa med golf i fokus eller ta med hela kompisgänget på en kortare resa fylld med golf, bad och god mat.

Läs mer

Sju prisvärda weekend- och veckoresor inom Europa

Europa är fantastiskt när det kommer till att resa, speciellt från Sverige. Det finns många alternativ att välja mellan, oavsett om du vill till soliga stränder, mysiga städer eller om du är på jakt efter billiga golfresor. Vi har samlat sju tips på prisvärda weekend- och veckoresor.

Läs mer