Golf på Mauritius – en lyxig och avkopplande upplevelse

Drömmer du om att få resa bort till ett magiskt paradis fyllt av fantastiska golfmöjligheter? Då bör du definitivt se till att boka in en resa med golf på Mauritius. Mauritius är en ö belägen utanför Afrikas östkust och Madagaskar. Här väntar fuktiga regnskogar med spektakulära vattenfall, färgsprakande korallrev som sträcker sig runt hela ön samt såklart, golf i världsklass. När du bokar in en rolig golfresa till Mauritius ingår golf hos både lyxiga Anahita Resort men också på den lilla paradisön Ile aux Cerfs.

Läs mer

Golf i Sydafrika – upplev fantastiska golfbanor i Sydafrika

Få platser på jorden är så mångfacetterade som i Sydafrika. Här finns det bästa av flera världar; grönskande skogar, fantastiska stränder, utmärkta golfbanor och mat och vin i världsklass. Därtill finns det möjlighet att kombinera våra golfresor med roliga utflykter, till exempel safari. Sydafrika är ett resmål för hela familjen. Du kan dessutom boka en long stay eller mid stay resa för att få njuta extra länge av värmen och alla roliga aktiviteter. En midstayresa har vanligtvis ett reseupplägg på två till tre veckor. Då är både golf och boende inkluderat. Om du vill vara borta ännu längre rekommenderar vi gärna en longstayresa. Dessa sträcker sig från flera veckor och ännu längre om du vill. 

Läs mer

Upplev natur, stränder och massor av golf i Thailand

Thailand hör utan tvekan till svenskarnas topp tre bästa destinationer. Här är det alltid varmt och skönt, både på land och i havet. Gillar du att golfa ska du definitivt fortsätta läsa. Det finns nämligen fantastiska golfmöjligheter i Thailand, trots att landet inte är det första man tänker på när man tänker på golf. I Hua Hin, den populära kustorten på Malackahalvön, erbjuder makalöst bra golfbanor. Några storfavoriter är Royal Hua Hin, Majestic Creek, Palm Hills och Black Mountain. För dig som vill bo alldeles intill banan finns många bra boenden att välja bland. Boka din resa med golf i Thailand via ett reseföretag med fokus på just golf så får du hjälp att hitta lägenhet i anslutning till golfbanan. Intill Black Mountain finns exempelvis den svenskägda superanläggningen Black Mountain med tjusiga poolvillor och dessutom shuttleservice till både klubbhuset och centrala Hua Hin.

Läs mer

Njut av lyxiga resor fulla med golf i Portugal

Portugal är svenskarnas nya paradis, och inte undra på. Här väntar kilometerlånga stränder, mysiga små byar och gamla katedraler. Ett underbart land med hav, god mat och dryck, vänliga människor och givetvis – fantastisk golf!

Läs mer

Golfresor 2020 – besök populära golfdestinationer

För alla oss golfälskare finns mycket att se fram emot under året. Golfresor 2020 går bland annat till solvarma länder som Italien, Spanien, Portugal och många andra platser. Det bästa av allt när du ska boka sista minuten golfresor är att du kan hitta många erbjudanden till låga priser. Och då pratar vi inte endast om flygbiljetter. När du bokar en golfresa hos ett väletablerat företag som jobbar med just resor och golf, kan du hitta bra paketresor där allt är inkluderat. Hur många gånger har du inte själv suttit vid datorn för att försökt hitta ett bra boende, golfbanor som ska ligga nära och samtidigt hitta en destination som erbjuder allt du vill ha?

Läs mer

Golf i Spanien – njut av golf på Spaniens mest populära golfbanor

Längtar du efter soldränkta stränder, spännande städer och golf med vänner och familj? Då kan det vara dags att börja planera en härlig resa full av golf i Spanien. Det anordnas mängder av olika golfresor till svenskarnas paradis Spanien, exempelvis till Lanzarote och Teneriffa. Fördelen med att boka din golfresa via en researrangör med fokus på golf är att du får hjälp med allt det praktiska. Du slipper själv hitta ett trevligt boende med närhet till både golfbanor i Spanien och andra sevärdheter. Dessutom kan du få expertis på svenska när du väl är nere.

Läs mer

Letar du efter golfresor Spanien?

Oavsett om du är proffsgolfare eller nyligen börjat intressera dig för sporten finns det gott om härliga resmål i Spanien att utforska med golfbagen. Du kan själv välja om du vill vara borta ett par dagar eller flera veckor eller till och med månader. Idag finns det professionella researrangörer som enbart sätter ihop golfresor. Men dessa resor passar inte endast dig som älskar golf, utan är dessutom utvecklade att fungera för hela familjen, oavsett intressen. För den som inte golfar finns många andra aktiviteter att roa sig med, som exempelvis härliga bad, träning och utforskning av storstäder.

Läs mer

Bo bekvämt och fint under din semester med long stay Italien

Lutande tornet i Pisa, Colosseum, Fontana di Trevi och golf. Ja, Italien är faktiskt ett land med fantastiska golfmöjligheter. Om du vill utmana dig själv och bli ännu bättre finns det gott om roliga long stay Italien resor att boka in. Det bästa med golf i Italien är naturligtvis allt runtomkring. Självklart är banorna riktigt fina med alla nivåer, men det finns även mängder av andra aktiviteter att roa dig med. Italien är som vi alla vet kända för inte bara vackra byggnader och statyer, utan även för sin mat och sitt vin. Kanske är du vinintresserad och vill besöka en vingård? Eller varva golfen med en italiensk matlagningskurs?

Läs mer

Vad är longstay golfresor?

Älskar du att spela golf? Du är säkert väl medveten om att det finns otaliga fantastiska golfbanor utomlands, exempelvis i Spanien och Italien eller helt utanför Europa. Om du gillar att resa och samtidigt vill kunna golfa är longstay golfresor ett utmärkt alternativ.

Long Stay Golf syftar till längre golfresor, oftast på runt tre veckor. Konceptet går generellt ut på att researrangören tar hand om allt för att du ska kunna fokusera på golfandet. Du får tillgång till ett fint boende, en eller flera golfbanor och mycket mer. Det är även vanligt att researrangören anordnar både utflykter, middagar och även tävlingar mellan deltagarna. Long Stay Golf är ett speciellt sätt att få ägna sig fullt åt en hobby. Initialt brukar deltagare välja dessa typer av resor helt på grund av golfandet men i slutet av resan är det oftast upplevelserna och de nya vänskaperna som verkligen satte pricken över i:et. Att få träffa andra likasinnade är minst lika roligt som att få golfa på några av de vackraste platserna och de bästa golfbanorna. Det är lätt att förstå varför Long Stay Golf blir allt mer populärt.

Läs mer

Planera roliga golfresor med vänner och familj

Den omtyckta precisionssporten golf har spelats i hundratals år och är minst lika populär än idag. Om du också älskar att golfa bör du verkligen börja planera utmanande och roliga golfresor. Golf spelas över hela världen, något som naturligtvis innebär stor variation av banor och omgivningar. För dig som vill kunna kombinera golfandet med semester finns bland annat resor till såväl Thailand och Sydafrika som till USA eller Italien. Beroende på vilken typ av golfresor du är intresserad av, till exempel en kortare weekendresa eller flera månader av spelande, finns många bra alternativ.

Läs mer