Golfresor 2020 – besök populära golfdestinationer

För alla oss golfälskare finns mycket att se fram emot under året. Golfresor 2020 går bland annat till solvarma länder som Italien, Spanien, Portugal och många andra platser. Det bästa av allt när du ska boka sista minuten golfresor är att du kan hitta många erbjudanden till låga priser. Och då pratar vi inte endast om flygbiljetter. När du bokar en golfresa hos ett väletablerat företag som jobbar med just resor och golf, kan du hitta bra paketresor där allt är inkluderat. Hur många gånger har du inte själv suttit vid datorn för att försökt hitta ett bra boende, golfbanor som ska ligga nära och samtidigt hitta en destination som erbjuder allt du vill ha?

Läs mer

Golf i Spanien – njut av golf på Spaniens mest populära golfbanor

Längtar du efter soldränkta stränder, spännande städer och golf med vänner och familj? Då kan det vara dags att börja planera en härlig resa full av golf i Spanien. Det anordnas mängder av olika golfresor till svenskarnas paradis Spanien, exempelvis till Lanzarote och Teneriffa. Fördelen med att boka din golfresa via en researrangör med fokus på golf är att du får hjälp med allt det praktiska. Du slipper själv hitta ett trevligt boende med närhet till både golfbanor i Spanien och andra sevärdheter. Dessutom kan du få expertis på svenska när du väl är nere.

Läs mer

Letar du efter golfresor Spanien?

Oavsett om du är proffsgolfare eller nyligen börjat intressera dig för sporten finns det gott om härliga resmål i Spanien att utforska med golfbagen. Du kan själv välja om du vill vara borta ett par dagar eller flera veckor eller till och med månader. Idag finns det professionella researrangörer som enbart sätter ihop golfresor. Men dessa resor passar inte endast dig som älskar golf, utan är dessutom utvecklade att fungera för hela familjen, oavsett intressen. För den som inte golfar finns många andra aktiviteter att roa sig med, som exempelvis härliga bad, träning och utforskning av storstäder.

Läs mer

Bo bekvämt och fint under din semester med long stay Italien

Lutande tornet i Pisa, Colosseum, Fontana di Trevi och golf. Ja, Italien är faktiskt ett land med fantastiska golfmöjligheter. Om du vill utmana dig själv och bli ännu bättre finns det gott om roliga long stay Italien resor att boka in. Det bästa med golf i Italien är naturligtvis allt runtomkring. Självklart är banorna riktigt fina med alla nivåer, men det finns även mängder av andra aktiviteter att roa dig med. Italien är som vi alla vet kända för inte bara vackra byggnader och statyer, utan även för sin mat och sitt vin. Kanske är du vinintresserad och vill besöka en vingård? Eller varva golfen med en italiensk matlagningskurs?

Läs mer

Vad är longstay golfresor?

Älskar du att spela golf? Du är säkert väl medveten om att det finns otaliga fantastiska golfbanor utomlands, exempelvis i Spanien och Italien eller helt utanför Europa. Om du gillar att resa och samtidigt vill kunna golfa är longstay golfresor ett utmärkt alternativ.

Long Stay Golf syftar till längre golfresor, oftast på runt tre veckor. Konceptet går generellt ut på att researrangören tar hand om allt för att du ska kunna fokusera på golfandet. Du får tillgång till ett fint boende, en eller flera golfbanor och mycket mer. Det är även vanligt att researrangören anordnar både utflykter, middagar och även tävlingar mellan deltagarna. Long Stay Golf är ett speciellt sätt att få ägna sig fullt åt en hobby. Initialt brukar deltagare välja dessa typer av resor helt på grund av golfandet men i slutet av resan är det oftast upplevelserna och de nya vänskaperna som verkligen satte pricken över i:et. Att få träffa andra likasinnade är minst lika roligt som att få golfa på några av de vackraste platserna och de bästa golfbanorna. Det är lätt att förstå varför Long Stay Golf blir allt mer populärt.

Läs mer

Planera roliga golfresor med vänner och familj

Den omtyckta precisionssporten golf har spelats i hundratals år och är minst lika populär än idag. Om du också älskar att golfa bör du verkligen börja planera utmanande och roliga golfresor. Golf spelas över hela världen, något som naturligtvis innebär stor variation av banor och omgivningar. För dig som vill kunna kombinera golfandet med semester finns bland annat resor till såväl Thailand och Sydafrika som till USA eller Italien. Beroende på vilken typ av golfresor du är intresserad av, till exempel en kortare weekendresa eller flera månader av spelande, finns många bra alternativ.

Läs mer

Allt du behöver veta om golfresor i Sydafrika

Skulle du vilja åka iväg på en längre resa fylld av golf och likasinnade? Det finns mängder av roliga golfresor i Sydafrika för dig som vill upptäcka ett nytt land. Här kan du njuta av härligt väder, vänliga människor och många olika golfbanor. En ny plats att testa dina svings på. Sydafrika har länge varit ett populärt resmål, både för sina många djursafaris, men också otaliga vingårdar och vackra landskap. För att inte tala om golfbanor.

Läs mer

Allt du behöver veta om long stay golf

För sol- och golfälskare finns det två resmål som står ut lite extra mycket. Vi pratar förstås om Spanien och Portugal. Dessa två länder är lika och olika på flera sätt. Spanien har ju sedan länge varit svenskarnas absoluta favoritresmål. Men Portugal har skjutit i höjden under de senaste åren. Här är prisläget fortfarande förmånligt och precis som i Spanien erbjuder Portugal såväl vackra stränder som god mat och vin. För att inte tala om longstay golf. 

Läs mer

Därför ska du boka golfresor till Portugal

Portugal, svenskarnas nya Spanien, lockar årligen tusentals turister med sina vackra stränder, trevliga människor och härliga klimat. Hit kommer också en hel del golfentusiaster. Portugal har nämligen en rad golfbanor på olika platser i landet. För dig som vill bli ännu bättre på golf och dessutom träna på helt nya banor, kan du enkelt boka in golfresor Portugal.

Läs mer

Golfresor till Spanien – bra att veta

Är du en person som älskar värme, sol, trevliga människor och sport? Då kanske golfresor till Spanien kan vara perfekt för dig. Spanien är ett stort land med många olika miljöer och landskap. Med andra ord finns det gott om spännande och utmanande golfbanor att ta del av. Du kan hitta fantastiskt skötta golfbanor i närheten av havet, men även inom nära avstånd till vackra skogsområden och sjöar. Vart du bestämmer dig för att åka kan bero på vad mer du vill göra under din semester. Många vill spela golf varje dag och endast slappna av med något gott att dricka på balkongen. Andra vill kombinera sin golfresa med lite andra sevärdheter och aktiviteter. Då kanske det passar bra att bo i Costa Valencia som endast ligger två timmar från Barcelona.

Läs mer