Sunbirdie Torsdagtävling 23/11 Ruins 18 hål Eclectic .

Läs mer

Tävlingar på Lumine under våren

Under våren är Lumines banor stängda under några tävlingstillfällen. Bland annat under Costa Daurada Pro-Am och Nordic Winter Series.

Läs mer

Välkommen till Costa Dorada!

Välkomna till Sunbirdies blogg för Costa Dorada. Här hittar ni information om vad som händer på resmålet och kan se massor av roliga bilder.

Läs mer

Sol, bad, god mat och golf i Italien – perfekt för pensionären

Som nybliven pensionär kan det kännas tomt till en början, jobbet som tidigare fyllde vardagarna är nu borta. Men nu öppnar många fler möjligheter upp sig, du kan göra precis vad du vill. Varför inte passa på att resa bort till värmen nu när du inte är bunden till arbetet? Italien är ett land som många älskar, inte bara på grund av den fantastiska maten men också på grund av vänliga människor och framförallt, klimatet. Läs mer

Boka in en härlig resa fylld med golf i Portugal – välj mellan longstay eller shortstay?

Älskar du också golf? Kanske längtar du bort till varmare breddgrader nu när hösten kommer med regn och kyla ? Portugal är en destination som börjat bli allt mer populär och fler inser fördelarna med detta härliga land. Prisläget är lägre än i Spanien men ändå har du samma klimat, trevliga människor och fantastisk natur. Här finns dessutom riktigt bra golfbanor.

Läs mer

Har du funderat på utlandsboende? Få inspiration, nya idéer och reslust idag!

Utlandet lockar många, ofta med värme, sol och vita stränder. Kanske har du själv drömt om ett liv utomlands men inte haft tid eller pengar? Du kan alltid testa på att bo utomlands en stund, det behöver varken vara månader utan år utan endast ett par veckor. Det bästa sättet att känna på om utlandsboende verkligen är något för dig är såklart genom att testa.

Läs mer

Njut av sol, salta bad och golf genom att boka in Longstay Spanien

Älskar du att golfa? Vill du planera in en sol- och badresa som bjuder på roliga aktiviteter och samtidigt lära känna nya och likasinnade människor? Du kan i så fall boka en minnesvärd longstay Spanien-resa. Longstay är, som namnet antyder, en resa som är längre än vanligt. För dig som gått i pension eller som helt enkelt har möjlighet att vistas utomlands en längre period är denna typ av resor perfekt.

Läs mer

Golf i Italien – för dig som är nyfiken på long stay

Res till Italien och kombinera det allra bästa av två världar – Italiens fantastiska kultur och roliga golfbanor. Det var kanske inte din första tanke att välja just Italien för en längre golfsemester i utlandet, men här finns verkligen goda möjligheter att skapa en semester utöver det vanliga.

Läs mer

Smidigt utlandsboende – kanske i Europa, Asien eller Afrika?

Det svenska klimatet kan vara oberäkneligt, inte bara på vintern, utan även under sommarhalvåret. Samtidigt är det långt ifrån säkert att man får valuta för pengarna när man ger sig iväg på en chartersemester idag, då priserna stigit rejält och väderleken kan överraska även där.

Läs mer

Boka golfresor till Spanien till förmånliga priser

Spanien är ett populärt och väletablerat resmål för resenärer som vill spela golf under tacksamma förhållanden. Det varma, stabila klimatet i kombination med ett stort utbud högkvalitativa golfbanor, boenden och naturligtvis en välkomnande och intressant kultur är några av anledningarna till landets framgångar hos golfpubliken. Läs mer