Bo bekvämt och fint under din semester med long stay Italien

Lutande tornet i Pisa, Colosseum, Fontana di Trevi och golf. Ja, Italien är faktiskt ett land med fantastiska golfmöjligheter. Om du vill utmana dig själv och bli ännu bättre finns det gott om roliga long stay Italien resor att boka in. Det bästa med golf i Italien är naturligtvis allt runtomkring. Självklart är banorna riktigt fina med alla nivåer, men det finns även mängder av andra aktiviteter att roa dig med. Italien är som vi alla vet kända för inte bara vackra byggnader och statyer, utan även för sin mat och sitt vin. Kanske är du vinintresserad och vill besöka en vingård? Eller varva golfen med en italiensk matlagningskurs?

Hotellservice och faciliteter

Kanske tycker du att det verkar krångligt att boka en längre resa. Hur ska du hitta ett passande boende för så lång tid? Vad kommer det egentligen att kosta? Frågorna kan vara många, men du behöver absolut inte oroa dig. Genom att leta upp företag som fokuserar på just long stay Italien kan du även få hjälp att välja ut boende. Arrangörerna har nästan alltid många kontakter på plats, både uthyrare av villor och semesterlägenheter samt av hotell. Du kan även bo bekvämt i egen lägenhet men ändå få ta del av hotellservice, bland annat:

  1. Städning
  2. Tvättning
  3. Frukost
  4. Pool
  5. Gym

Med hotellbekvämligheter behöver du inte lägga någon av din semestertid på tråkiga sysslor utan kan istället vakna upp, sätta dig på balkongen med nybryggt kaffe och planera aktiviteterna inför dagen.

Kan jag boka en kortare resa med golf i Italien?

Om du inte har möjlighet att resa bort i flera veckor men ändå vill njuta av samma koncept som de längre resorna för golf i Italien, finns bra alternativ. Det kallas mid stay golf eller short stay. Short stay innebär oftast att resan endast är ett par dagar, som en weekend. Inom det här segmentet finns det också en hel del priserbjudanden på paket att välja bland. Apropå pris så är du förmodligen ganska intresserad av att veta vad kostnaden hamnar på. Läs vidare för att ta del av long stay golf Italien pris.

Long stay golf i Italien pris

Då olika aktörer inom golfresor sätter sina individuella priser är det omöjligt att säga ett exakt pris. Det lättaste brukar vara att mejla eller ringa ett par olika firmor som du kollat upp och begära offert. Först efter att du berättar om särskilda önskemål och liknande kan firman ge dig ett mer exakt prisförslag. Med tanke på att många saker är fixade i förväg brukar totalkostnaden vara väldigt förmånlig för dig som kund. Boka din long stay golfresa till Italien nu!

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.