Long stay golf i Turkiet, Bodrum

Long stay på Turkiets Riviera!

I charmiga Bodrum har vi hittat en riktig pärla med underbar natur, härliga bad, charmiga byar, en mysig och levande stad, lyxigt boende och självklart en underbar golfbana. Välkommen till Bodrum – Turkiets St Tropez.

Pris 8.295 kr per person inklusive 4 veckor i underbar lägenhet (med två sovrum) och obegränsad golf, fri wifi mm

Bodrum Castle – longstay golfresor till Bodrum i Turkiet med Sunbirdie

Bodrum Castle är en av många vackra, historiska byggnader i ”Turkiets St Tropez”.

Bodrum har faktiskt allt; sevärdheter, boutiquer, marknader, folkliv, dramatisk natur och ett stort utbud av nöjen. Att Bodrum är en riktig pärla märks genom att det är turkarnas egna semesterfavorit. Bodrum har en mer exklusiv prägel än de flesta turkiska resmål och kallas inte oförtjänt för  ”Turkiets Saint-Tropez”.

Bodrum – longstay golfresor med Sunbirdie

I Bodrums mysiga gränder finns mängder av restauranger och barer.

En stor del av förklaringen till detta är sannolikt Bodrums mångsidighet. Bodrums gamla kvarter låter dig frestas av härlig shopping som lockar med både färgstarka och riktigt prisvärda fynd. Här finner du utmärkta fiskrestauranger, som serverar både fisk och skaldjur, fångade i bukten utanför Bodrums läge vid Medelhavet.

Sunbirdie longstay Turkiet, Bodrum

Promenera genom vindlande gränder och vackert blomsterutsmyckade fasader.

Välj mellan en uppsjö av caféer, restauranger, tavernor som har både turkiska läckerheter och internationella specialiteter. Hitta din favorit restaurang eller kanske bara ett ”hål i väggen” med underbara, lokala läckerheter.

Bodrum Marina – longstay golfresor till Bodrum i Turkiet med Sunbirdie

Självklart finns här en rejäl marina, där du kan promenera och titta på de vackra båtarna.

Bodrum är en riktig stad med en genuin charm. Detta märks absolut tydligast i den trivsamma hamnen. Här möter du lokalbefolkningen och de luttrade fiskegubbarna som just kommit in med dagens fångst.
Stadens vindlande shoppinggator gör ingen besviken, men minst lika intressant är lokalbefolkningens egna marknadskvarter. Utan tvivel är Bodrum en av de mest inbjudande orterna längs Turkiets kust.

Sunbirdie longstay Turkiet, Bodrum

Vackra båtar på rad att beundra i Bodrums hamn.

Naturen är vacker med sina mjukt svepande bergsformationer i bakrunden och medelhavsarkipelagen i förgrunden. I halvöns vikar och bukter gömmer sig små, charmiga badorter och längs vikarnas sluttningar gömmer sig ofta små byar, som legat där i århundranden.

Underbara vikar – longstay golfresor till Bodrum i Turkiet med Sunbirdie

Upptäck den grek-turkiska skärgårdens alla gömda vikar och ständer.

Räcker det inte med shopping, golf och restauranger så finns det massor av kultur i området. För två tusen år sedan hette Bodrum Halikarnossos, berömt för sitt vackra mausoleum som var ett av antikens sju underverk.
Mest iögonfallande är nog den medeltida korsriddarborg som ståtar i Bodrums hamninlopp. Inte långt från Bodrum ligger världsarvet Efesos, Turkiets tveklöst viktigaste sevärdhet från romartiden. Det unikt välbevarade Efesos var en gång Roms provinshuvudstad i Mindre Asien.

Long stay golfresor till Turkiet, Bodrum

Härliga stränder även ”mitt i sta’n”…

Nu har vi skrivit mycket om själva Bodrum, men faktum är att det redan på bara 5-10 minuters avstånd från boendet och golfen finns mängder av charmiga platser, byar och marknader att upptäcka. I närmaste fiskebyn i Bogazici finns flera små, mysiga restauranger och en liten sandstrand – perfekt för oss vikingar som inte räds att bada i havet även under vintern, då vattnet här ytterst sällan bli under 17-18 grader varmt…

Följ med oss till detta underbara nya resmål där du garanterat kommer bli uppslukad och förälskad av den höga kvalitén, den avslappnade livsstilen, vackra naturen och den underbara golfbanan.

Klicka här för att göra en bokningsförfrågan…

 

Golfen – Vita Park Golf Resort

Long stay golfresor till Turkiet, Bodrum

Banan har många vattenhinder, men spelar du klokt kan du undvika de flesta av dem.

Long stay golfresor till Turkiet, Bodrum

Sjätte hålet är banans signaturhål – ett vackert par-3.

Long stay golfresor till Turkiet, Bodrum

Signaturhålet – sjätte – har en väl försvarad green.

Ungefär 20 minuter från Bodrum ligger Vita Park Golf Resort och våra lyxiga lägenheter Lakeside Garden. Hela detta område är en nationalpark med ett rikt fågelliv. Vita Park är en underbar bana som stod spelklar för några år sedan. I början var skötseln av banan lite sisådär, men efter byte av banpersonal har man nu fått ordning och kvaliteten är nu oerhört bra. Dessutom bjuder banan på en sällan skådad blomsterprakt!

Long stay golfresor till Turkiet, Bodrum

En av många blomsterprydda greener – hål nr 5.

Banan ligger i en dalgång med höga och vackra berg som inramning. Här möts du av en bana av modernt snitt och som får karaktäriseras som en blandning av park, Links och amerikansk Arizona-style.

Vita park golf – longstay golfresor till Bodrum i Turkiet med Sunbirdie

Njut av fri golf i en hel månad – på en supertrevlig bana som är en blandning av park, links och wasteland…

Under din long stay-vistelse i Bodrum med Sunbirdie blir du medlem på Vita Park, och kan spela hur mycket du vill eller hinner. Njut av härliga luncher eller en svalkande eftermiddagsdrink på klubbens härliga terrass.

Klicka här för att göra en bokningsförfrågan…

Lakeside Garden – longstay golfresor till Bodrum i Turkiet med Sunbirdie

Byt vinterkyla, regn och rusk mot det ljuva livet under södra Turkiets sol.

Boendet – Lakeside Garden

Underbart boende – longstay golfresor till Bodrum i Turkiet med Sunbirdie

På din balkong kan du njuta av södra Turkiets sol och utsikten över den vackra naturen.

För Long Stay golfresor kan Sunbirdie erbjuda mycket fräscha lägenheter i närheten av golfbanan (bara fem minuter med bil). Området heter Lakeside Garden och ligger på en höjd med vacker utsikt över en sjö. Alla lägenheter håller god 4-stjärnig standard och består av två sovrum, två badrum, stort härligt vardagsrum med matplats, fullt utrustat kök samt balkong eller terrass. Lägenheterna har även fritt internet (Wifi), internationell TV (ej SVT World), DVD- och CD-spelare. Här finns även diskmaskin och tvättmaskin.

Lakeside Garden – longstay golfresor till Bodrum i Turkiet med Sunbirdie

Lägenheternas ”master bedroom” har dubbelsäng och oftast balkong.

Lakeside Garden – longstay golfresor till Bodrum i Turkiet med Sunbirdie

Alla lägenheter har två sovrum.

Städning och byte av lakan/handdukar sker 1 gång per vecka. På området finns även bar, restaurang och minimarket (3 km till en stor supermarket). Du kan fritt nyttja områdets Gym och den uppvärmda inomhuspoolen. Till Bodrum tar det ca 20 minuter med bil. Lokalbuss finns.

Lakeside Garden – longstay golfresor till Bodrum i Turkiet med Sunbirdie

Rymliga lägenheter med 2 sovrum, 2 badrum, kök och vardagsrum. Dessutom balkong eller terrass och fritt internet!

Lakeside Garden – longstay golfresor till Bodrum i Turkiet med Sunbirdie

Fullt utrustade kök med allt du kan behöva.

Long stay golfresor till Turkiet, Bodrum

Runt omkring Lakeside Garden finns mängder av byar med spännande marknader där du kan handla mat, husgeråd, kläder och mycket mer…

Long stay golfresor till Turkiet, Bodrum

I närmaste lilla fiskebyn (Bogazici – 5 minuter från Lakeside) ligger flera restauranger intill havet.

Klicka här för att göra en bokningsförfrågan…

Service under din Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. Av den anledningen har vi alltid personal på plats som ser till att allt det praktiska sköts till punkt och pricka, så att du kan slappna av och njuta av din vistelse.
 Vår värd är där för dig och ingen fråga eller undran är för liten eller oviktig. Vi bokar in ert boende, hyrbil mm och ser till att ni känner er välkomna och hemmastadda.

Starttider och greenfee

Som Long Stay gäst med Sunbirdie till Bodrum har du tillgång till fri golf på Vita Park Golf Resort (18 hål). Alla Sunbirdies gäster på Vita Park Golf Resort blir månadsmedlem vilket ger dig rätt till att boka spel 2 dygn i förväg (48 timmar). Du får med andra ord boka vilka tider du vill 2 dygn innan spel. Alla tider bokar du direkt i receptionen på Vita Park Golf Resort.

Vad ingår i priset?

Inomhuspool – longstay golfresor till Bodrum i Turkiet med Sunbirdie

Vid boendet finns en stor härlig inomhuspool, som alla Sunbirdies gäster har fri tillgång till. I Lägenheterna finns DVD och CD-spelare samt internationella TV-kanaler och fritt WiFi, så du kan titta på Svt Play mm och hålla kontakt med vänner.

28 dagars boende (4 veckor) och obegränsad golf på Vita Park Golf Resort ingår i priset: 8.295 kronor. Vi har valt att arbeta med fast pris och det är alltså inte ett ”frånpris”!
 Får ni inte ihop resan riktigt så vistelsen blir exakt 28 dagar, har vi även bra priser på extra nätter. Nu behöver man inte stanna i 4 veckor eller 8 veckor. Det går mycket bra att stanna i 5 eller 6 veckor. Se vår prislista där du finner priser för 4 veckor, extra nätter, extra veckor och extra vistelse (4 veckor).

Klicka här för att göra en bokningsförfrågan…

 

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag.

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således 4 veckor från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv. Till Bodrum flyger man till just Bodrum – smidigast med Turkish Airlines via Istanbul. Det finns flyg från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo. Vi rekommenderar även ett antal resebyråer som kan hjälpa er med flygbokningen. Vissa perioder kan det även finns möjlighet att boka charterflyg. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset utan att bolagen tar ut en avgift för detta.

Flygbolag till Bodrum där du bokar direkt hos flygbolaget
www.turkishairlines.se

Resebyråer: www.flygstolen.se, www.flygvaruhuset.se, www.seat24.se

Hyrbil

Hyrbil ingår inte i priset på din resa, men vi rekommenderar att du hyr en bil, för att få ut mesta möjliga av din Long Stay-resa till Bodrum.

Lättast bokar du hyrbilen via Holiday Autos genom modulen sidan Flyg & Hyrbil. Holiday Autos har generellt visat sig ha de bästa priserna på marknaden, varför vi valt att ha dem som partner. Därmed känner vi oss trygga med att du kan hitta en hyrbil till bästa pris och med bästa tänkbara service och garantier.

Läs mer om Long Stay golfresor till Turkiet..

Läs mer om alla våra Long Stay Resmål…

Läs mer om vecko- och weekendresor med Sunbirdie…

Klicka här för att göra en bokningsförfrågan…

Allmän turistinformation om Bodrum…

 

Copyright: Sunbirdie AB 2012

blank