Boka in en härlig resa fylld med golf i Portugal – välj mellan longstay eller shortstay?

Älskar du också golf? Kanske längtar du bort till varmare breddgrader nu när hösten kommer med regn och kyla ? Portugal är en destination som börjat bli allt mer populär och fler inser fördelarna med detta härliga land. Prisläget är lägre än i Spanien men ändå har du samma klimat, trevliga människor och fantastisk natur. Här finns dessutom riktigt bra golfbanor.

Om du är pensionär kan en longstay i Portugal vara perfekt. En longstay-resa innebär att du är borta längre än vanligt, från ett par veckor till flera månader. Det enklaste sättet att boka in den här typen av resor är att gå genom en researrangör. Då kan du inte bara få hjälp att hitta en trevlig ort och bra flygpriser, du kan även få hjälp att hitta ett passande boende och roliga aktiviteter. Just golf är oerhört stort i Portugal och det går många longstay-resor hit. Genom att boka den här typen av resa kan du ha chansen att träffa likasinnade vänner som också gillar golf.

Det går många resor till Madeira, den vackra ön söder om Portugal. Ögruppen ligger endast 40 mil norr om Kanarieöarna vilket innebär att vädret är varmare här, även under vintern. Det sydeuropeiska klimatet är perfekt för dig som vill till värmen. Här är dagarna soliga och nöjena många.

Smaker för alla sinnen

Förutom golf erbjuder Portugal fantastisk mat. Fokuset ligger på havet med mycket grillad fisk och färska skaldjur. Till detta är det inte ovanligt att få grönt vin. Om du inte tidigare hört talas om detta är det något som kallas ”vinho verde”, ett vin som Portugal är känt för. Vinet är passar också utmärkt till just skaldjur och fisk.

Golfresor i Portugal är populärt bland både yngre och äldre resenärer men longstay-resor passar bäst för dig som gått i pension och har tid att vistas utomlands längre perioder. Du kan boka in en oförglömlig resa till exempelvis Madeira eller kanske Algarve, båda platser erbjuder golf i världsklass!

Skönt med paketresor

När du väljer att boka resor med fokus på golf i Portugal finns det stora fördelar med att boka via en arrangör som anordnar paketresor. Då slipper du själv lägga tid och energi på att undersöka boenden, flyg, transfer, aktiviteter och liknande. Istället finns personal på plats, redo att hjälpa dig samt ett aktivitetsprogram du kan ta del av när du känner för det.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Sunbirdie.”

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.