Boka in en rolig och utvecklande långresa fullproppad med golf i Italien!

Gillar du golf? Drömmer du om att få resa bort en längre period? Nu har du möjlighet att åka iväg på en riktigt härlig golfresa till varma och härliga länder längst Medelhavet. Vad sägs om att spendera några veckor, eller kanske månader, i Italien? Det stövelformade landet erbjuder golf i världsklass men även mycket mer. Det italienska köket lockar exempelvis med sin färska pasta, krispiga pizza och sina runda viner. För att inte tala om konsten, musiken och landskapen!

Varför inte boka in en resa med massvis av golf i Italien? Du kan boka en så lång eller kort vistelse du själv vill. Den här typen av resor är populära bland såväl pensionärer som yngre kompisgäng som vill golfa, umgås och ha kul. När vädret i Norden är kallt och grått har länderna runt Medelhavet fortfarande behagliga temperaturer och sol. Att ladda upp batterierna i ett varmt land och dessutom öva på golfslagen är en utmärkt idé!

Italien erbjuder golf i världsklass

Rom, Garda och Sicilien – tre olika destinationer som alla bjuder på fantastiska golfmöjligheter. Det bästa av allt är att alla dessa tre ställen är väldigt olika, exempelvis är Rom ett centrum för kultur och historia, medan Sicilien lockar med sina gröna kullar och vackra badställen. Garda har i sin tur en fantastisk sjö som kantas av höga berg, färgglada hus och fina gamla stenkyrkor. Och golf såklart! Fantastiska golfbanor hittar du i såväl Rom och Garda som i Sicilien. Det är bara att välja ett ställe som har det du söker.

Bjud med det gamla kompisgänget för ett par veckors golfande och solande. Italien är ett tryggt land med vänliga människor och ett behagligt klimat året om. För dig som är intresserad av Long Stay i Italien, alltså en längre resa där du kanske vill bo utomlands i några månader, finns mycket att välja bland. Känns det svårt att hitta ett bra boende? Fortsätt läsa för att få bra tips.

Få hjälp att fixa ett trevligt boende

Att bo bra är en av förutsättningarna för att din resa ska bli så härlig som möjlig. När du väljer att boka din resa via en erfaren arrangör som dessutom riktat in sig på golfresor, kan du få hjälp att hitta ett boende som håller hög standard och som dessutom ligger nära de bästa golfbanorna. Du kan själv välja om du vill bo i ett Longstay hotel eller om du hellre hyr en lägenhet.

Välj rätt arrangör

Det finns många researrangörer som anordnar resor i Italien, men få är lika erfarna inom just longstay och golf som Sunbirdie. Arrangören kan hjälpa dig hitta rätt destination, boende och paket till bra priser!

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.