Flyg/hyrbil

Flyg och hyrbil ingår inte i Sunbirdies grundpriser, men självklart hjälper vi dig att  boka själv – för lägsta pris och största smidighet. Hyrbil bokar du med fördel genom vårt samarbete med CarTrawler. För tips på sajter där du kan boka flyg, se längre ner på sidan.

Observera att du hyr bilen av CarTravler och inte av oss på Sunbirdie. För eventuella frågor rörande hyrbilar, ber vi dig därför att kontakta CarTrawler på 08-403 099 78.

Teckna försäkring när du hämtar bilen – inte nu!
Priserna är ofta förvånande låga, men räkna med att du också bör teckna en försäkring – något vi rekommenderar att du gör i samband med upphämtning av bilen. Vi rekommenderar alltså att du inte tecknar försäkring i samband med bokningen (något du kommer få flera frågor om). Att teckna en försäkring i samband med upphämtningen kan också göra att du slipper den deposition som annars närmast är obligatorisk.

Hyrbil under din Long Stay golfresa

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Dessutom behöver du bil för att ta dig till de golfbanor som inte ligger vid ditt boende. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad. Du kan med lätthet åka till den lilla mysiga restaurangen vid stranden, eller göra en utflykt till någon närbelägen sevärdhet.
Hyrbil bokar du bäst och smidigast själv och du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. En liten bil kostar ca 4000 kronor för 28 dygn. Priserna varierar något efter säsong.

Lättast bokar du hyrbilen här på vår hemsida via CarTrawler på mer än 30.000 platser i 170 länder runt om i världen. CarTrawler förmedlar hyrbilar från stora kända hyrbilsbolag såsom: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty och Sixt. Därmed känner vi oss trygga med att du kan hitta en hyrbil till bästa pris och med bästa tänkbara service och garantier. Sök och boka din hyrbil på vår hemsida genom att gå till www.sunbirdie.se/hyrbil

Flyg till ditt Long Stay-resmål

När du åker på en Long Stay vistelse med Sunbirdie AB ingår inte flyg. Detta bokar du själv. Fördelen med detta är att du kan själv välja när du ska resa och är inte beroende av en researrangörs uppbokade flygstolar. Vi har flexibel ankomst vilket gör att du i lugn och ro kan söka efter de flygbiljetter som passar dig och även till bästa pris.
I dagsläget finns det flertalet lågprisbolag som trafikerar våra resmål och man kan hitta flygbiljetter till riktigt bra priser. De reguljära bolagen flyger också till våra resmål så du har flera olika alternativ. Tänk på att du kan boka din nedresa med ett bolag och hemresan med ett annat bolag. På så sätt kan du få maximal kostnadseffektivitet i din flygresa.
Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset!

Vill du boka flyg själv rekommenderar vi Googles nya och mycket smarta flygbokningssökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får du fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.