Flyg/hyrbil

Så bokar du flyg och hyrbil inför din golfresa!

Flyg och hyrbil ingår inte i Sunbirdies grundpriser, men självklart hjälper vi dig att  boka själv – för lägsta pris och största smidighet.
Hyrbil bokar du med fördel genom vårt samarbete med svenska Holiday Drive eller lågprisbolaget Car Trawler. För tips om hur du kan boka flyg, se längre ner på sidan.

Söker du allra bästa pris rekommenderar vi att du tar din egen bil söderut, där bränslet också är betydligt billigare än hemma i Sverige!

blank

Hyrbil under din Long, Mid eller Short Stay

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Dessutom behöver du bil för att ta dig till de golfbanor som inte ligger vid ditt boende. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long och Mid Stay golfresa ska bli riktigt lyckad. Du kan med lätthet åka till den lilla mysiga restaurangen vid stranden, eller göra en utflykt till någon närbelägen sevärdhet.
Hyrbil bokar du bäst och smidigast själv och du väljer själv vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. En liten bil kostar från ca 2.000 kronor för 28 dygn, men tänk på att försäkringarna då inte är inräknade. Priserna varierar något efter säsong och beroende på resmål, biltyp och vilken självrisk bolaget har.

Enklast bokar du hyrbilen här på vår hemsida via lågprisbolaget CarTrawler eller svenska Holiday Drive med service på svenska och alla avgifter inkluderat. Lite dyrare men du vet vad du köper! Båda förmedlar hyrbilar från stora kända hyrbilsbolag såsom: Avis, Hertz, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty och Sixt. Därmed känner vi oss trygga med att du kan hitta en hyrbil till bästa pris eller med bästa tänkbara service och garantier. Sök och boka din hyrbil på vår hemsida genom att gå till www.sunbirdie.se/hyrbil

blank

Holiday Drive inkluderar svensk service och alla försäkringar vilket gör att priset är högre, men om du värdesätter kvalitet och trygghet blir det ditt val.

blank

Vill du ha allra lägsta pris hittar du det genom CarTrawlers sökmotor. Självklart finns ännu billigare alternativ på olika resmål, men vi vill inte rekommendera äldre bilar med sämre försäkringar och eller astronomiska självrisker, luriga bränsleavtal och så vidare. Med Holiday Drive och CarTrawler hittar du de bästa och billigaste hyrbilarna.

Ta din egen bil till Sydeuropa

Vill du ha bästa totalpris för din resa rekommenderar vi att du tar din egen bil ner till Sydeuropa och kanske främst då om du bor i södra Sverige.

Du kan då packa så mycket du önskar eller fylla bilen med trevliga drycker på väg hem 😉 och behöver inte passa flyg eller kånka bagage mellan flyg och hyrbilen.

Med en övernattning per väg, blir resan en trevlig upplevelse och bränslepriserna är oftast betydligt lägre i Europa jämfört med här hemma. Läs mer och jämför aktuella bränslepriser (bensin, diesel och el) här…

Flyg till ditt golfresmål

När du åker på en Long, Mid eller Short Stay med Sunbirdie AB ingår inte flyg i priserna och för bästa pris och smidighet bokar du även flyget själv – eller via vår flygparter MK Airbroker där du får personlig service. Fördelen med detta är att du kan själv välja när du ska resa och är inte beroende av en researrangörs uppbokade flygstolar. Vi har flexibel ankomst vilket gör att du i lugn och ro kan söka efter de flygbiljetter som passar dig och även till bästa pris.

I dagsläget finns det flertalet lågprisbolag som trafikerar våra resmål och man kan hitta flygbiljetter till riktigt bra priser. De reguljära bolagen flyger också till våra resmål så du har flera olika alternativ. Tänk på att du kan boka din nedresa med ett bolag och hemresan med ett annat bolag. På så sätt kan du få maximal kostnadseffektivitet i din flygresa.
Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset!

Vill du boka flyg själv rekommenderar vi Googles smarta flygbokningssökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får du fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem på 08-16 69 30 eller maila till bokning@mkairbroker.se


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.