Boka golfresor till Spanien till förmånliga priser

Spanien är ett populärt och väletablerat resmål för resenärer som vill spela golf under tacksamma förhållanden. Det varma, stabila klimatet i kombination med ett stort utbud högkvalitativa golfbanor, boenden och naturligtvis en välkomnande och intressant kultur är några av anledningarna till landets framgångar hos golfpubliken.

Boka longstay golf i Spanien, och upptäck destinationer som prisvärda Mojacar Playa på Costa Almeria, den härliga kuststaden Sitges på Costa Barcelona eller solsäkra Mar Menor på solsäkra Costa Calida. Oavsett vad du väljer så har du nära till spännande miljöer, brett aktivitetsutbud och god service.

För dig som är intresserad av shortstay-, midstay- eller longstay golfresor så finns det också mycket pengar att spara nu under våren. Golfresor till Spanien, Italien och Sydafrika reas nämligen ut, och på så vis är det möjligt att kickstarta golfsäsongen till riktigt förmånlig kostnad.

Välj mellan exempelvis följande destinationer:

Costa Dorada

Det perfekta resmålet för dig som inte kan få nog av golfande. Lyxanläggningen Lumine erbjuder hela 45 hål och obegränsat spel för dig som verkligen vill träna upp golfsvingen inför sommaren. Men, det stannar inte där. Den här charmiga kuststaden erbjuder också ett spännande kulturutbud och härligt boende.

Costa del Sol

Costa del Sol erbjuder närhet till hela tre golfbanor, och underbart boende i nybyggda lägenheter med mycket bra läge. Passar dig som är intresserad av en prisvärd resa med mycket golfspelande, bekväm vistelse och avslappnade kvällar.

Rom – Terre dei Consoli

Perfekt för dig som söker närhet både till storstaden och mer lantliga miljöer. Terre dei Consoli är en ort som ligger strax utanför Rom och som erbjuder allt för en avslappnande, bekväm och aktiv golfresa. Välj mellan boende i villa i lägenhet och res till Rom när du behöver en paus från golfbanan. I den eviga staden finns alltid något nytta att uppleva.

Trött på att våren tvekar? Börjar längtan efter golfbanan ta överhanden? Kontakta Sunbirdie redan idag och boka en golfresa till Spanien eller andra destinationer. Just nu erbjuder Sunbirdie också förmånliga rabatter, läs mer om dessa och om deras breda utbud av golfresor på www.sunbirdie.se

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Sunbirdie.”

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.