Bra saker att veta innan du bokar in golfresor för weekend

Längtar du efter att få spela golf? Kanske är vädret trist och temperaturen låg? Då kan du boka in en golfresa som har allt du behöver. Här är dock några saker som är bra att veta innan du bestämmer dig och bokar.

Du kan boka en skräddarsydd resa

Alla är vi olika, även vi golfspelare. En del av oss älskar att spela på sand, andra på gräsplaner. För att din resa ska möta dina önskemål och förväntningar är det bra att boka via en arrangör som kan skräddarsy resan efter dig. Detta kan exempelvis handla om vart du vill spela och om du vill boka in en short stay resa eller vara borta längre. Kanske vill du besöka ett varmt land och njuta lika mycket av sol och bad som av golf? Fundera ut hur du helst skulle vilja att resan blev och skriv ner det. När du sedan kontaktar en researrangör kan du se om det finns möjlighet att skräddarsy resan.

Du kan hitta prisvärda weekend – noch veckoresor

Om du inte har möjlighet att ta ledigt i flera veckor kan du mycket väl njuta av roliga golfresor weekend. Två till tre dagars golfande på fantastiska banor kommer ge dig ny energi när vardagen åter kallar. I Europa finns gott om bra golfbanor, både i norra och södra. Om du kan ta ledigt en vecka kan du dessutom se lite av landet, till exempel Frankrike. Här kan du kombinera golfandet med vinprovningar och goda middagar.

När är bäst tid att åka på golfresa?

Eftersom alla länder har sina olika klimat varierar golfsäsongen en del beroende på vart du ska åka. Om du exempelvis vill åka långväga, som till Thailand, är vädret bäst mellan december och mars. Då är det torrast och soligast. Men om du däremot ska vistas i Europa, exempelvis Portugal kan du i stort sett njuta av golf större delen av året, med undantag för vintern då det är kallare och blötare. För dig som är sugen på just Portugal kan du hitta riktigt bra short stay golfresor som sträcker sig över en vecka.

Hitta bäst boende

Boendet är en viktig del av helhetsupplevelsen när du ska iväg på en resa. Om du bokar via en researrangör som är specialist på golf kan du få hjälp att boka såväl long stay som short stay hotell till bra pris. Om du hellre bor i en egen lägenhet brukar det också gå att ordna. Pris för short stay till Portugal brukar gå att hitta riktigt billigt, för några få tusenlappar. Då ingår både hotell, fri golf, utrustning samt halvpension. Det finns naturligtvis olika paket att välja bland där priserna skiljer sig.

Vad är pris för short stay till Frankrike?

Precis som golfresor till Portugal kan priserna variera en del till Frankrike. Det baseras ofta på hur många nätter du vill vara borta samt hur du vill bo. En arrangör kan hjälpa dig få ett fint boende precis vid banorna. För att ta reda på ett exakt pris för short stay till Portugal eller Frankrike är det alltid bra att kontakta arrangören.

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.