Brett utbud av golfresor weekend inom Europa

Den långa vintersäsongen till trots så innebär Sverige många möjligheter att spela och uppleva högkvalitativ golf. Det skvallrar bland annat de drygt 4 miljoner medlemmarna på landets 480 olika golfbanor om. Innan du bokar in eller ger dig av på golfresor weekend i Sverige så kan det dock vara bra att planera och undersöka terrängen lite grann. Detta för att du säkert skall få uppleva den bästa golfen för dina förutsättningar och önskemål.

Förutom Sverige så finns det till exempel möjlighet att avnjuta golf i Italien eller Portugal. Sådana längre resor kan tänkas vara mer krångliga, jämfört med att åka till områden i närheten av till exempel Stockholm. Men, de innebär också en mängd olika möjligheter som vistelse på hemmaplan inte erbjuder. Som att komma iväg från vardagsrutinerna och upptäcka helt nya kulturer. Här nedanför beskrivs några resmål som den golfintresserade kan överväga:

Spanien

La Manga Club i Spanien är inte bara en anläggning som ofta inhyser Premier League klubbar och fotbollsspelare. Denna resortanläggning utgör också ett populärt resmål för golfspelare världen över. Här finns palmprydda banor, unika vattenhinder, varierad terräng och fantastisk arkitektur. Spanien passar dig som vill ha tillgång till soliga stränder och ha möjlighet att äta trevliga middagar med vänner och familj.

Italien

Kuster som Costa Smeralda erbjuder högkvalitativa golfbanor som exempelvis Pevero Golf Club. Resor till italienska områden som dessa innebär dessutom unika sevärdheter och otroliga panoramavyer över havet. Landet huserar också golfanläggningar i världsklass som garanterar en bekväm och tillfredsställande vistelse  på många olika håll i landet. En plats som Lake Como gör det bland annat möjligt att njuta av imponerande naturupplevelser och slående miljöer.

Förutom detta kan ressugna svenskar även alltid överväga att spela golf i Portugal. Oavsett destination är det viktigt att förbereda resan väl, och för att du ska hitta rätt resmål kan det vara bra med professionell hjälp. Kontakta Sunbirdie redan idag och välj mellan ett brett utbud av golfresor – för dig.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Sunbirdie.”

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.