Därför ska du boka golfresor till Portugal

Portugal, svenskarnas nya Spanien, lockar årligen tusentals turister med sina vackra stränder, trevliga människor och härliga klimat. Hit kommer också en hel del golfentusiaster. Portugal har nämligen en rad golfbanor på olika platser i landet. För dig som vill bli ännu bättre på golf och dessutom träna på helt nya banor, kan du enkelt boka in golfresor Portugal.

Njut av golfresor Portugal hela året

Då Portugal ligger i södra Europa är klimatet milt året om. Extra skönt är det såklart under våren och början av sommaren samt till sensommaren. Då är havet uppvärmt och blommorna i full blom. För dig som vill komma iväg på en short stay resa till Portugal finns det bra företag som arrangerar just kortare resor med temat golf. En kortare golfresa skulle kunna vara en långhelg då du och dina vänner flyger över till Lissabon eller någon annan stad. På plats får ni bra service och hjälp av researrangören. Du behöver inte bekymra dig över golfutrustning, sådant finns att hyra på plats. När det kommer till boendesituationen varierar den lite beroende på vilket företag du väljer att boka resan med. Det finns professionella och erfarna företag i Sverige som riktar in sig på just golfresor till Portugal. Dessa företag har ofta många kontakter i landet där de bland annat kan anordna boende i form av semesterlägenheter eller hotell.

Vanligtvis får du bo i närheten av golfbanan och ofta i en vacker miljö, inte sällan med närhet till havet.

Bli bättre på golf i Portugal

För dig som redan spelat ett tag kan det vara roligt med nya utmaningar. Genom att ta sig ur sin komfortzon och åka till ett helt annat land för att golfa, får du nya intryck och kan bli ännu bättre på banan. Dessutom kommer du träffa mängder av nytt folk och garanterat även lära dig ett och annat från dem.

Hitta företag med inriktning på golf i Portugal

Det finns mängder av reseföretag i Sverige, men inte fullt så många som riktar in sig just på golf. Det finns nämligen vissa som specialiserar sig på såväl kortare resor som längre resor till Portugal, med fokus på golf. Long stay är exempelvis ultimat för dig som har möjlighet att ta ledigt en längre period, exempelvis ett par veckor eller mer. Istället för att bo på hotell så länge brukar researrangören ha trevliga semesterbostäder att hyra under perioden du är borta.

Det går även att roa sig med golf i Portugal på en så kallad mid stay resa. Detta är resor som är längre än en helg men kortare än en månad. Oftast går det att anpassa och skräddarsy resan så att den passar dina datum.

Boka din resa idag

När du besöker researrangörens hemsida kan du ofta hitta mer information under fliken ”pris/bokning”. Det kan även vara smart att kontakta firman genom att mejla eller ringa. Ställ alla dina frågor så att du vet vad som gäller. Kanske har du några särskilda önskemål om boendet eller platsen?

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.