GAF – välkommen!

Välkommen till Sunbirdie

Sunbirdie är ledande på Long Stay och Mid Stay golfresor, det vill säga längre vistelser med golf och service av våra egna värdar på plats. Dessutom säljer vi ett ökande antal weekend- och veckoresor , som vi då logiskt nog kallar Short Stay. Detta ofta till grupper, tex från olika klubbar eller föreningar, tävlingar med mer. 

Vi har kontor i Sverige, Norge och Tyskland men säljer även i Finland, Danmark, Schweiz och Österrike samt på den engelskspråkiga marknaden.

blank2020 är vi partners till SGF som kategoripartner till nya nordiska More Golf Mastercard Tour och Svensk Golf Senior Tour. Dessutom är vi glädjande nog partner till GAF och delar ut pris till årets ”Club Manager of the Year”.

Vi är även partner till Audi Quattro Cup, Golfa Runt Gotland, First Open samt arrangerar egna tävlingar under varumärket Sunbirdie Classic. Vi sponsrar även en hel del lokala tävlingar runt om i Sverige.

blank

Sunbirdies representant Annelie Hedén på plats inför starten på Golf Gotland Runt 2019. Banan känner ni säkerligen igen, inte sant?

Detta innebär att vi under 2020 kommer att synas ute på många klubbar under sommaren, vilket känns både spännande och roligt. Vi hoppas få träffa och prata med så många som möjligt, både spelare, publik och självklart alla ni som på landets golfklubbar.

Är du intresserad av att prata resor eller andra samarbeten är ni varmt välkomna att kontakta mig eller någon av mina kollegor redan nu – annars hoppas jag som sagt att vi ses i sommar.

Soliga Sunbirdiehälsningar

Mikael Andersson
Sunbirdie AB

Tel: 08-458 00 07
Mobil: 0708-621170
Epost: mikael.andersson@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.