Golf i Spanien – njut av golf på Spaniens mest populära golfbanor

Längtar du efter soldränkta stränder, spännande städer och golf med vänner och familj? Då kan det vara dags att börja planera en härlig resa full av golf i Spanien. Det anordnas mängder av olika golfresor till svenskarnas paradis Spanien, exempelvis till Lanzarote och Teneriffa. Fördelen med att boka din golfresa via en researrangör med fokus på golf är att du får hjälp med allt det praktiska. Du slipper själv hitta ett trevligt boende med närhet till både golfbanor i Spanien och andra sevärdheter. Dessutom kan du få expertis på svenska när du väl är nere.

Tillbringa kvalitetstid med familj och vänner medan du njuter av golf i Mar Menor, Spanien 

Känner du till Mar Menor i sydöstra Spanien? Den här vackra lagunen omgivs av ett myllrande stadsliv, palmer och golfbanor i världsklass. För dig som vill kunna tillbringa tid med vänner och familj, njuta av sol och bad och samtidigt golfa, är det här ett utmärkt alternativ. Golf i Mar Menor innebär solsäkra dagar större delen av året. Regionen där Mar Menor ligger, Murcia, hör till en av Europas mest solsäkra och torra platser. Här finns dessutom fantastiska golfmöjligheter varav den stora heter just Mar Menor. Här väntar sju stycken banor med stor variation, dessutom finns det en härlig resort i närhet till laguen. Bland annat kan du bo i lägenheter med 4-stjärnig standard alldeles på banan.

Boka en minnesvärd resa till Lanzarote

Vill du åka längre söderut? Kanske har du själv trevliga minnen från de vackra Kanarieöarna? Lanzarote är en underbar vulkanö med vidsträckta stränder och flera bra golfmöjligheter. Hit arrangeras bland annat golf i Lanzarote med boende vid stranden. Du kan spela på de två stora golfbanorna Costa Teguise GC och Lanzarote GC. Beroende på om du vill bo nära stranden eller hellre ha nära till stadsliv kan de olika alternativen passa olika bra. Costa Teguise är perfekt om du vill varva golf i Spanien med vindsurfing, cykelturer och härliga bad. Lanzarote GC ligger närmre Puerto del Carmen, här finns också stränder, men även mer stadsliv. Du kan till exempel besöka stadens eget casino.

Roa dig med härlig golf på Tenerife

Golf på Tenerife är såklart en stor favorit bland golfarna och soldyrkarna. Ön är den grönaste och största av de sju Kanarieöarna och passar perfekt för den som vill göra mer än att golfa. När du bokar via en golfinriktad researrangör kan du bo mittemellan de två golfbanorna Golf del Sur och Amarilla. Området ligger alldeles vid havet så om solen steker kan du ta en paus i det blå. Golf i Spanien är otroligt omtyckt bland alla åldrar. Särskilt när du bokar din resa via en erfaren researrangör som har koll på just golf. Kontakta oss redan idag för fler resmål eller mer information om våra populära golfresor.

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.