Golf i Sydafrika – upplev fantastiska golfbanor i Sydafrika

Få platser på jorden är så mångfacetterade som i Sydafrika. Här finns det bästa av flera världar; grönskande skogar, fantastiska stränder, utmärkta golfbanor och mat och vin i världsklass. Därtill finns det möjlighet att kombinera våra golfresor med roliga utflykter, till exempel safari. Sydafrika är ett resmål för hela familjen. Du kan dessutom boka en long stay eller mid stay resa för att få njuta extra länge av värmen och alla roliga aktiviteter. En midstayresa har vanligtvis ett reseupplägg på två till tre veckor. Då är både golf och boende inkluderat. Om du vill vara borta ännu längre rekommenderar vi gärna en longstayresa. Dessa sträcker sig från flera veckor och ännu längre om du vill. 

Tips inför din resa med golf i Sydafrika

I Sydafrika finns riktigt bra golf, även om landet oftast stoltserar med sina viner (vilka också är något i särklass). För golfentusiasten finns bra resor till bland annat Langebaan, Cape St Francis, Devondale och Pinnacle Point. Varje område har sin egen charm. Langebaan ligger exempelvis vid havet men har samtidigt vildmarken nära. För dig som vill golfa med spektakulära vyer och samtidigt ha nära till ett svalkande dopp är golf i Langebaan perfekt. Även Cape St Francis ligger intill havet och har dessutom nära läge till Kapstaden, en stad du verkligen bör se när du väl är här. Devondale är ytterligare ett utmärkt resmål när du håller på att planera golfresor, här ligger Kapstaden endast 30 minuter bort och du kan golfa på såväl hemmabanan i Devondale Golf & Wine Estate, eller ta dig ut till andra närliggande banor, som Arabella och Pearl Valley. 

Börja planera din resa redan idag och se fram emot golf i Sydafrika

Golf i Sydafrika är tvivellöst några av de mest populära destinationerna. Anledningen är för att landet har så mycket att erbjuda, inte bara fantastisk golf, men även andra härliga upplevelser. För dig som är vin- eller matintresserad finns massvis att uppleva. Likväl du som vill resa med barnen har mycket roligt att se fram emot, som riktig safari!

Fundera lite över vad du vill få ut av resan. För många som besöker Sydafrika är såklart golfen en viktig punkt på agendan. Men kanske vill du även åka på safari och se Afrikas stora djur? Eller besöka en vingård och gå på vinprovning. Det finns otroligt många roliga saker och att se och göra här, så fundera på vad som är viktigast. Då kan vi även hjälpa dig hitta en passande stad i Sydafrika som uppfyller dina önskemål.

Det enklaste när du ska planera golfresor är att gå via en erfaren researrangör med fokus på golf. Vi hjälper dig gärna hitta en passande destination och längd på din vistelse. Vi har ett stort kontaktnät med svensktalande personal på plats och riktigt fina och bekväma boendealternativ med närhet till golfbanor. Oavsett om du vill boka en kortare eller längre vistelse är det bekvämt att få lite hjälp längs vägen. Du är alltid mer än välkommen att kontakta oss med frågor, funderingar och önskemål. Vi hjälper dig skräddarsy en perfekt golfresa inom din budget.

Angående COVID-19

På grund av den rådande situationen med COVID-19 avråder UD (Utrikesdepartementet) från onödiga resor utomlands. Du kan läsa mer om hur vi hanterar situationen på vår förstasida.

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.