Golf i Italien – för dig som är nyfiken på long stay

Res till Italien och kombinera det allra bästa av två världar – Italiens fantastiska kultur och roliga golfbanor. Det var kanske inte din första tanke att välja just Italien för en längre golfsemester i utlandet, men här finns verkligen goda möjligheter att skapa en semester utöver det vanliga.

I Italien kan du nämligen spela golf året om och de olika årstiderna har alla sina fördelar. På sommarhalvåret kan du njuta av den härliga värmen och se landsbygden blomma i allsköns färger. Vintertid kan du njuta av lugnet som uppstår när många av turisterna beger sig hemåt och därmed uppleva allt från kultur till golf i Italien.

Det är kanske först när vi stannar längre på en plats som vi kommer riktigt nära. Men det betyder inte nödvändigtvis att det känns lockande att investera i ett eget fast boende utomlands. Tack vare long stay-formatet är det möjligt att vara mer fri i sitt resande och verkligen uppleva mycket av landets härligheter, både mat, kultur, natur och golf.

Ett tips för dig som har möjlighet att vara borta en längre period, alltså – åk på en long stay golf i Italien med sitt härliga klimat passar bra, och med all den goda maten, den rika historian och de många sevärdheterna finns det alla möjligheter till variation under tiden du är där.

Flexibelt och tryggt

Sunbirdie erbjuder golffokuserade boenden i Italien och det är smidigt att boka boende med dem. Företaget är svenskt och erbjuder resor som i mångt och mycket är anpassade efter vad en svensk long stay-resenär vill ha. De har även resegaranti till Svenska Kammarkollegiet. Det här är flexibelt men ändå tryggt resande, där du till exempel kan välja anrese- och avresedag, samt om du vill ta del i andra aktiviteter än just golf på resmålet. Sunbirdie har allt som oftast egen personal som bjuder in till allt från matlagningskvällar till rundturer, där du även kan träffa andra svenskar på resmålet. En annan fördel med just long stay är att du inte behöver bry dig om något runt ditt boende under tiden du är där. Du kan helt enkelt njuta av din tid och göra det du känner för.

Kombinera olika destinationer

Golfresor longstay erbjuds bland annat i regionerna runt Venedig, Rom och Florens, men även vid den fantastiskt vackra Gardasjön. Ett alternativ är att kombinera flera resmål med varandra och kanske vara en månad på varje ort? Eftersom anresedagarna är valfria kan du vara flexibel med att flyga, köra eller åka tåg ner!

Kontakta Sunbirdie redan idag eller läs mer på deras webbplats.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Sunbirdie.”

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.