Golf på Mauritius – en lyxig och avkopplande upplevelse

Drömmer du om att få resa bort till ett magiskt paradis fyllt av fantastiska golfmöjligheter? Då bör du definitivt se till att boka in en resa med golf på Mauritius. Mauritius är en ö belägen utanför Afrikas östkust och Madagaskar. Här väntar fuktiga regnskogar med spektakulära vattenfall, färgsprakande korallrev som sträcker sig runt hela ön samt såklart, golf i världsklass. När du bokar in en rolig golfresa till Mauritius ingår golf hos både lyxiga Anahita Resort men också på den lilla paradisön Ile aux Cerfs.

Njut av bra boenden under din resa med golf på Mauritius

När du besöker Mauritius kommer du snart bli varse om att det är lyx som gäller på ön. Detta gäller även för ditt boende. När du bokar in golfresor till Mauritius bor du på lyxiga och omtyckta Anahita Resort. Här finns både toppmoderna lägenheter och lyxiga villor med poolområden, klubbhus, restauranger och såklart riktigt bra banor. Du kan välja att bo i en så kallad juniorsvit där boendet även har ett litet kök. Mot tillägg går det även att få halvpension inkluderad till villan eller lägenheten.

När du bor på Anahita Resort finns det inte mycket att sakna. Här finns i stort sett allt du kan tänkas vilja ha. Från lyxiga och moderna boenden i såväl villor som lägenheter till ett stort socialt område med både restauranger, gym och pooler. Sedan ligger förstås inte havet långt borta för den som hellre vill doppa sig i det kristallklara, turkosa vattnet.

Prova på gratis golf under din vistelse 

När du väl lagt av väskorna på rummet, tagit ett svalkande dopp i poolen och kanske ätit något gott, är det äntligen dags för golf på Mauritius. Vad som kännetecknar golfbanorna i Anahita är stora välkomnande fairways samt de upphöjda greenerna som finns på området. Beroende på vilken bana du befinner dig på, kan du få golfa med såväl havsutsikt som utsikt över ön.

Förutom den stora hemmabanan hos Anahita golf ingår även gratis golf på närliggande Bernhard Langers bana Ile aux Cerfs som är belägen på en liten ö utanför Anahita Resort (du tar dig enkelt dit med båtshuttle från resorten). Banan på Ile aux Cerfs är betydligt mer utmanande och mer populär bland proffsspelaren. Oavsett vilken nivå du spelar på, är det dock ändå värt att ta en utflykt till Ile aux Cerfs då naturen är slående vacker. Golf på Mauritius är något särskilt. Få platser erbjuder en lika mångfacetterad natur som just här.

Boka inte en resa – boka en upplevelse

När du bokar en resa med golf på Mauritius bokar du mer än bara en resa, du bokar en upplevelse som kommer ge dig minnen för livet. För på ön väntar ju så mycket mer än fantastisk golf. Här finns minnesvärda äventyr för hela familjen, från vattenfallsutflykter i regnskogen till dykning eller snorkling kring korallrevet runt ön. Du kan enkelt boka nu för att få en snabb offert på resan. Kom ihåg att researrangören alltid har möjlighet att anpassa sig efter dina önskemål, allt för att du ska få en så bra vistelse som möjligt. Att boka en resa till Mauritius är något som passar alla, både äldre och yngre, par som kompisgäng och oavsett erfarenhet av golf. Boka en resa idag och se fram emot att få besöka paradiset på jorden.

Med anledning av COVID-19 finns det en generell avrådan mot utlandsresor. 

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.