Golfa Gotland Runt

Golfresor för livsnjutare!
Fri golf i en vecka eller flera månader

Sunbirdie är Sveriges ledande arrangör av så kallade Long Stay golfresor (4 veckor eller mer), men uppfann även för några år sedan konceptet Mid Stay (2-3 veckor) och säljer allt mer av det vi kallar Short Stay, dvs weekend- och veckoresor. Vill du, kan du numera med andra ord komma när du vill och stanna så länge du önskar…

Vi är samarbetspartner till Golfa Gotland Runt 2019 och du som ser denna sida har troligen spelat golf på underbara Gotland.  Kanske har du då träffat våra värdar Mats och Anneli och redan pratat lite om våra resor? 

I våra priser ingår boende med service som städning, wifi, byte av lakan och handdukar samt golf – ofta fritt medlemskap men ibland ett visst antal greenfees på flera banor.

Det som inte ingår är flyg och transporter, vilket du bokar själv för bästa pris och flexibilitet. Vill du ha hjälp med flyg kan vi självklart lösa det och särskilt om ni är en större grupp kan det vara smidigt, även om det kostar lite mer…

För längre vistelser anser vi att en hyrbil är den bästa lösningen, så ni slipper anpassa er efter fasta transporter och annat. eller varför inte ta er egen bil ner till Sydeuropa? Bra både för plånboken och miljön!

Long Stay = bra miljöval!

Apropå miljö är Long Stay faktiskt det bästa resesättet, som bland annat Naturskyddföreningen säger: Res mer sällan men stanna borta längre tid istället på varje resa…

Sänker du temperaturen i villan och undviker användning av bilen här hemma i kylan under vinterhalvåret, gör du faktiskt miljön en ren tjänst. Ännu mindre miljöavtryck gör du genom att tåget söderut och sedan hyra en liten, snål bil på plats.

Det smidigaste och mest prisvärda blir väl ändå att ta din egen bil, och då kan du dessutom botanisera bland vingårdar och resa hem med ett rejält vinförråd…

Long Stay golfresor: 28 nätter från 8.995:-.- med fri golf
Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor

Vill eller kan du inte vara borta mer än en månad har vi samma upplägg för kortare vistelser, så länge du kan vara borta minst 2 veckor. Du bor bra, har fri golf eller ett antal greenfee och alla service precis som under Long Stay. Vill du kombinera två eller flera Mid Stay-paket till en längre vistelse får du alltid rabatt och på många resmål är det kanske den optimala långtidsupplevelsen – exempelvis i Sydafrika där det finns så otroligt mycket att uppleva.

Mid Stay golfresor: 14 nätter från 5.995:- med fri golf
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor

Slutligen våra kortaste resor, som vi alltså kallar Short Stay. Passar för dig som vill komma iväg en weekend eller vecka, eller varför inte kombinera flera veckor till en längre vistelse?

Short Stay golfresor: 3 nätter från 2.995:- med fri golf, vagn och rangbollar
Läs mer om Sunbirdies Short Stay-golfresor

Ring oss gärna på 08-458 00 00 för att bara prata golf, berätta hur det gick i vår HIO-utmaning på Kronholmen eller för att be om en offert. 

Hoppas att vi hörs!

Soliga Sunbirdiehälsningar

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.