Golfresa till Kanarieöarna – planera din resa på bästa sätt

Värme, vacker natur, bad och aktiviteter. Hur låter det? För dig som vill åka iväg på en rolig resa är Kanarieöarna ett utmärkt val. Hit går flera billiga charterflyg och klimatet är solsäkert större delen av året. Dessutom tar det inte särskilt lång tid att flyga. Om du gillar att golfa är dessutom Kanarieöarna ett perfekt alternativ då flera av öarna har riktigt bra golfmöjligheter. Börja planera golfresor till Kanarieöarna redan idag!

Bjud in dina vänner på resan

Samla alla dina golfintresserade vänner och bjud med allihop till Gran Canaria. Det går att boka olika paket som passar just er vistelse, exempelvis en kortare veckosemester eller en längre vistelse på flera veckor. Pris mid stay golfresor kan variera en del beroende på vilket boende ni är intresserade av, hur många ni är och om ni vill göra olika tillval. Dock är priserna väldigt förmånliga då många större researrangörer har ett stort kontaktnät både gällande golfanläggningar och boenden. Du kan bland annat hitta reseföretag som exempelvis samarbetar med flera olika semesterresorter med tillgång till golfbanor. Många resenärer som ska åka på en golfresa uppskattar bekvämligheten av ett komplett hem, med såväl kök som välutrustat badrum. Genom att kontakta olika researrangörer kan du enkelt få hjälp att planera sista minuten golfresor till Kanarieöarna oavsett hur stort gäng ni är, vilken budget ni har och hur länge ni vill vara borta.

Bestäm budget

Innan resan kan bokas behöver ni bestämma en budget. Fundera vad ni vill och kan lägga på såväl flyg som boende och aktiviteter. När du bokar golfresor till Gran Canaria via en erfaren researrangör som fokuserar på golf kan du känna dig trygg med att du får ett boende som går i enlighet med dina önskemål. Ofta går det att hitta många olika paket till olika prisklasser, allt för att du enkelt ska kunna hitta en resa som passar din budget.

Hur länge vill du vara borta på golfresor till Kanarieöarna?

När det kommer till golfresor finns det oftast olika längd på resepaketen, bland annat erbjuder många företag både short, mid och long stay resor till varma Kanarieöarna. Priser long stay golfresor till Kanarieöarna är otroligt förmånliga. Du kan hitta paketresor som innehåller både 4-stjärniga lägenheter, 10 greenfee på förstklassiga golfbanor samt bekvämligheter som värme, el och städning. Eftersom alla resenärer har olika önskemål och krav kan du oftast boka ett paket med grundpris, både när det kommer till golfresor till Kanarieöarna pris för long och mid stay. Därefter kan du själv välja att lägga till olika tillval, exempelvis fler greenfee, extranätter och även tillval för gäster och besökare som hälsar på

Välj den bästa tiden på året

Det bästa med att åka på sista minuten golfresor till Kanarieöarna är att vädret är skönt nästan hela året. Om du längtar efter riktig värmebölja är de varmaste årstiderna från juli till oktober. Men det är sol hela året och temperaturer mellan 20 till 28. Golfresor till Gran Canaria arrangeras under hela året. Detta är såklart en stor fördel eftersom du själv kan välja vilken månad du har möjlighet att åka.

Roliga aktiviteter på Kanarieöarna

Golfresor till Kanarieöarna är så mycket mer än rolig golf. Dessa natursköna öar erbjuder otroligt mycket för den som gillar sport, mat och tourer. Bland annat finns spännande rundturer som ger dig möjlighet att utforska ön på bästa sätt. För dig som gillar bad finns även en hel rad aktiviteter för vattensporter och båtturer. Boka in sista minuten golfresor till Kanarieöarna du också!

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.