Golfresor 2020 – besök populära golfdestinationer

För alla oss golfälskare finns mycket att se fram emot under året. Golfresor 2020 går bland annat till solvarma länder som Italien, Spanien, Portugal och många andra platser. Det bästa av allt när du ska boka sista minuten golfresor är att du kan hitta många erbjudanden till låga priser. Och då pratar vi inte endast om flygbiljetter. När du bokar en golfresa hos ett väletablerat företag som jobbar med just resor och golf, kan du hitta bra paketresor där allt är inkluderat. Hur många gånger har du inte själv suttit vid datorn för att försökt hitta ett bra boende, golfbanor som ska ligga nära och samtidigt hitta en destination som erbjuder allt du vill ha?

När du bokar dina golfresor 2020 bör du välja en researrangör med fokus på golf. Dessa företag har kontaktnät i länderna som de arbetar mot. Detta innebär att om du exempelvis vill boka en long stay resa till Thailand för att få njuta av sol, värme och golf, slipper du själv lösa logistiken. Företaget du bokar hos har redan alla kontakter på plats. Dessutom brukar de även ha svensktalande personal som hjälper till med allt du kan tänkas behöva. Long stayresor är ett koncept där golfresan är längre än ett par veckor. Du kan exempelvis boka en golfresa till Sydafrika för en månad och betala så lite som 250 kronor per natt – allt inkluderat (förutom mat). Både skönt och praktiskt!

Vilka golfupplevelser kan du förvänta dig i år?

Under år 2020 finns mängder av resor med inriktning på golf. Du kan åka iväg på en mid stay resa till Costa del Sol i Spanien, besöka vingårdar i Italien och spela golf under förmiddagarna. Eller åka hela vägen till Mauritius för att golfa. Givetvis är dessa resor inte enbart för dig som golfar. Du kan ta med hela familjen, både barn och vuxna får en härlig vistelse. Förutom att du bor nära golfbanan i bekvämt boende, finns det massor av andra aktiviteter att roa sig med. När du inte vill golfa väntar spännande städer att utforska, historia, kultur och natur. Reser du en månad till Thailand för att golfa finns naturligtvis mycket att se. Som paradisstränder, gamla tempel och matmarknader.

Enkelt att boka sista minuten golfresor

När du ska boka golfresor 2020 gör du det enklast online hos det företag du valt ut. Om du har särskilda önskemål, exempelvis gällande boendet, golfen eller något annat, är det bästa att klicka in på menyalternativet ”Kontakta oss” och prata direkt med researrangören. På så sätt får du all hjälp du behöver innan du bokar. När det kommer till just boenden har researrangörer oftast bra koll på vad gästerna föredrar. Vanligtvis hyr du en semesterlägenhet med samma typ av service som ett hotell (städning och frukost) men med en stor skillnad – närhet till golfbanan. Researrangörer som riktar in sig på golf har kontakter på plats och kan därmed hitta bättre priser samt skapa olika paket för att pressa ner priserna för sina kunder.

Har du inte tid att åka iväg på mid- eller longstayresor? Du kan även boka kortare weekendresor fullproppade med golf. Många researrangörer erbjuder kortresor till flera omtyckta platser i Europa. Fundera över vad du vill få ut av resan, exempelvis vad du vill kombinera golfen med. I Europa och i hela världen väntar sevärdheter och aktiviteter som kan passa just dig och ditt resesällskap.

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.