Prisvärda golfresor till Italien, Rom

Golfresor till Parco de’ Medici, Rom

Rom är platsen för dig som vill kombinera spel på en fin 27-håls golfbana med möjligheten att upptäcka och njuta av hela världsstaden Roms utbud av kultur, historia, gastronomi och shopping.

Kan du tänka dig en bättre golfweekend eller vecka än att ha fritt spel 6 dagar i veckan på den härliga parkbanan Parco de’ Medici – med hela Rom runt hörnet?

Börja dagen med en frukost på din egen balkong och strosa sedan över till golfklubben (promenaden tar ca 20 minuter i lugnt tempo) där du möts av ett härligt ”gammaldags” klubbhus och den finfina banan. Efter golfen och kanske en långlunch?, kan du lämna in klubborna, promenera hem, ta en dusch och sedan välja mellan hotellets shuttlebus, det närbelägna pendeltåget eller en taxi in till centrala, gamla delarna av Rom, där du kan fördriva resten av kvällen på någon trevlig restaurang eller kanske bara en enklare ”enoteca” intill någon trevlig Piazza.

Boendet på Parco de’ Medici Residence

Under veckoresor bor du i studios...

Parco de’ Medicis Studios är som rymliga hotellrum med balkong och ett pentry.

Reser du på en golfresa med oss till Rom, bor du på Parco de’ Medici Resicence, som ligger tvärs över vägen från golfanläggningen och Sheration-hotellet med samma namn. Lägenheterna för kortare golfresor som (weekend och vecka) är ”studios”, dvs ett kombinerat rum med pentry plus balkong. Det är med andra ord som ett rymligt hotellrum plus det faktum att du dessutom har ett litet pentry om du vill förvara drycker i kylskåpet eller laga din egen frukost. Annars går det bra att köpa till frukost i den lilla frukostmatsalen på bottenvåningen (se prislistan).

Golf på Parco de’ Medici

Under din vistelse på Parco de’ Medici har du fritt spel (dock ej på söndagar) på Parco de’ Medicis trevliga 27-hålsbana. Banan ligger som en liten oas mitt mellan storföretagens skrytbyggen och den trafikerade motorvägen in mot staden, men ute på banan märker du föga eller inget av detta. Du kan i lugn och ro njuta av den vackra banan och dess natur och avsluta med en kall öl eller en kaffe i det enormt mysiga klubbhuset.

italien_rom_parcodemedici-18_sunbirdie-longstay-golf_660

Nionde hålet på ”blå” slinga är en mäktig par-5, där andraslaget spelas över en gammal romersk lämning…

Parco de’ Medicis bana består av tre niohålsslingor varav ”vit” och ”blå” tidigare utgjorde artonhålsbanan och är allt annat än lättscorade. Hålen är omväxlande, roliga och kräver att du bemästrar dina inspel, då vatten vaktar flera greener. Den är inte vansinnigt lång, men hålen är finurligt layoutade och det är inte bara att ”panga på” med drivern från varje tee.

italien_rom_parcodemedici-residence_fran-banan_sunbirdie-longstay-golf_660

Från flera av röda slingans hål ser du vårt lägenhetsboende Parco de’ Medici Residence.

Ni som rest hit för säg 5-10 år sedan, kommer förmodligen bli väldigt positivt överraskade av den tredje slingan ”röd”, som nu vuxit upp till en mycket trevlig parkbana. Den är lite kortare än de andra två och kompletterar de andra på ett mycket bra sätt.

Perfekt läge för golf & kultur

italien_rom_forum-romanum_sunbirdie-longstay-golf_660

Forum Romanum är bara en av alla historiska lämningar som du måste besöka.

Parco de’ Medici har ett närmast perfekt läge för dig som vill kombinera golf och kultur. Anläggningen ligger mitt mellan flygplatsen och den gamla stadskärnan, och med hotellets shuttle-bus tar du dig enkelt in till alla sevärdheter och mysiga torg. Annars finns som sagt även en modern pendeltågsstation bara minuter från boendet och taxi är mycket prisvärt, jämfört med Sverige. Apropå det, kan du om andan faller på även ta taxi mellan golfklubben och boendet. Det är som sagt ca 20 minuters promenad och en taxi (som det finns gott om på Sheraton-hotellet intill banan) kostar bara ca 4 euro.

Prislista Parco de’ Medici

Weekend 4 nätter och fri golf på Parco de’ Medici
Pris 3.795:- per person i Studio (som ett rymligt hotellrum med ett litet kök) på 3-stjärniga Parco de’ Medici Residence, 4 nätter inklusive daglig städning och fri golf på Parco de’ Medici (ej söndagar). Priset baseras på att ni är 2 personer i Studion.

Veckoresa 7 nätter och fri golf på parco de’ Medici
Pris 5.095:- per person i Studio (som ett rymligt hotellrum med ett litet kök) på 3-stjärniga Parco de’ Medici Residence, 7 nätter inklusive daglig städning och fri golf på Parco de’ Medici (ej söndagar). Priset baseras på att ni är 2 personer i Studion.

Gå till detaljerad prislista för weekends- och veckoresor till Rom, Parco de’ Medici….

Söker du Long Stay golfresor till Rom? Klicka här…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser, utan det bokar ni själva för bästa pris och smidighet. Ni kan söka bästa pris och boka er hyrbil direkt här på vår hemsida.

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller på info@sunbirdie.com om ni har frågor eller vill boka, eller gör en prisförfrågan online här på vår hemsida

Läs mer om Sunbirdies golfresor till Grekland
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Italien
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Portugal
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Spanien
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Sydafrika
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Thailand
Läs mer om Sunbirdies golfresor till Turkiet
Läs om Sunbirdies alla Long Stay golfresor

© Sunbirdie AB