Prisvärda golfresor till Italien, Sardinien

Medelhavets pärla – Södra Sardinien

Upptäck södra Sardiniens underbart milda medelhavsklimat med Sunbirdie. Bo i 4-stjärniga lägenheter på charmiga Lantana Resort i anrika byn Pula med fritt spel på den natursköna 27-hålsbanan Is Molas. Benvenuti a Sardegna!

blankblankblankblankblank

Vill då åka en weekend eller vecka och njuta av ”la dolce vita” så är en resa till Sardinien och Is Molas ett perfekt val. Hit har tusentals svenskar rest genom åren och kommit att älska Is Molas. Du kan bo direkt på banan på 4-stjärniga Is Molas Golf Hotel eller i 4-stjärniga lägenheter på Lantana Resort som ligger i staden Pula.

Golfen spelas på underbara Is Molas 27-hålsanläggning. Is Molas har stått värd för Europatouren tidigare. En fantastiskt vacker bana som är en av våra personliga favoriter på Europakartan.

Is Molas Golf Hotel

Detta 4-stjärniga hotell ligger på Is Molas Golf Resort, endast 300 meter från klubbhuset. Hotellet är öppet från 1:a mars till ca 1:a november. På hotellet finns det en utmärkt restaurang där de serverar läckerheter från det Sardiska köket.

Lantana Resort

Vill du bo i Pula och ha närheten till stadens utbud av restauranger så rekommenderar vi Lantana Resort. Här bor ni i härliga lägenheter med självhushåll. Det är ca 6 km till Is Molas härliga 27-hålsbana.

blankblankblankblankblankblankblankblank

För vem passar en golfresa till Is Molas?

Här på Is Molas på södra Sardinien råder ett härligt lugn. Tempot på golfbanan är lite av den ”gamla” stilen där jäkt är ett okänt begrepp. För dig som verkligen vill njuta av att kunna spela golf i ett skönt och avslappnande tempo passar Is Molas jättebra. Till det njutbara livet på golfklubben kan du lägga ett mysigt och trivsamt boende i den lilla staden Pula. Här kan du om du vill uppleva det vardagliga livet i en mindre italiensk stad med sina restauranger och caféer och folkliv.

Gå till den detaljerade prislistan för weekend- och veckoresor till Italien, Is Molas…
Gå till prislista för veckoresor…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser, utan det bokar ni själva för bästa pris och smidighet. Ni kan söka bästa pris och boka er hyrbil direkt här på vår hemsida.

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller på info@sunbirdie.com om ni har frågor eller vill boka, eller gör en prisförfrågan online här på vår hemsida


Läs mer om Sunbirdies longstay-resmål och våra Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend och vecko-golfresor

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB