Golfresor med longstay hotel – ett smart och prisvärt alternativ

Hur hade det varit att få komma iväg över jul och nyår? För dig som gillar sol och värme finns det riktigt bra alternativ. Alltfler upptäcker fördelarna med att bo på hotell en längre period, så kallade longstay. Du kan idag hitta många olika alternativ, exempelvis med golfpaket. Om du älskar golf kanske en längre golfresa kan vara trevligt!

Prisvärt alternativ

En av fördelarna med att boka in golfresor med hotell är priset. Går du via en arrangör har du möjlighet att få otroligt bra priser på paketresor. Att själv jämföra hotell tar inte bara tid, det är inte alltid det går att hitta bra alternativ på de vanliga bokningssajterna. Använder du istället en arrangör som specialiserar sig på både golf och längre hotellvistelser har du möjlighet att få tillgång till boenden med bättre priser och framförallt – bättre läge. När du bokar allt hos samma företag kan du bo nära golfbanorna och samtidigt ha nära till stadens utbud av restauranger och nöjen.

Hur fungerar longstay hotel?

Ett hotell med benämningen longstay är tänkta för resenärer som stannar längre än vanligt. Ofta är hotellrummen då utrustade med fler bekvämligheter, exempelvis kök. För dig som vill vara borta länge men inte orkar med krånglet det kan innebära att hyra en lägenhet, är denna sortens hotell perfekt. Du får då njuta av de vanliga hotellfaciliteterna som exempelvis frukost men slipper städa rummet och liknande. Ofta finns bekvämligheter som pool, det beror förstås på i vilket land du ska besöka. Det finns möjlighet att åka iväg på såväl mid stay som längre eller kortare vistelser.

Vart kan jag åka?

Om du är intresserad av golf finns riktigt bra alternativ över hela världen. Om du vill fly kylan i Sverige kan du exempelvis boka in en härlig golfresa 2 veckor i Thailand, Sydafrika eller Mauritius. Njut av både roligt golfspel varvat med härliga bad och av att träffa nya bekantskaper. En golfresa på två veckor är en lagom tid för de flesta, men du kan givetvis stanna längre än så. För pensionärer eller personer som kan lägga upp sin tid som de vill kan du bland annat resa iväg över hela vinterhalvåret. Vad ett golfresa 2 veckor pris ligger på varierar en del beroende på resmål och arrangör, men det är ofta ett mer prisvärt alternativ än att själv boka hotell och separat golf.

Skräddarsydda paket

När du ska boka en resa fylld med golf och ett longstay hotel kan du ofta få resan skräddarsydd efter dina önskemål. Kanske vill du endast golfa litegrann men även göra andra saker. Du kan hitta riktigt bra arrangörer som erbjuder olika alternativ, både med golfinriktning men även andra aktiviteter. Skicka en förfrågan på pris bokning för att få en idé om vad kostnaden blir.

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.