Golfresor över jul och nyår

Fira jul och nyår med oss i Spanien!
Häng med till heta Costa Calida…

blankInför Jul och Nyår 2022 fortsätter vi med den uppskattade tradition med specialprogram på Spanska Costa Calida, med skillnaden att vi har flyttat till härliga och otroligt prisvärda Hacienda del Alamo Golf resort!

Spara upp till 2.460:- per person under 4 veckor!

Jul och Nyår är en period där många önskar resa bort och kanske kan det vara skönt att slippa stress och jäkt och istället ta det lugnt och njuta av livet tillsammans med likasinnade. Eller så är man hemma med familj över julen och åker sedan bort över nyår för lite sol, värme, golf och umgänge med likasinnade. Tala om bra start på det nya året!

Inför helgerna 2022 satsar vi på otroligt trevliga och svårslaget prisvärda Hacienda del Alamo Golf Resort, strax söder om Murcia på solsäkra Costa Calida och bara en timme från Alicante. Här bor vi i väldigt fina och fullt utrustade lägenheter med 2 sovrum och eftermiddagssol (eller morgonsol, om du önskar det) i Spaniens bästa klimat (om du gillar värme) och har medlemskap på tre riktigt roliga och omväxlande banor – Hacienda del Alamo, Saurines och Mar Menor.

Så vad säger du? Ställ ner snöskyffeln, sänk värmen där hemma och upplev en soligare, roligare och golfigare jul- och nyårshelg med oss på Sunbirdie..

Soliga hälsningar från Sunbirdietomten!

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Jul och Nyår på Costa Calida, Hacienda del Alamo

Vi har värdar på plats över helgerna, som arrangerar roliga golftävlingar, socialgolf och andra trevliga upplevelser. Självklart har vi specialarrangemang för jul och nyår och dessutom glada upptåg…

Hacienda del Alamo har vi dessutom specialpriser om du väljer att resa under denna period, med rabatter per natt mellan 21/11 till 31/1.

Kommer du mellan 14-28 december 2022 ger vi nu ytterligare 500:- i rabatt, och du får alltså upp till 2.460:- i rabatt per person om du stannar 4 veckor över jul och nyår med ankomst mellan 14-28/12 2022 – se prislistan för mer information. Du har medlemskap på 3 omväxlande banor under vintern och betalar bara 9 EUR per runda när du spelar, eller 5 EUR för nio hål efter 15.00.

Specialpriser Mid och Long Stay över Jul och Nyår på Hacienda del Alamo 2022

Sänkt pris per natt mellan 21/11 2022 och 31/1 2023 samt ytterligare 500:- per person i rabatt om du ankommer mellan 14-28/12!

Normalpris Long Stay (28 nätter) från 11.995:- Nu 9.535:- per person!
Normalpris Mid Stay (21 nätter) från 10.495:- Nu 8.525:- per person!
Normalpris Mid Stay (14 nätter) från 7.995:- Nu 6.515:- per person!

Priserna ovan gäller vid ankomst 14-28/12 2022 och inkluderar boende i 4-stjärnig lägenhet med 2 sovrum på Hacienda del Alamo (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) inklusive el, värme, städning (ej köket) och byte av lakan/handdukar 1 gång per vecka, slutstädning samt medlemskap på 3 banor (Hacienda del Alamo, Saurines, Mar Menor). 9 € per runda tillkommer på plats, Twilight spelavgift (9 hål efter kl 15.00 ) kostar 5 €.

Visa tillägg och rabatter

Tillägg/rabatter
Enkelrumstillägg: 175:- per natt.
Extra natt: 480:- per person, inklusive medlemskap.
Extra vecka efter 28 nätter: 3.000:- per person, inklusive medlemskap.
Pris för tillkommande Long Stay-period (4 veckor): 10% rabatt på grundpriset.
Rabatt för icke golfare: 800:- per person och vecka i rabatt.

Läs mer om Hacienda del Alamo Golf Resort på sidan om Long Stay eller sidan om Short Stay – eller gör en offertförfrågan online…
Gå direkt till prislistan för Mid och Long Stay till La Torre…

Dölj tillägg och rabatter

Flyg och hyrbil, eller köra ner i egen bil?

Allt fler väljer nu att ta sin egen bil till södra Europa. Du slipper då krångel med flyg och hyrbil och har du inte en osedvanligt törstig bil blir det även klart bättre pris, jämfört med flyg och hyrbil. Dessutom är det miljövänligt, smidigt, smittsäkert och tryggt. Gör resan ner till en upplevelse – och fyll bilen med godsaker på vägen hem!

Vill du inte köra själv? Då bokar du din flygbiljett själv för bästa pris och flexibilitet. Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg, och du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. 

För din egen frihet så rekommenderar vi även att du hyr bil. Du blir då inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen och ta dig till de golfbanor som inte ligger vid ditt boende. Med hyrbil eller egen bil, får du en frihet som är viktig för att din vistelse ska bli riktigt lyckad.

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.