Golfresor över jul och nyår

Fira jul och nyår med oss i Spanien!
Välj mellan Costa Calida och Costa del Sol…

blankSedan flera år tillbaka har vi haft ett specialprogram för golfresor över Jul  och Nyår på solsäkra Costa Calida och Mar Menor.  Vi fortsätter givetvis med denna uppskattade tradition men dubblerar i år med specialpris och personal på populära och otroligt fina Ona Valle Romano på Costa del Sol. 

Jul och Nyår är en period där allt fler önskar resa bort och kanske kan det vara skönt att slippa all stress och jäkt och istället ta det lugnt och njuta av livet tillsammans med likasinnade. Vi har till i år valt ut två populära golfresmål i södra Spanien – dels klassiska Mar Menor söder om Alicante där det numera ingår spel på 7 banor och dels populära Ona Valle Romano på Costa del Sol, med spel på tre banor varav ni bor på en av dem i otroligt fina lägenheter med 2 sovrum/badrum och stora balkonger med eftermiddagssol.

Så vad säger du? Lämna snöskyffeln hemma och upplev en soligare, roligare och golfigare jul- och nyårshelg med oss på Sunbirdie 😉

Soliga hälsningar från Sunbirdietomten!

Jul och Nyår på Ona Valle Romano, Costa del Sol

blankNu till vintern har vi valt ut härliga golfresorten Ona Valle Romano på Costa del Sol (strax utanför Estepona) till vårt primära ”Jul- och Nyårsresmål”, dvs här kommer vi ha vår härliga personal (Anneli och Mats) på plats hela vintern och över helgerna erbjuder vi ett specialpris med inkluderad nyårsfest, dessutom arrangeras trevliga middagar, roliga tävlingar och mycket, mycket mer.

Utöver riktigt bra boende i fina, 4-stjärniga lägenheter med 2 sovrum/badrum och eftermiddagssol på de stora balkongerna har du golf på tre magnifika banor – hemmabanan Valle Romano plus La Canada och San Roque New! – och inte minst Solkustens berömda vinterklimat att njuta av…

Jul och Nyår Ona Valle Romano 2019/2020
Mid Stay 14 nätter9.895:- per person
Mid Stay 21 nätter: 12.945:- per person
Long Stay 28 nätter: 14.155:- per person

I priserna ovan ingår boende i 4-stjärnig lägenhet (fullt utrustad med 2 sovrum/badrum och garanterat läge för eftermiddagssol) på ONA Valle Romano i Estepona (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) i 2/3/4 veckor inklusive el, värme, veckostädning, slutstädning och 7/10/14 greenfee (3/4/6 greenfee på Valle Romano, 2/3/4 greenfees på La Cañada samt 2/3/4 rundor på San Roque New) under din vistelse. Dessutom service av vår personal på plats, roliga golftävlingar, julfirande och storslagen nyårsmiddag (inklusive dryck) med dans…

Du kan köpa till Twilight greenfee på hemmabanan Valle Romano efter ca kl 15.00 för 25 Euro per person.

Tillägg/rabatter
Enkelrumstillägg: 300:-/300:-/200:- per nat t(14/21/28 nätter).
Extra natt: 340:- per person exklusive golf.
Rabatt för icke golfare: 3.000:-/3.000:-/6.000:-

Läs mer om Ona Valle Romano på hemsidan eller kontakta oss gärna för mer information och bokningar på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com

Jul och Nyår på Mar Menor, Costa Calida

Åke och Margreth på Mar Menor – golfvärdar för SunbirdiePå Mar Menor har vi våra populära värdar Margreth och Åke på plats över helgerna, som ser fram mot att träffa er. De arrangerar roliga golftävlingar, härliga middagar och intressanta utflykter. Självklart har vi specialarrangemang för jul- och nyårsafton.

På golfparadiset Mar Menor har vi dessutom specialpriser när man väljer att åka under denna period och över julen bjuder vi på middag och roliga tävlingar. Du har medlemskap på 7 omväxlande banor och betalar 9 EUR per runda när du spelar, eller 5 EUR för nio hål efter 15.00.

Jul och Nyår Mar Menor Golf Resort 2019/2020
Mid Stay 14 nätter11.035:- per person
Mid Stay 21 nätter: 13.055:- per person
Long Stay 28 nätter: 13.075:- per person

I priserna ovan ingår boende i 4-stjärnig lägenhet med 1 sovrum på Mar Menor Resort (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) inklusive 2/3/4 middagar exkl dryck (en middag per vecka, gäller på resortens 5 restauranger) samt el, värme, städning (ej köket) och byte av lakan/handdukar 1 gång per vecka, slutstädning samt medlemskap på 7 banor (Mar Menor, Saurines, La Torre, El Valle, Hacienda Riquelme, Alhama Signature Course och Hacienda del Alamos). 9 EUR per runda tillkommer på plats, twilight spelavgift (9 hål efter kl 15.00 ) kostar 5€.

Tillägg/rabatter
Lägenhet med 2 sovrum: 70:- i tillägg per person och natt
Enkelrumstillägg: 200:-/200:-/230:- per natt. 
Rabatt för ickegolfare: -2.000:-
Extra natt: 580:-/650:-(1/2 sovrum) per person inklusive medlemskap
(spelavgift på 9 € tillkommer).

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv för bästa pris och flexibilitet. Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg, och du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset.

Vill du boka flyg själv rekommenderar vi Googles smarta flygbokningssökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får du fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem gärna på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Dessutom behöver du bil för att ta dig till de golfbanor som inte ligger vid ditt boende om du vill det. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad.

Hyrbil bokar du bäst och smidigast själv. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

 

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.