Golfresor över jul och nyår

Fira jul och nyår med oss i Spanien till specialpris.
OBS: halverat enkelrumstillägg!

Sedan flera år tillbaka har vi haft ett specialprogram för golfresor över jul- och nyår på solsäkra Costa Calida och Mar Menor, vilket har varit väldigt omtyckt bland våra resenärer.  Vi fortsätter givetvis med denna uppskattade tradition i år!

Åke och Margreth på Mar Menor – golfvärdar för SunbirdiePå Mar Menor har vi våra populära värdar Margreth och Åke på plats över helgerna, som ser fram mot att träffa er. De arrangerar roliga golftävlingar, härliga middagar och intressanta utflykter. Självfallet har vi specialarrangemang för jul- och nyårsafton!

På golfparadiset Mar Menor har vi dessutom specialpriser när man väljer att åka under denna period. Du får 2.000:- rabatt per person för Long Stay (4 veckor eller mer) och 1.000:.- rabatt för Mid Stay (2-3 veckor) om du ankommer under december och över julen bjuder vi på middag och roliga tävlingar.

OBS! Reser du ensam får du dessutom superpris på enkelrumstillägg då det över jul och nyår endast är enkelrumstillägg om 100:- per natt jämfört med normala enkelrumstillägget som är 200:- per natt. Total besparing på 700:- per vecka om du reser själv alltså!

Så vad säger du? Låt snöskyffeln stå kvar hemma och upplev en soligare, roligare och golfigare jul med oss på Sunbirdie 😉

Soliga hälsningar från Sunbirdietomten!

Ring oss gärna på 08-458 00 00 för mer information eller gör en snabb offertförfrågan.

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Mar Menor är ett underbart golfresmål om du vill bo på banan. Sedan har du medlemskap på 5 ytterligare banor i närheten – alla ritade av den store Jack Nicklaus.

Vinterpriser på Mar Menor med specialprogram över Jul och Nyår

Mar Menor, Long Stay 
28 nätter inkl medlemskap på 6 banor. 9 EUR per runda tillkommer
Ordinarie pris: 13.495:- per person
Vinter-REA: 2.000:- i rabatt om du ankommer 21/11 till 14/2!
Specialpris enkelrumstillägg: 100:- per natt jämfört med normalpriset 200:-
Extra över jul och nyår: Vi bjuder på 5-rätters julmiddag (exkl dryck) samt golftävlingar med glögg och tilltugg

Prislista Long Stay golfresor till Spanien, Costa Calida, Mar Menor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Mar Menor, Mid Stay
14 nätter inkl medlemskap på 6 banor. 9 EUR per runda tillkommer
Ordinarie pris: 10.995:- per person
Vinter-REA: 1.000:- i rabatt om du ankommer 21/11 till 14/2!
Specialpris enkelrumstillägg: 100:- per natt jämfört med normalpriset 180:-
Extra över jul och nyår:  Vi bjuder på 5-rätters julmiddag (exkl dryck) samt golftävlingar med glögg och tilltugg.

Prislista Mid Stay golfresor till Spanien, Costa Calida, Mar Menor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv för bästa pris och flexibilitet. Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg, och du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset.

Vill du boka flyg själv rekommenderar vi Googles smarta flygbokningssökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får du fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem gärna på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Dessutom behöver du bil för att ta dig till de golfbanor som inte ligger vid ditt boende om du vill det. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad.

Hyrbil bokar du bäst och smidigast själv. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.