Golfresor över jul och nyår

Golf, sol och glädje över jul och nyår med Sunbirdie i Spanien

Sedan flera år tillbaka har vi haft ett specialprogram för golfresor över jul- och nyår på solsäkra Costa Calida och Mar Menor, vilket har varit väldigt omtyckt bland våra resenärer.  Vi fortsätter givetvis med denna uppskattade tradition, men skapar nu fler tillfällen till ett solvarmt och socialt julfirande, då vi i år har ett liknande upplägg på oerhört populära Mojacar Playa!

På dessa två resmål har vi svensk personal på plats och vi arrangerar roliga golftävlingar, härliga middagar och intressanta utflykter. Självfallet har vi specialarrangemang för jul- och nyårsafton!

Under jul- och nyår har vi alltså specialprogram på Mar Menor och Mojacar Playa, där vi dessutom har specialpriser när man väljer att åka under denna period. Du får upp till 2.500:- rabatt per person för Long Stay (4 veckor eller mer) och Mid Stay (2-3 veckor) om du ankommer under december.

Vill du bara stanna en kortare period har vi även bra rabatter för Short Stay på Mar Menor, där vi ger 1.000:- rabatt för veckoresor med ankomst under december!

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Mar Menor är ett underbart golfresmål om du vill bo på banan. Sedan har du medlemskap på 5 ytterligare banor i närheten – alla ritade av den store Jack Nicklaus.

Utlandsboende i riktigt fina lägenheter till superlågt pris

På populära Mojacar Playa bor du i suveräna lägenheter med 3 sovrum och stora balkonger intill stranden. I priset ingår fri golf på en golfbana.

Vinterpriser, giltiga vid ankomst under december 2017

Mar Menor, Long Stay (28 nätter inkl medlemskap)
Ordinarie pris: 12.495:- per person
Höst-REA: 2.500:- i rabatt om du ankommer under december 2017!
Nettopris vid ankomst i december: 9.995:- per person

Mar Menor, Mid Stay (14 nätter inkl medlemskap)
Ordinarie pris: 9.195:- per person
Höst-REA: 1.700:- i rabatt om du ankommer under december 2017
Nettopris vid ankomst i december: 7.495:- per person

Mar Menor, Short Stay (7 nätter med 5 greenfee)
Ordinarie pris: 6.295:- per person
Höst-REA: 1.000:- i rabatt om du ankommer under december 2017
Nettopris vid ankomst i december: 5.295:- per person

Mojacar Playa, Long Stay (28 nätter med fri golf)
Ordinarie pris: 9.995:- per person
Höst-REA: 2.000:- i rabatt om du ankommer under december 2017
Nettopris vid ankomst i december: 7.995:- per person

Mojacar Playa, Mid Stay (14 nätter med fri golf)
Ordinarie pris: 7.995:- per person
Höst-REA: 1.500:- i rabatt om du ankommer under december 2017
Nettopris vid ankomst i december: 6.495:- per person

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Så vad säger du? Låt snöskyffeln stå kvar hemma i kylan och låt midvintern bli lite soligare, roligare och golfigare med oss på Sunbirdie 😉

Soliga hälsningar från Sunbirdietomten!

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv för bästa pris och flexibilitet. Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg, och du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset.

Vill du boka flyg själv rekommenderar vi Googles smarta flygbokningssökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får du fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem gärna på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Dessutom behöver du bil för att ta dig till de golfbanor som inte ligger vid ditt boende om du vill det. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad.

Hyrbil bokar du bäst och smidigast själv. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.