Golfresor över jul och nyår

Fira jul och nyår med oss i Spanien!
Häng med till heta Costa Calida…

blankFöre pandemin hade vi varje vinter specialprogram för golfresor över Jul och Nyår på solsäkra Costa Calida och Mar Menor.  Vi fortsätter nu med denna uppskattade tradition, men har flyttat till närbelägna La Torre Golf resort!

Spara upp till 5.000:- per person!

Jul och Nyår är en period där många önskar resa bort och kanske kan det vara skönt att slippa stress och jäkt och istället ta det lugnt och njuta av livet tillsammans med likasinnade. Eller så är man hemma med familj över julen och åker sedan bort över nyår för lite sol och värme.

Med tanke på att smittspridningen även i Spanien är väldigt låg, satsar vi på La Torre Golf Resort, strax söder om Alicante. Här bor vi i väldigt trevliga lägenheter med 2 sovrum och har medlemskap på tre riktigt fina och omväxlande banor varav vi bor på en av dem.

Så vad säger du? Lämna snöskyffeln hemma och upplev en soligare, roligare och golfigare jul- och nyårshelg med oss på Sunbirdie 😉

Soliga hälsningar från Sunbirdietomten!

Jul och Nyår på Costa Calida, La Torre

Sänkt pris under december och januari och ytterligare 1.000:- per person i rabatt om du ankommer mellan 14-28/12!

Våra populära värdar Anders och Lotta Börjesson flyttar från Algarve till La Torre i mitten av december och är på plats över helgerna. De kommer att arrangera roliga golftävlingar, socialgolf och andra trevliga upplevelser. Självklart har vi någon form av specialarrangemang för helgerna, beroende på hur många gäster som är på plats.

golfparadiset La Torre har vi dessutom specialpriser om du väljer att resa under denna period, dvs om du ankommer under december eller januari.

Kommer du mellan 14-28/12 ger vi nu ytterligare 1.000:- i rabatt, men oavsett när under december och januari du ankommer får du upp mot 4.000:- i rabatt per person – se prislistan för mer information. Du har medlemskap på 3 omväxlande banor under vintern (den 4:e öppnar i mars) och betalar bara 9 EUR per runda när du spelar, eller 5 EUR för nio hål efter 15.00.

Specialpriser Jul och Nyår på La Torre Golf resort 2021/2022
Mid Stay 14 nätter8.035:- per person
Mid Stay 21 nätter: 10.055:- per person
Long Stay 28 nätter: 11.575:- per person

Priserna ovan gäller vid ankomst 14-28/12 2021 och inkluderar boende i 4-stjärnig lägenhet med 2 sovrum på La Torre (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) inklusive el, värme, städning (ej köket) och byte av lakan/handdukar 1 gång per vecka, slutstädning samt medlemskap på 3 banor (La Torre, El Valle och Hacienda Riquelme). 9 EUR per runda tillkommer på plats, twilight spelavgift (9 hål efter kl 15.00 ) kostar 5€.

Tillägg/rabatter
Enkelrumstillägg: 175:- per natt.
Rabatt för ickegolfare: 4.000:-/3.000:-/2.000:- (28/21/14 nätter)

Läs mer om La Torre Golf Resort eller gör en offertförfrågan online…
Gå direkt till prislistan för Mid och Long Stay till La Torre…

Flyg och hyrbil, eller köra ner i egen bil?

Allt fler väljer nu att ta sin egen bil till södra Europa. Du slipper då krångel med flyg och hyrbil och har du inte en osedvanligt törstig bil blir det även klart bättre pris, jämfört med flyg och hyrbil. Dessutom är det miljövänligt, smidigt, smittsäkert och tryggt. Gör resan ner till en upplevelse – och fyll bilen med godsaker på vägen hem!

Vill du inte köra själv? Då bokar du din flygbiljett själv för bästa pris och flexibilitet. Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg, och du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. 

För din egen frihet så rekommenderar vi även att du hyr bil. Du blir då inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen och ta dig till de golfbanor som inte ligger vid ditt boende. Med hyrbil eller egen bil, får du en frihet som är viktig för att din vistelse ska bli riktigt lyckad.

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.