Golfresor över jul och nyår

Fira jul och nyår med oss i Sydeuropa!
Häng med till heta Costa Calida eller charmiga Lagos på Algarvekusten…

blankInför Jul och Nyår 2022 fortsätter vi med den uppskattade tradition med specialprogram på Spanska Costa Calida, men dubblerar genom att även ha svensk personal i charmiga staden Lagos på Portugals Algarvekust!

Jul och Nyår är en period där många önskar resa bort och kanske kan det vara skönt att slippa stress och jäkt och istället ta det lugnt och njuta av livet tillsammans med likasinnade. Eller så är man hemma med familj över julen och åker sedan bort över nyår för lite sol, värme, golf och umgänge med likasinnade. Tala om bra start på det nya året!

Med de förväntade prisökningarna på både el och bränsle här hemma, kan det kanske till och med löna sig att hålla sig utomlands under de kallaste månaderna. Allt beror på hur mycket du vågar sänka värmen där hemma…

2 härliga resmål med personal på plats

Inför helgerna 2022 satsar vi på otroligt trevliga och svårslaget prisvärda Hacienda del Alamo Golf Resort, strax söder om Murcia på solsäkra Costa Calida och den charmiga staden Lagos på Portugals sydliga Algarvekust. På båda resmålet får du fina rabatter under helgerna!

Hacienda del Alamo ligger bara en timme från Alicante. Här bor vi i fina och fullt utrustade lägenheter med 2 sovrum i Spaniens bästa klimat (om du gillar värme) och har medlemskap på tre riktigt roliga och omväxlande banor – Hacienda del Alamo, Saurines och Mar Menor.

Lagos anses som Algarvekustens trevligaste stad, och vi håller med. Här har vi flera olika boenden som du kan välja mellan – allt från lägenheter mitt i marinan eller på kort promenadavstånd från gamla stan till lyxboende vid klippkanten eller på elegant golfresort. Full frihet får du med vårt Play Around-paket som gäller på 7 roliga och omväxlande banor.

Så vad säger du? Ställ ner snöskyffeln, sänk värmen där hemma och upplev en soligare, roligare och golfigare jul- och nyårshelg med oss på Sunbirdie..

Soliga hälsningar från Sunbirdietomten!

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Jul och Nyår på Costa Calida, Hacienda del Alamo

Vi har värdar på plats över helgerna, som arrangerar roliga golftävlingar, socialgolf och andra trevliga upplevelser. Självklart har vi specialarrangemang för jul och nyår och dessutom glada upptåg…

Hacienda del Alamo har vi dessutom specialpriser om du väljer att resa under denna period, med rabatter per natt mellan 21/11 till 31/1.

Se prislistan för mer information. Du har medlemskap på 3 omväxlande banor under vintern och betalar bara 9 EUR per runda när du spelar, eller 5 EUR för nio hål efter 15.00.

Läs mer om Hacienda del Alamo Golf Resort på sidan om Long Stay eller sidan om Short Stay – eller gör en offertförfrågan online…

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Jul och Nyår i charmiga Lagos

Vill du uppleva det bästa av Portugals Algarvekust under en Mid eller Long Stay golfresa, måste du titta närmare på mysiga staden Lagos. Låt dig charmas av våra härliga alternativ i Algarves trevligaste stad och spela på 7 fantastiskt omväxlande golfbanor. Vi själva kan inte tänka oss en bättre plats att spendera några veckor eller månader under vintern.

Vi har värdar på plats hela vintern, som arrangerar roliga golftävlingar, socialgolf och andra trevliga upplevelser. 

Även i Lagos har du fina rabatter under vintern, exempelvis på Boavista där du får 75:- per person och natt i rabatt under december och januari. 

Se prislistan för mer information eller läs om resmålet Lagos på sidan om Long Stay eller gör en offertförfrågan online…

Flyg och hyrbil, eller köra ner i egen bil?

Allt fler väljer nu att ta sin egen bil till södra Europa. Du slipper då krångel med flyg och hyrbil och har du inte en osedvanligt törstig bil blir det även klart bättre pris, jämfört med flyg och hyrbil. Dessutom är det miljövänligt, smidigt, smittsäkert och tryggt. Gör resan ner till en upplevelse – och fyll bilen med godsaker på vägen hem!

Vill du inte köra själv? Då bokar du din flygbiljett själv för bästa pris och flexibilitet. Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg, och du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. 

För din egen frihet så rekommenderar vi även att du hyr bil. Du blir då inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen och ta dig till de golfbanor som inte ligger vid ditt boende. Med hyrbil eller egen bil, får du en frihet som är viktig för att din vistelse ska bli riktigt lyckad.

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Comments are closed.