Prisvärda golfresor till Spanien, Costa del Sol

Golfresor till Spanien, Costa del Sol

Spanien och Costa del Golf, förlåt Costa del Sol – blir det mer klassiskt än så?Här ligger banorna som ett pärband utmed kusten och den korta sträcka som en gång räknades som Costa del Sol sträcker sig idag över nästan 20 mil från Nerja ner till Gibraltar.

Det som idag kallas Costa del Sol sträcker sig från Nerja i norr till Gibraltar i söder men tidigare var det endast sträckan Malaga till Manilva som räknades som Costa del Sol. Faktiskt gjorde svenska researangörer en gång i tiden dagsutflykter från Marbella till det ”avlägsna men spännande” Sotogrande, men idag hör självklart Sotogrande med alla dess berömda banor till Costa del Sol. Vi har letat runt på Costa del Sol och funnit några riktigt trevliga och prisvärda resmål, som vi tror kommer att upplevas som perfekta boenden för både Short, Mid och Long Stay golfresor. När det gäller golf är många banor kuperade, men vi har försökt hitta banor som är gåvänliga, eller i annat fall inkluderat golfbil. Men de allra mest kuperade banorna har vi hållit oss ifrån…

För Mid och Long Stay kan vi först och främst slå ett slag för prisvärda Manilva Sun, med härligt, charmigt boende och fri golf på en riktigt bra bana. Dessutom underbara och mycket populära Select Marina Park med gångavstånd till ”svenskstaden” Fuengirola och golf på fem oväxlande banor. Samma golfpaket har du i kombination med suveränt stadsboende med toppläge i den charmiga kuststaden Benalmádena. Slutligen får ni inte missa den eleganta golfresorten Valle Romano, strax utanför Estepona där du bor i jättefina lägenheter med 2 sovrum/badrum och har golf på tre banor, varav en ligger utanför dörren. Här på Valle Romano har vi även mycket prisvärda weekend och veckoresor, vilket vi följaktligen kallar Short Stay… 3 nätter med 2 greenfee och frukost från 2.995:- och 7 nätter med 5 greenfee och frukost för 5.795:- och då bor ni två och två i lägenheter med två sovrum/badrum. Vill ni dela en lägenhet på fler än två blir priserna ännu lägre! Köp till transfer för en perfekt Short Stay på Costa del Sol…

Läs mer om Long och Mid Stay golfresor till Costa del Sol…
Läs mer om Short Stay golfresor till Costa del Sol…

För din service har vi svensk personal på plats under säsongen som anordnar tävlingar och ser till att allt – stort som smått – fungerar.

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således så länge du önskar från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är möjligt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv för bästa pris och flexibilitet. Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg, och du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset.

Vill du boka flyg själv rekommenderar vi Googles smarta flygbokningssökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får du fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem gärna på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Dessutom behöver du bil för att ta dig till de golfbanor som inte ligger vid ditt boende om du vill det. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad.

Hyrbil bokar du bäst och smidigast själv. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler eller svenska Holiday Drive. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil

Läs mer om Long och Mid Stay golfresor till Costa del Sol…
Läs mer om Short Stay golfresor till Costa del Sol…


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB