Golfresor till Portugal – checklista inför planeringen

Portugal är en klar favorit hos många golfare runt om i världen, inte minst för att landet bjuder på fantastiska golfbanor, enastående landskap och ett spännande kulturliv. Vill du boka golfresor till Portugal? Vi går igenom en liten checklista för att hjälpa dig.

Undersök vilken som är den bästa tiden att besöka

Det är skillnad på säsong och säsong. Försök att även tänka på när de flesta har semester, då kan det snabbt bli fullt med folk på de mest populära golfbanorna. Du kan med fördel boka in golfresor till Portugal precis innan högsäsongen börjar. Det kanske inte är helt tomt men det är sannolikt rätt lite folk samtidigt som du får njuta av det härliga portugisiska vädret.

Säkerställ antalet resenärer som ska följa med

Golfresor i Portugal är sociala resor och det är mycket trevligt att kunna dela upplevelsen med andra likasinnade. Prata med dina vänner och undersök om andra är intresserade. Här kan det vara bra att ha flera datum att föreslå. Skulle det bara gå att boka in allihop för golf i Portugal under högsäsongen, må så vara. Det är trots allt högsäsong av en anledning.

Estimera vad du har för budget inför din golfresa till Portugal

Det är alltid bra att göra upp en budget inför en resa, oavsett om du ska spela golf i Portugal eller om du ska till ett annat härligt ställe. Ett tips är att titta på golfresor till Portugal-paket där både boende och greenfees ingår. Du kan med fördel kolla upp priser för midstay golfresor i landet, det vill säga att ni stannar i mellan två till tre veckor. På så sätt får du möjlighet att verkligen få ut så mycket som möjligt av din vistelse. Notera att du även kan hitta priser för longstay golfresor, vilket är ännu längre vistelser i landet.

Gör en lista med sevärdheter du vill besöka

När du väl har bestämt dig för vilken av alla golfresor till Portugal du vill välja, börja se över vilka turistresemål och sevärdheter som finns i närområdet. Det behöver inte vara alltför nära heller, i många fall kan en lite längre dagstur vara ett bra sätt att återhämta dig från allt golfande.

Se över din packning, inklusive din golfutrustning

Om du har hittat bra golfresor till Portugal-pris och har bokat in dig själv och dina vänner är det bra att börja förbereda packningen. Se över din utrustning och skriv ned vad som ska följa med.

Gör en liten lista på saker att shoppa hem

Portugal har en hel del att erbjuda när det kommer till shopping, speciellt när det kommer till viner, likörer, läder och olivolja. Från Portvin och Espumante till läderskor och speciella delikatesser, räkna med att resväskan hem kommer att fyllas ordentligt vid golfresor till Portugal.

Boka din golfresa till Portugal

Låter Portugal lockande? Bli inte förvånad om du kommer hem och börjar längta tillbaka direkt. Det är något magiskt med detta härliga kustrike. Börja planera din golfresa hit redan idag.

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.