Golfresor till Spanien – bra att veta

Är du en person som älskar värme, sol, trevliga människor och sport? Då kanske golfresor till Spanien kan vara perfekt för dig. Spanien är ett stort land med många olika miljöer och landskap. Med andra ord finns det gott om spännande och utmanande golfbanor att ta del av. Du kan hitta fantastiskt skötta golfbanor i närheten av havet, men även inom nära avstånd till vackra skogsområden och sjöar. Vart du bestämmer dig för att åka kan bero på vad mer du vill göra under din semester. Många vill spela golf varje dag och endast slappna av med något gott att dricka på balkongen. Andra vill kombinera sin golfresa med lite andra sevärdheter och aktiviteter. Då kanske det passar bra att bo i Costa Valencia som endast ligger två timmar från Barcelona.

Vad ingår när jag bokar en billig golfresa till Spanien?

Beroende på vilket företag du väljer att boka din resa hos, kan även paketen variera en del. I vissa paketresor ingår både boende, transport och golf i samma kostnad. I andra fall kanske du endast vill boka själva utrustningen samt tillgång till golfbanan men själv hitta ett boende som passar. De flesta företag är flexibla när det kommer till den här sortens resor. Ett tips är att fundera på vad du vill få ut av resan. Skriv ner allt du önskar samt hur du vill bo, det kan handla om närhet till havet, shopping, vingårdar och att du vill bo i ett hus snarare än i en lägenhet.

Hur bokar jag golfresor till Spanien?

Det finns olika sätt att boka den här sortens resor på. Ofta kan du både chatta, mejla och ringa företaget som arrangerar resan. Innan du ringer bör du bestämma vilken budget du har samt hur länge du vill vara borta. Skriv även ner eventuella frågor som du kan ställa.

Vad är ett rimligt pris för golfresor till Spanien?

Priserna varierar en hel del och beror bland annat på hur länge du ska vara borta, om du reser ensam eller med partner och familj samt område i Spanien. Kostnad för billig golfresa till Spanien kan du ofta räkna dig fram till själv genom att kontrollera prislistor hos företag som arrangerar resorna. Ofta går det att skräddarsy sin resa utifrån budget genom att välja billigare boenden och liknande. Ofta kan du hitta bra priser för paketresor, exempelvis longstay resor eller shortstay där både boende, flyg och greenfee ingår.

Boka golfresor till Spanien till de bästa städerna

Spanien är ett land som älskas av svenskarna och som gjorts så i många årtionden. Det är de vänliga människorna, den goda och varierade maten, stränderna och värmen som lockar. För att inte tala om vinet, musiken och arkitekturen. Landet erbjuder dessutom stor bredd på såväl landskap som matkultur beroende på vilken stad du besöker. I Barcelona är tapas populärt medan fisk och skaldjur dominerar stora delar av solkusten. Kontakta oss på Sunbirdie redan idag för att ta reda på uppgifter om pris/bokning.

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.