Golfresor till Turkiets Riviera, Bodrum

Golf & kultur i ”Turkiets St Tropez”

Varmt välkommen till Bodrum, Turkiet!

I sydvästra Turkiet, bara en välslagen drive från grekiska Kos, har vi hittat en verklig pärla med vacker natur, underbara bad, charmerande byar och en mysig och minst sagt levande stad. Dessutom lyxigt, rymligt lägenhetsboende och självklart en underbar golfbana. Välkommen till Bodrum – Turkiets St Tropez.

7 nätter från 4.200 kr per person, del i rymlig lägenhet inklusive frukost och 5 greenfee per person.

Bodrum har det mesta – sevärdheter, boutiquer, marknader, folkliv, dramatisk natur och ett stort utbud av nöjen. Det är därför inte konstigt att staden är turkarnas egna semesterfavorit. Bodrum har en mer exklusiv prägel än de flesta turkiska resmål och kallas ofta, och inte oförtjänt, för ”Turkiets Saint-Tropez”.

Bodrum – golfresor med Sunbirdie

Bodrums mysiga gränder har ett stort utbud av charmiga restauranger.

Bodrums vindlande gränder och gamla kvarter frestar dig med härlig shopping och riktigt prisvärda fynd. Här finns även utmärkta fiskrestauranger, som serverar både fisk och skaldjur, fångade i bukten utanför Bodrums läge vid Medelhavet. Caféer, restauranger och barer ligger vägg i vägg och överallt kan du smaka underbart goda, lokala specialiteter.

Bodrum Castle – longstay golfresor till Bodrum i Turkiet med Sunbirdie

Bodrum Castle är en av många vackra, historiska byggnader.

Bodrums stora hamn är mittpunkt och samlingsplats, där både luggslitna fiskegubbar och ”det vackra folket” blandas i en charmig mix. Hela området är faktiskt fullt av vackra, gamla byggnader och mest känd är kanske det gamla fortet, nere vid hamnen.

blank

Den grek-turkiska arkipelagen är populär bland seglare

Naturen är verkligen vacker, med böljande berg och dramatiska klippor. Upptäck dina egna små favoritvikar och de små, charmiga badorter och byar som gömmer sig utmed kusten.

Underbart boende – longstay golfresor till Bodrum i Turkiet med Sunbirdie

Njut av utsikten från din lägenhetsbalkong.

Vita Park Golf Resort

20 minuter från staden Bodrum ligger vårt resmål Vita Park Golf resort och de lyxiga lägenheterna Lakeside Garden. Alla lägenheter har två sovrum och två badrum, och kan ni tänka er att dela en lägenhet på 4 personer blir priset ännu bättre än det redan otroligt förmånliga grundpriset, baserat på två personer per lägenhet.

Vita park golf – longstay golfresor till Bodrum i Turkiet med Sunbirdie

Vita Park Golf Resort ligger i makalöst vacker natur.

Hela områden är en nationalpark och golfbanan ligger i en dalgång med höga berg som fond. Banan är en underhållande och utmanande blandning av park och links, dessutom finns en del ”Arizona”-inslag som förhöjer upplevelsen. Banan är inte för svår, men den är omväxlande och blir aldrig tråkig att spela – oavsett hur ofta du gör det.

Vad ingår i priset?

Vid boendet finns en stor härlig inomhuspool, som alla Sunbirdies gäster har fri tillgång till. I Lägenheterna finns DVD och CD-spelare samt internationella TV-kanaler och fritt WiFi, så du kan titta på Svt Play mm och hålla kontakt med vänner.

7 nätters boende och 5 greenfee på Vita Park Golf Resort ingår i priset: 4.200 kronor. Se vår prislista där du finner priser för extra nätter, rabatter mm.

Klicka här för att göra en bokningsförfrågan…

Intresserad av Long Stay?

Du kan även boka en Long Stay golfresa till Bodrum med Sunbirdie. 28 dagar med fri golf (!) kostar endast 7.500 kronor per person. Läs mer om Long Stay Golfresor till Turkiet här…

Klicka här för att göra en bokningsförfrågan…

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv. Till Bodrum flyger man till just Bodrum – smidigast med Turkish Airlines via Istanbul. Det finns flyg från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Oslo. Vi rekommenderar även ett antal resebyråer som kan hjälpa er med flygbokningen. Vissa perioder kan det även finns möjlighet att boka charterflyg. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset utan att bolagen tar ut en avgift för detta.

Flygbolag till Bodrum där du bokar direkt hos flygbolaget
www.turkishairlines.se

Resebyråer: www.flygstolen.se, www.flygvaruhuset.se, www.seat24.se

Hyrbil

Hyrbil ingår inte i priset på din resa, men vi rekommenderar att du hyr en bil, för att få ut mesta möjliga av din golfresa till Turkiets Riviera – här finns så mycket att se och uppleva! Hyrbil bokar du bäst och smidigast själv. Lättast bokar du hyrbilen via Holiday Autos genom modulen på sidan Flyg & Hyrbil. Holiday Autos har generellt visat sig ha de bästa priserna på marknaden, varför vi valt att ha dem som partner. Därmed känner vi oss trygga med att du kan hitta en hyrbil till bästa pris och med bästa tänkbara service och garantier.

Klicka här för att göra en bokningsförfrågan…

Allmän turistinformation om Bodrum…

Läs om Long stay Golf i Turkiet...

 

© Sunbirdie AB 2012