Hur du får det att kännas som hemma på ett longstay hotel

Att resa bort under vintern och slippa årets kalla och absolut tråkigaste månader är nog en tanke som lockar många. Att få fly iväg till värmen under några veckor, eller kanske månader, och ägna sig åt något man tycker om. Spela golf, laga god mat, uppleva kulturen eller motionera och träna – valet är ditt! För att trivas på ditt longstay hotel under en så lång period gäller det dock att göra sig ordentligt hemmastadd. Ta reda på hur hotellområdet ser ut, vilka faciliteter som finns tillgängliga och vilka restauranger som ligger i närheten. Att skaffa sig en bra överblick över området gör att du vet vad du kan förvänta dig och vad du ska packa med dig i resväskan. Har du bokat en resa för longstaygolf kan du vilja ta med dig dina egna klubbor, men det kan också vara skönt att veta om det är möjligt att hyra utrustning på plats.

Gör rummet till ditt på longstay hotel

En annan viktig sak för många för att man ska känna sig hemmastadd är också att inreda rummet på sitt sätt. Visst, man kanske inte kan packa med sig hela hemmets inredning för en golfresa i 2 veckor, men det kan finnas vissa saker som betyder mycket för den hemtrevliga känslan. Vissa gillar att plocka med sig sina egna doftljus för att känna sig som hemma medan andra vill packa med sig sin egna kudde. Små detaljer kan göra mycket för hur du kommer trivas under din vistelse. Alla boenden erbjuder dock goda möjligheter för självförsörjning, så du behöver inte tänka på att ta med dig köksredskap eller porslin. Det kommer också finnas gott om förvaringsmöjligheter för dina kläder och eventuella golfklubbor för dig som är på en longstaygolf-resa. Ett tips är att packa upp alla dina kläder och hänga in dem i garderoberna och inte låta dem ligga kvar i resväskan. Det gör att du inte känner dig på resande fot utan att du faktiskt ”bor” där. Efter några dagar kommer du känna dig helt som hemma och det kommer vara svårt att lämna. Hitta dina egna knep för att göra ditt hotellrum till ditt egna genom att packa med dig personliga tillhörigheter som är viktiga för dig.

Golfresa i 2 veckor? Handla lokala råvaror och laga din egna mat

Sunbirdie är ett tryggt longstay företag som erbjuder prisvärda boenden med hög kvalitet. Har du inte möjlighet att stanna under en längre period finns det även bra alternativ på mid stay golfresorResan behöver inte inkludera golf utan du kan även ägna dig åt andra aktiviteter eller bara ta det lugnt om du så önskar. När du bokar ett longstay hotel under längre

perioder kanske du inte vill gå ut och äta på restaurang tre gånger om dagen. Då är det smidigt att kunna laga mat i sitt egna kök. Efter en dag på golfbanan är det skönt att tillsammans kunna sätta sig ner och njuta av måltiden och prata om dagen. Bara det ger en känsla av hemtrevnad och avkoppling. Hos Sunbirdie kan du läsa mer information om priser för long stay Förbered dig på en härlig resa med riktig home away from home-känsla.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Sunbirdie.”

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.