Jul och nyår på Mar Menor

Nu upprepar vi fjolårets succé med Jul- och Nyårsprogram på golfparadiset Mar Menor. Byt kyla, snöskottning, julstress och grötrim mot golf i solsken och värme! Sunbirdie bjuder på härliga uppträdanden av Janne Olsson – Skånes golfande trubadur – och dessutom kostnadsfria golflektioner med vår pro Matthew Neal!

Sunbirdie har det perfekta alternativet för dig som är trött på julstressen hemma i Sverige. Följ med oss till Mar Menor på Costa Calida och fira jul och nyår! Just denna del av Europa har den varmaste och torraste klimatet på hela kontinenten. Med andra ord ett perfekt ställe att spendera jul och nyår.

Janne-med-gitarr-pa-stranden_sunbirdie_longstayOlsson och Neal är vårt ”dream team” över jul och nyår. Det blir roliga, minnesvärda och finstämda tillställningar en bra bit in i januari.

Trubaduren Janne Olsson kommer att förgylla tillvaron för Sunbirdies gäster på Mar Menor mellan 20 december 2015 och 10 januari 2016. Janne kommer att underhålla två kvällar i veckan under dessa datum. Här har ni chansen att sjunga med till kända svensktoppslåtar som ”får man ta hunden med sig in i himlen” och andra klassiker. Janne kommer även att anordna musikquiz.

PGA-pro Matthew Neal är på plats under vintern på Mar Menor för Sunbirdies Longstay-gäster

Under vintern har vi en också vår svensktalande PGA-pro Matthew Neal på plats, för dig som verkligen vill komma i form inför våren.  ”Matt” är engelsman och blev PGA-medlem 1988. Samma år flyttade han till Sverige och har bland annat jobbat i Mölndal och Tomelilla. Matthew finns på plats från början av december till slutet av januari 2015 och kommer att erbjuda Sunbirdies gäster gratislektioner i grupp under ett par tillfällen i veckan.

Spännande, socialt och roligt kommer det att bli och det blir roligare ju fler vi är, så kom ner ni också!

Priser Mar Menor

Long Stay (4 veckor) kostar 10.695:- per person för del i 4-stjärnig lägenhet på Mar Menor Resort (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) i 4 veckor (28 nätter) med ankomst i december eller januri inklusive el, värme, städning (ej köket) och byte av lakan/handdukar 1 gång per vecka, slutstädning, service av vår personal på plats och medlemskap under din vistelse i IRM Murcia Golf Experience, med 6 golfbanor; Mar Menor, Saurines, La Torre, El Valle, Hacienda Riquelme och Alhama Signature Course (6 banor totalt). Spelavgift på 8 € tillkommer per speltillfälle. Fler än 3 rundor på samma bana per vecka i mån av plats.

Vill ni åka flera vänner och dela på en lägenhet får ni rabatt, och så snart ni är fler än två uppgraderas ni utan kostnad till en lägenhet med två sovrum.
Läs mer i Prislistan för Long Stay…

Vill eller kan du inte vara borta 4 veckor har vi även bra priser för kortare golfresor med boende antingen i lägenhet eller på 5-stjärniga lyxhotellet Intercontinental Mar Menor:

Mid Stay (2 veckor) kostar endast 8.195:- per person inklusive medlemskap och allt annat som ovan under Long Stay.
Läs mer i Prislistan för Mid Stay…

Short Stay (weekend) kostar från 2.995:- per person för 3 nätters boende i lägenhet på Mar Menor (1 sovrum) med daglig frukost i klubbhuset, 2 greenfee på ditt val av 6 Jack Nicklaus-ritade golfbanor och slutstädning. Är ni fler än två i varje lägenhet, blir ni tilldelade en lägenhet med två sovrum och två badrum. Extra natt kostar 450:- och extra greenfee 400:- så 7 nätter med 5 greenfees kostar tex från 5.995 kr med boende i lägenhet och 5 förbokade greefees.
Läs mer i Prislistan för Short Stay…

Kontakta oss gärna för offert på info@sunbirdie.se eller ring 08-458 00 00.

Unna dig själv en fantastisk jul och nyårstid i år. En tid full av glada golfvänner, god spansk mat och sol och värme. Väl mött på golfparadiset Mar Menor i vinter!

tapas_marmenor_sunbirdie_660

Läs allt om underbara Mar Menor och Costa Calida, alla banorna, boendet mm på vår hemsida – Long stay golfresor till Spanien, Costa Calida

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser, utan det bokar ni själva för bästa pris och smidighet. Ni kan söka bästa pris och boka er hyrbil direkt här på vår hemsida.

Kontaka oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller på info@sunbirdie.com om ni har frågor eller vill boka, eller gör en förfrågan online här på vår hemsida

Läs om long stay golfresor till Spanien, Costa Calida…
Gör en boknings-/offertförfrågan…

 

Comments are closed.