Letar du efter golfresor Spanien?

Oavsett om du är proffsgolfare eller nyligen börjat intressera dig för sporten finns det gott om härliga resmål i Spanien att utforska med golfbagen. Du kan själv välja om du vill vara borta ett par dagar eller flera veckor eller till och med månader. Idag finns det professionella researrangörer som enbart sätter ihop golfresor. Men dessa resor passar inte endast dig som älskar golf, utan är dessutom utvecklade att fungera för hela familjen, oavsett intressen. För den som inte golfar finns många andra aktiviteter att roa sig med, som exempelvis härliga bad, träning och utforskning av storstäder.

Beroende på hur lång tid du vill resa bort kan du alltså hinna med att se och göra mängder av härliga saker. När du letar efter en billig golfresa till Spanien är det nästan alltid i regel billigast och mest prisvärt att boka via en erfaren researrangör. Dessa reseföretag har bra kontakter på plats och kan boka såväl hotellrum som härliga semestervillor till förmånliga priser.

Många destinationer för golfresor till Spanien

Golfresor Spanien har länge hört till de mest populära och egentligen är det inte så konstigt. Spanien har under flera årtionden varit svenskarnas favoritdestination. Här finns ju dessutom så många olika städer som alla erbjuder sitt eget smörgåsbord med sevärdheter och aktiviteter. Beroende på hur du vill tillbringa dina golfresor till Spanien kan olika städer passa bra. Vill du kombinera golfandet med storstadspuls finns det bra resor direkt till Barcelona. Här finns dessutom en stor strand som du kan besöka under sommarens varma dagar. Vill du ha det lite lugnare och istället njuta av storslagen natur kanske en billig golfresa Spanien till Kanarieöarna vara mer passande. Även om researrangörerna har satt ihop olika program kan du ofta skräddarsy dina golfresor till Spanien så att de passar dig perfekt.

Utforska Italien med klubban i handen

Förutom att du kan njuta av fantastiska golfmöjligheter i Spanien finns det är otroligt bra golf i Italien. Lockar det med äkta italiensk matkultur, historiska monument och dessutom stränder i världsklass? Ja, då är det kanske just en Long stay Italien du ska boka in. Long stay är ett resekoncept för den som vill och kan vara borta längre perioder. Du kan resa bort flera veckor eller till och med månader. Du är förmodligen nyfiken på vad pris för Long stay golf i Italien ligger på. Det går inte att svara exakt på det eftersom kostnaden skiljer sig och baseras på allt från boendealternativ till hur länge du vill vara borta.

 

Föregående | Nästa
This entry was posted in blogg. Bookmark the permalink.

Comments are closed.