Long Stay golfresor till Spanien, Costa del Sol, Benalmádena

Costa del Sol, Benalmádena
Nytt boende med bästa läge i marinan!

I kuststaden Benalmádena på Costa del Sol väntar vårt nya boende Alya med perfekt läge invid marinan, med strandpromenaden, shopping och mängder av restauranger runt hörnet. Reser du med oss på Mid eller Long Stay till Benalmádena har du samma greenfeeupplägg som våra gäster på i Fuengirola och kan därmed spela fem olika golfbanor! 

OBS: Superdeal om du ankommer i februari eller mars 2019!
Ankom under februari eller mars så bjuder vi på fritt garage, fritt premium Wi-Fi och dessutom en dags fritt tillträde per vecka till spa och inomhuspool med efterföljande middag (exkl dryck) på 4-stjärniga systerhotellet MS Amaragua, som ligger på promenadavstånd utmed stranden.

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

 

blankblankblankBenalmaddena stand under long stay golf costa del sol | Sunbirdieblankblankblankblank

Det vimlar av små pärlor längs hela Costa del Sol och kuststaden Benalmádena är en av dessa. Vårt nya boende heter Apartamentos Alay och ligger i absolut närhet till marinan och den härliga strandpromenaden samt mängder av restauranger, barer och caféer utanför dörren. Söker du bästa läge i en riktigt trevlig kuststad har du hittat rätt!

I sluttningarna en bit upp från havet, ligger Benalmádena Pueblo. Detta är en karaktäristisk andalusisk by med vita hus och vindlande gator, där arvet från romersk och arabisk kultur är tydlig. Det är vackert, pittoreskt och väldigt lätt att fastna lite för länge på någon uteservering på något litet torg.

Ett måste är nog att ta linbanan upp till Calamorro där vyerna är fantastiska. Här har du panoramautsikt över hela kusten med utsikt över Sierra Nevada, Gibraltar och vid klart väder även de snöklädda Atlasbergen i Marocko.

Med boende i marinan har du absolut närhet till allt du kan tänka dig och du har en perfekt bas för en längre vistelse på Costa del Sol!

Boendet – MS Apartamentos Alay

Vårt nya boende mitt i centrala Benalmádena är MS Apartamentos Alay, ett riktigt trevligt och bra lägenhetshotell med bästa läge i den charmiga staden. Läget är ypperligt, då lägenheterna ligger bara 200 meter från marinan och alla lägenheter har balkong, vilket ger dig möjlighet att fritt välja mellan morgon- och eftermiddagssol.

Lägenheterna är rymliga med kök och vardagsrum i öppen planlösning, men då köket är lite mindre än vad du kanske är van vid hemifrån passar de kanske allra bäst för dig som uppskattar att botanisera bland alla restauranger i marinan och staden. Kort sagt handlar det om läget, läget och läget.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Våra lägenheter på Alay har perfekt läge intill marinan.

Grundpriset ger en fin så kallad Studiolägenhet (utan separat sovrum) på 45 kvm och mot tillägg finns lägenheter med 1 sovrum. Alla lägenheter är mycket fina och har rymliga balkonger med utsikt över poolen med morgonsol, eller mot gatan med eftermiddagssol. Vill du inte njuta av utsikten från din balkong kan du läsa invid poolen eller bara strosa runt i marinan och njuta av det härliga klimatet.

blankblankblankblank

En gång per vecka får du fritt spa, pool och middag på härliga MS Amaragua i Torremolinos, bara cirka 15 minuters promenad från din lägenhet.

OBS! Ankommer du under februari eller mars 2019 ingår tillträde en gång per vecka till Hotel Amaragua med fritt spa och inomhuspool samt fri middag, exklusive dryck! MS Amaragua är ett mycket exklusivt beach hotel och ligger intill stranden i Torremolinos, på  promenadavstånd från MS Alay. Perfekt efter en dags golfspel!

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Golf på fem banor under din Mid eller Long Stay!

Det är sannerligen ingen brist på golfbanor på Costa del Sol. Det är inte för intet kusten ofta kallas för Costa del Golf. Vi har valt ut ett antal mycket fina och omväxlande banor som ingår i era golfpaket. På vissa ingår till och med golfbil!

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Under en Long Stay har du 14 greenfee som gäller på fem olika banor – Lauro, El Chaparral, Cabopino, Parador och Guadalhorce. Vi har valt ut dessa banor för bästa tillgänglighet samt att de ligger inom rimligt avstånd från vårt boende. Under en Mid Stay (14 nätter) har du 7 greenfee som gäller på ovan nämnda golfbanor. Du kan dessutom köpa till extra greenfee på plats om du så önskar och greenfee gäller då på nämnda banor.

Parador Malaga Golf är en klassisk bana i Malaga. Banan har 27 hål och ligger intill havet. Du har säkert sett banan från luften då den ligger väldigt nära flygplatsen. Parador är en helt flack och härlig parkbana, där du kan njuta av de milda havsvindarna och även av förvildade papegojors läten. Europatouren har spelats här ett flertal gånger.

Guadalhorce är en privat bana med många celebra medlemmar, och bland andra kan stöta på den spanske Kungen. Likt Lauro Golf är Guadalhorce en delvis kuperad parkbana av klassiskt snitt och en bana man verkligen inte tröttnar på. Första nio är delvis kuperade och sista nio i stort sett helt flacka. Här finns även en korthålsbana samt ett magnifikt klubbhus i klassisk stil.

Lauro Golf består av 27 hål fördelat på tre 9-hålsslingor som varieras från dag till dag. Det är en vacker och mycket rolig parkbana som slingrar sig fram i lätt böljande terräng. Hål 1-18 är nästan helt flacka. Den nya slingan, 19-27, är däremot lite kuperad, utan att för den delen vara krävande. Kort sagt är det en trevlig bana som du kan spela många rundor på utan att tröttna.

El Chaparral Golf råder en mysig och familjär stämning. Här är mycket lätt att trivas och bara låta timmarna bara gå. På klubbhusets terrass har man ett ljuvligt läge för att njuta av solen, maten och utslagen på det första hålet och 18:e green. Banan är kuperad, men låt inte detta avskräcka dig. Dels ingår golfbil och dels växer banan för varje runda. Banan är ganska kort och så snart du börjar spela med insidan kommer du upptäcka att det finns många roliga och intressanta hål och du glömmer snart det lite trånga första hålet. Många gäster håller faktiskt El Chaparral som en favorit! Här på El Chaparral ingår dessutom golfbil, om man så önskar.

En annan bana som ni har möjlighet att spela på under er vistelse på Costa del Sol är vackra Cabopino. Uppe vid klubbhuset breder sig en fantastisk utsikt ut över Medelhavet. På många ställen utmed golfbanan återkommer den vackra utsikten över närområdet och havet. Banan är i ett väldigt fint skick och finishen imponerar verkligen. Cabopino bjuder på en rad mycket vackra hål. Stunden på första tee är ljuvlig med utsikten och en inbjudande böljande fairway. På det 3:e hålet blir man återigen hänförd över utsikten på ett kort par 4 hål. Hål 11-13 är som en liten Amen Corner och avslutningen bjuder på flera utmanande och vackra hål. Sammantaget är banan en fröjd att spela! Golfbil ingår, men om du vill går det utmärkt att gå runt Cabopino.

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

När du inte spelar golf

När du reser med Sunbirdie till Benalmádena bor du med bästa läge alldeles intill Marinan och strandpromenaden. Vi tror därför att många kommer spendera mycket tid i centrala Benalmádena med omnejd. Här finns det härliga stränder att promenera utefter. Det vimlar av restauranger och passa på att stanna till vid en mysig strandrestaurang. Utbudet på kvällarna är enormt. Här finns restauranger, barer och nattklubbar utan att det för den delen känns för ”ungdomligt” eller stökigt. Från boendet har du nästan allt inom gångavstånd.

blankblankblankblankblankblankblankblank

Annars finns ju hela Costa del Sol att utforska; Marbella, exklusiva Puerto Banus, Malaga, Fuengirola. Listan kan göras hur lång som helst.

Vad sägs om att åka skidor någon dag under din vistelse? Det är inte ens 2 timmars bilresa till Sierra Nevada och det kan väl vara kul som omväxling. Ända fram i slutet av april brukar det vara rikliga mängder nysnö där uppe!


Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller på info@sunbirdie.com, eller gör en prisförfrågan online här på vår hemsida

Gör en snabb pris-/offertförfrågan


Service under din Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. Av den anledningen har vi vår egen personal på plats som ser till att allt det praktiska sköts till punkt och pricka så du kan slappna av och njuta av din vistelse. Vår värd är där för dig och ingen fråga eller undran är för liten eller oviktig.

Våra värdar är vanligen på plats under säsong, dvs 1/10-1/12 respektive 15/2–15/4. Vissa avvikelser kan förekomma.

Starttider och greenfee

Som gäst med Sunbirdie i Benalmádena ingår 14 greenfees under en Long Stay (28 nätter) och 7 greenfees under en Mid Stay (14 nätter). Följande bokningsregler gäller på de olika banorna:

El Chaparral: Ni kan boka 7 dagar i förväg alla tider förutom mellan 10.30-12-30, golfbil ingår
Parador de Malaga Golf: Ni kan boka 7 dagar i förväg alla tillgängliga tider.
Lauro Golf: Ni kan boka 7 dagar i förväg alla tillgängliga tider före 09.00 eller efter kl 13.00. Golfvagn ingår.
Guadalhorce: Ni kan boka 7 dagar i förväg alla tider mån-fre mellan 08.00-12.00
Cabopino: Ni kan boka 7 dagar i förväg alla tillgängliga tider 08.00- 09.30. Golfbil ingår.

Vill du spela mer golf än vad som ingår i grundpaketet kan du köpa greenfee till nettopriser av vår personal på plats.

Vad ingår i priset?

I våra priser ingår generellt boende, service som städning och byte av lakan, el, värme, wifi, golf enligt program samt service av vår personal på plats. Se prislistan för detaljer.

OBS: Om du ankommer i februari eller mars 2019 bjuder vi på fritt garage, fritt premium Wi-Fi och dessutom en dags fritt tillträde per vecka till spa och inomhuspool med efterföljande middag (exkl dryck) på 4-stjärniga systerhotellet MS Amaragua som ligger cirka 15 minuter från din lägenhet , dvs lagom för en skön promenad utmed strandpromenaden!

Gå till prislistan för Mid Stay golfresor till Costa del Sol, Benalmádena…

Gå till prislistan för Long Stay golfresor till Costa del Sol, Benalmádena…

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag. Du kan numera söka och boka din hyrbil till bästa pris direkt på vår hemsida…


Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller på info@sunbirdie.com, eller gör en prisförfrågan online här på vår hemsida

Gör en snabb pris-/offertförfrågan


Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således 4 veckor från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv för bästa pris och flexibilitet. Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg, och du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset.

Vill du boka flyg själv rekommenderar vi Googles nya och mycket smarta flygbokningssökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får du fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem gärna på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Dessutom behöver du bil för att ta dig till de golfbanor som inte ligger vid ditt boende om du vill det. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad.

Hyrbil bokar du bäst och smidigast själv. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs mer om Long Stay med Sunbirdie
Läs mer om Long Stay Golfresor
Läs mer om Long Stay Living (utan inkluderade aktiviteter)
Läs mer om Mid Stay (2-3 veckor)
Läs mer om Short Stay (weekend- och veckoresor)

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB