Long Stay golfresor till Spanien, Costa del Sol

Long Stay på klassiska Costa del Sol

Gör Costa del Sol till ditt hem under en Long Stay! Nu erbjuder vi tre härliga resmål för Long Stay på den klassiska golfkusten. Välj mellan boende på golfbanan, på en beachresort eller mitt i en levande kuststad…

Nu kan Sunbirdie erbjuda inte mindre än 4 olika resmål för Long Stay på Europas mest populära golfdestination – Costa del Sol – eller golfkusten, som den brukar kallas i folkmun. Välj mellan prisvärda nyheten Manilva Sun, med härligt boende och fri golf, succéresmålet Club la Costa i Fuengirola, med golf på fem banor, stadsboende i kuststaden Benalmádena med spel på fem banor och så slutligen golfresorten Valle Romano, strax utanför charmiga Estepona med golf på tre banor, varav en ligger utanför dörren.

Costa del Sol, Fuengirola
Costa del Sol, Manilva Sun – Nyhet 2018!

Costa del Sol, Estepona
Costa del Sol, Benalmádena

Costa del Sol har under lång tid varit det mest populära resmålet för svenska golfare och många är de svenskar som spenderat golfsemestrar här. Nu erbjuder vi möjligheten att vistas här under lång tid och leva det ”Costa del Sol”-liv som så många andra svenskar lever under vinterhalvåret. Detta utan att behöva köpa ett eget boende eller jaga medlemskap i lokala klubbar och utan ansvar för fastigheter och annat. Vi ordnar allt och har dessutom egen personal på plats för din bekvämlighet, så det enda du behöver fundera på är när du vill resa…

Avkopplande golfresor till Costa del Sol, SpanienLong stay golf i Costa del Sol, SpanienNjut  long stay golf i Costa del Sol, SpanienBillig golfresa till Costa del Sol, Spanien

Costa del Sol erbjuder så mycket för den som vill fly den svenska vintern. Här finns 160 km stränder och ett liv året om även under december och januari då många andra turistområden i sydeuropa stänger ner. Restauranger och affärer är öppna och det finns ett folkliv i byar och städer.

Här finns allt ifrån topprestauranger till enkla spanska bodegor, det finns stormarknader med ett gigantiskt utbud av mat och det finns små lokala marknader med de finaste delikatesser. Här finns en fantastisk möjlighet att leva ett ljuvligt Long Stayliv med en blandning av ett skönt liv på golfklubben, ett veritabelt smörgåsbord av restauranger eller ett skönt lugnt liv hemma i ditt eget boende.

På Costa del Sol går det att göra verklighet av drömmen om att åka skidor på förmiddagen med utsikt över Gibraltarsundet och Atlasbergen i Afrika och därefter spela en golfrunda på eftermiddagen.

Men Costa del Sol är så mycket mer än golf och sol! Här finns ett underbart kulturutbud för den som är intresserad av det. Här finns romerska lämningar och här finns historiska Granada med Alhambrapalatset som var morernas högborg när de härskade över området på 1200-talet.

Long Stay golfresor till Costa del Sol

Det är sannerligen ingen brist på golfbanor på Costa del Sol. Det är inte för intet kusten kallas för Costa del Golf. Längs kusten finns legendariska golfbanor såsom Valderrama och Sotogrande och ytterligare ett 50-tal fina golfbanor. Vi har valt ut ett antal mycket fina och charmiga resmål med en bra variation av banor i närheten av våra olika boendealternativ.

Costa del Sol, Fuengirola
Ett succéresmål ända sedan vi presenterade det! Här bor du riktigt bra på den eleganta resorten Club la Costa, vid stranden i utkanten av Fuengirola. Med spel på inte mindre än 5 banor ingår och dessutom har du golfbil inkluderat på två av dessa.
Long Stay golfresor till Costa del Sol, Fuengirola

Costa del Sol, Manilva Sun – Nyhet!
Härligt boende med ett eller två sovrum och faciliteter som uppvärmd utomhuspool, restaurang samt golfsimulator samt fri golf med vagn på populära banan La Cañada.På promenadavstånd finns flera restauranger och härliga stränder.
Long Stay golfresor till Costa del Sol, Manilva Sun

Costa del Sol, Estepona
Kanonboende med två sovrum och fri wifi på golfresorten Valle Romano, bara några kilometer från centrala Estepona med stort utbud av restauranger och nöjen. Golf ingår både på Valle Romano och på La Cañada samt Estepona GC.
Long Stay golfresor till Costa del Sol, Estepona...

Costa del Sol, Benalmádena
Söker du boende i en levande stadsmiljö bör du titta närmare på kuststaden Benalmádena, där vi har lägenheter ett kvarter upp från stranden med absolut närhet till restauranger, caféer och shopping. Med spel på inte mindre än 6 banor ingår och dessutom har du golfbil inkluderat på två av dessa.
Long Stay golfresor till Costa del Sol, Benalmádena

Välkomna till Costa del Sol!

Service under din Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. Av den anledningen har vi alltid vår egen personal på plats som ser till att allt det praktiska sköts till punkt och pricka så du kan slappna av och njuta av din vistelse.
 Vår värd är där för dig och ingen fråga eller undran är för liten eller oviktig.

Starttider och greenfee

Som Long Stay gäst med Sunbirdie på Costa del Sol har du tillgång till fri golf eller med vissa begränsningar, enligt program. Läs mer om hur golfen bokas och vad som ingår på respektive resmål.

Vad ingår i priset?

Läs mer om vad som ingår i paketen på respektive resmål:
Long Stay golfresor till Costa del Sol, Fuengirola
Long Stay golfresor till Costa del Sol, Manilva Sun
Long Stay golfresor till Costa del Sol, Estepona...
Long Stay golfresor till Costa del Sol, Benalmádena

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan…

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således 4 veckor eller mer från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg

Flyg ingår inte i våra priser utan det bokar du själv för bästa pris och smidighet, i och med att vi har fri ankomst och avresedag.

Det går direktflyg dagligen från Stockholm, Oslo och Köpenhamn med Norwegian till Malaga (AGP) under våren. Även från Göteborg går det direktflyg ett par dagar i veckan. Sök på www.sas.se eller boka via www.mkairbroker.se

Hyrbil

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Dessutom behöver du bil för att ta dig till de golfbanor som inte ligger vid ditt boende om du vill det. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad. Du kan med lätthet åka till den lilla mysiga restaurangen vid stranden, eller göra en utflykt till någon närbelägen sevärdhet.
Hyrbil bokar du bäst och smidigast själv. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil

När du inte spelar golf

På Costa del Sol finns väldigt mycket att göra vid sidan av att spela golf. Här finns fantastisk mycket fint att se om man tar sig lite ifrån ”allfartsvägarna”. Kulturutbudet är stort och tar man sig upp från kusten till bergsbyarna eller t ex Granada väntar både det fantastiska moriska templet Alhambra och Ronda där Ernest Hemingway sägs ha hämtat inspiration till sin bok ”Klockan klämtar för dig”. Underbar natur väntar uppe i Sierra Nevada bergen och faktum är att här på Costa del Sol kan du göra verklighet av fantasin om att åka skidor på förmiddagen och spela en runda golf på eftermiddagen! Uppe i Sierra Nevada, en timme ovanför Malaga, ligger en skidort som inte är att förringa. Här finns ett stort skidsystem där du kan njuta av att åka skidor på 3000 meters höjd och blicka ut över Gibraltarsundet med Atlasbergen i Afrika som fond. Något att skriva hem om, kanske?

Avkopplande golfresor till Costa del Sol, SpanienLong stay golf i Costa del Sol, SpanienNjut  long stay golf i Costa del Sol, SpanienBillig golfresa till Costa del Sol, Spanien

En tripp till just Gibraltar är också något man vill bocka av när man är på Costa del Sol. Den brittiska kolonin är en märklig upplevelse i allt det spanska runtom. Att se alla lastfartyg trängas i sundet är en mäktig syn.

Annars är livet på Costa del Sol mest till för att njuta av. Strandrestaurangerna avlöser varandra – hitta din favorit! En eftermiddag inne på Plaza los Naranjos i Marbella är svårslaget. Marbellas gamla kvarter är underbart charmiga. Men det finns fler byar att strosa omkring i och njuta av tillvaron. Från t ex charmiga Estepona till traditionella Mijas Pueblo eller om andan faller på – superlyxiga Puerto Banus med sina lustyachter.

En Long Stay på Costa del Sol är till för att göra precis vad man känner för. Och det finns nog ingen Long Stay-destination som erbjuder ett större smörgåsbord att välja från.

Long Stay golfresor till Costa del Sol, Fuengirola…
Long Stay golfresor till Costa del Sol, Manilva Sun – Nyhet 2018!

Long Stay golfresor till Costa del Sol, Estepona…
Long Stay golfresor till Costa del Sol, Benalmádena…


Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller på info@sunbirdie.com om ni har frågor eller vill boka, eller gör en prisförfrågan online här på vår hemsida

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Läs mer om Sunbirdies longstay-resmål och våra Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies midstay-resmål och våra Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend och vecko-golfresor

© Sunbirdie AB