Long Stay golfresor till Grekland

Grekland är kanske inte det första land som kommer upp när man tänker golfresa och golfsemester. Golfen i Grekland är ännu inte så utbredd men många av er har säkert åkt på golfresor till Porto Carras, Korfu eller Kreta. Nu har dörrarna öppnats för golfresor och Long Stay golfresor till Grekland och en av Europas absolut bästa golfresorts, Costa Navarino.

Grekland har så mycket mer att erbjuda än härliga bad, kritvita stränder, Kalamata-oliver, Ouzo, Tzatziki och Souvlaki. Världens första demokrati med en historia som är så stor, rik och imponerande att det är omöjligt att inte bli hänförd, medtagen och imponerad.

grekland_costa-navarino_the-dunes-course-14_sunbirdie-longstay-golf_660

Grekland bjuder numera på en av Europas mest spännande golfresorts...

Vad kan vara bättre än att spendera en veckas golfresa eller en Long Stay golfresa med golf i detta imponerande och stolta land. Det är vackert, dramatiskt med rik historia och kultur, god mat och goda viner. Utforska platser som Sparta, Olympia eller Aten. I kombination med helt otrolig golf på underbara Costa Navarino.

Ja, vi kan inte säga det för många gånger. Costa Navarino är bland det vackraste och bästa vi upplevt och vi vill verkligen dela detta med dig. Åk på Long Stay golfresa till Grekland, Costa Navarino och bo i härliga lägenheter i en liten mysig by intill havet eller i underbara stenhus med milsvid utsikt. Åk på en veckas golfresa och skäm bort dig på Westin Costa Navarino som är en smakfull, varligt byggd resort av högsta standard.

En månads Long Stay golfresa med boende i 4-stjärnig lägenhet och fri golf på Costa Navarinos båda banor kostar endast 9.995 kronor!

Välkommen till Grekland!

Läs mer om Long Stay golfresor till Grekland, Costa Navarino…

Klicka här för att göra en bokningsförfrågan…

Läs mer om alla våra Long Stay golfresmål…

Läs mer om vecko- och weekendgolfresor med Sunbirdie…

 

Copyright: Sunbirdie AB 2012