Long Stay golf Spanien, Costa de la Luz, Novo Sancti Petri

Novo Sancti Petri – upptäck ljusets kust!

På Costa de la Luz, vid Europas äldsta stad Cadiz, ligger ett golfresmål som bara väntar på att upptäckas av frusna Long Stay-resenärer. Här, i Novo Sancti Petri, har Sunbirdie skapat en möjlighet för dig som vill spela mycket golf då det ingår fritt medlemskap på trevliga Sancti Petri Hills!

Under hösten 2018 arrangerar vi resor hit i samarbete med Smart Senior, så vi kan lova en roliga, omväxlande och trevlig vistelse med likasinnade!

Gå direkt till priserna…

Costa de la luz strand i spanien longstay golf - SunbirdieblankCosta de la luz restaurang i spanien longstay golf - SunbirdieCosta de la luz al sur med pool i spanien longstay golf - SunbirdieCosta de la luz al sur lounge i spanien longstay golf - SunbirdieblankCosta de la luz strandpromenad i spanien longstay golf - SunbirdieblankblankLong Stay golfresor i Spanien, Novo Sancti Petri

30 minuter utanför den historiskt intressanta staden Cadiz, alldeles vid den fantastiska stranden, ligger Novo Sancti Petri. Här ligger flertal golfbanor inom ett litet område varav Sunbirdies gäster har fritt medlemskap på mycket trevliga Sancti Petri Hills.

Novo Sancti Petri passar den som njuter av en lite lugnare miljö där det går att spela hur mycket golf som helst under sin vistelse. Och detta på en bana som verkligen är promenadvänlig. Inga kuperade skapelser väntar här utan här är golfen bekväm och lätt att njuta av. Här är lätt att leva ett behagligt liv bestående av golf, god mat, stränder, havet och över 3 000 soltimmar per år!

Boende på Al Sur Apartments

I ett härligt och lugnt läge, bara ett kvarter från den vidsträckta stranden, ligger Sunbirdies boende Al Sur Apartments. Al Sur Apartments byggdes för några år sedan och är mycket fräscht. Lägenheterna har den utrustning man behöver för en längre vistelse och hyrbilen parkerar du smidigt i garaget. På gångavstånd finner du pubar, restauranger och mataffär och inte minst den fina stranden bara ett par kvarter bort.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Al Sur ligger bara ett kvarter från stranden.

Här kan ni välja mellan lägenheter som har 1 eller 2 sovrum. Alla lägenheter har kök, vardagsrum, balkong eller terass samt 1 eller 2 badrum beroende på vilken storlek på lägenhet ni väljer.

Från Al Sur kan du smidigt ta din morgonpromenad i soluppgången på stranden, som du når genom att bara korsa vägen.

Gå direkt till priserna…

Golfen på Novo Sancti Petri

Sancti Petri hills längs costa de la luz i spanien lanzarote longstay - Sunbirdieblankblankblankblank

Om du uppskattar att spela mycket golf under din Long Stay-vistelse så har du hamnat i himmelriket på Novo Sancti Petri. Du kan nämligen spela helt fritt på Sancti Petri Hills!

Sancti Petri Hills är en riktigt trevlig bekantskap och kanske den roligaste av banorna i området – dessutom är det oftast inte så hög belastning här vilket gör det lätt för dig att boka de tider du vill ha.På Hills har du som ”medlem” möjlighet att boka starttider en vecka i förväg.

Banan är relativt kort med par 68, men kräver sin man eller kvinna, då det ofta gäller att spela strategiskt, undvika vattenhinder och träffa de relativt små och väl skyddade greenerna. Kort och gott en mycket rolig golfbana som växer ju oftare man spelar den.

Extra greenfees på andra banor i området (som Estancia, Campano, Villa Nueva, Arcos Garden och Montenmedio) kommer att kunna köpas till nettopris om cirka 50 € per runda.

Gå direkt till priserna…

När du inte spelar golf

Från lugnet i Novo Sancti Petri är det inte långt till upptäcktsfärder i närområdet. Inom 30 minuter kan du vara inne i Cadiz, inom 1,5 timme ligger både Sevilla och Gibraltar. Varför inte ta färjan över till Tanger i Marocko från surfarcentrat Tarifa? På 2,5 timmes avstånd är du i Malaga, längst bort på Costa del Sol. Du befinner dig på Costa de la Luz, ljusets kust. Stränderna runt om Cadiz och längs kusten bort åt Gibraltarhållet är omtalade och mycket vackra. Ja, hela Andalucien väntar på att upptäckas när man bor på Long Stay i Novo Sancti Petri.

Service under din Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. Av den anledningen har vi vår egen personal på plats som ser till att allt det praktiska sköts till punkt och pricka så du kan slappna av och njuta av din vistelse. Vår värd är där för dig och ingen fråga eller undran är för liten eller oviktig.

Starttider och greenfee

Som Long Stay gäst med Sunbirdie och Smart Senior på Novo Sancti Petri har du tillgång till fri golf på Hills och kan boka alla tider som är tillgängliga en vecka i förväg. 

Vad ingår i priset?

I våra priser ingår boende med service som städning och byte av lakan, el, värme, wifi, golf enligt program samt service av vår personal på plats. 

Pris Long Stay golfresa (4 veckor): 12.495:-
Pris för dig som är medlem i Smart Senior: 11.495:-

Grundpris per person för 4 veckors (28 nätter) boende i 4-stjärnig lägenhet (1 sovrum) på Al Sur Apartments (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) med fullt utrustat kök inklusive el, värme, Wi-Fi fritt i reception och lägenheter. Slutstädning och service av vår personal på plats samt medlemskap på Sancti Petri Hills. 

Pris Mid Stay golfresa 2 veckor): 10.195:-
Pris för dig som är medlem i Smart Senior: 9.195:-

Grundpris per person för 2 veckors (14 nätter) boende i 4-stjärnig lägenhet (1 sovrum) på Al Sur Apartments (baserat på att ni är två personer i varje lägenhet) med fullt utrustat kök inklusive el, värme, Wi-Fi fritt i reception och lägenheter. Slutstädning och service av vår personal på plats samt medlemskap på Sancti Petri Hills. 

Tillägg/rabatter:
Enkelrumstillägg: 125:-/natt.
Tillägg för två sovrum: 36:- per person/natt
Extra natt: 270:- per person exklusive golf.
Rabatt för icke golfare: 2.750:-
Gäster i er lägenhet: 175:- per person och natt. Gäller vid gästers boende i er lägenhet. Bäddsoffa finns i vardagsrummet. Greenfee ca 50 €.

Golf och starttider
Medlemskap gäller på Sancti Petri Hills.  Som medlem får du boka alla tillgängliga starttider 48 h i förväg. Extra greenfees på andra banor i området (som Estancia, Campano, Villa Nueva, Arcos Garden och Montenmedio) kommer att kunna köpas till nettopris om cirka 50 € per runda.

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller på info@sunbirdie.com för frågor eller bokningar!

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag. Du kan numera söka och boka din hyrbil till bästa pris direkt på vår hemsida…

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således 4 veckor från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv. Till Costa de la Luz flyger man bäst direkt till Malaga. Det går också att flyga till Sevilla. Nuförtiden går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg. Du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset utan tar ut en avgift för detta.

Vill du boka flyg själv rekommenderar vi Googles flygbokningssökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får du fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

För din egen frihet så rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Dessutom behöver du bil för att ta dig till de golfbanor som inte ligger vid ditt boende om du vill det. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad. Du kan med lätthet åka till den lilla mysiga restaurangen vid stranden, eller göra en utflykt till någon närbelägen sevärdhet.
Hyrbil bokar du bäst och smidigast själv. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Föregående | Nästa
This entry was posted in Long Stay Golf Spanien, Costa de la Luz, Novo Sancti Petri. Bookmark the permalink.

Comments are closed.