Long Stay golfresor till Spanien, Costa Dorada, Bonmont

Nyhet! Costa Dorada – Bonmont Golf Resort
Long och Mid Stay golfresor med nyrenoverat boende på banan och fri golf på en underbar bana!

Costa Dorada och Cambrils är ett av våra mest populära resmål, bara en timme söder om Barcelona. Till våren 2020 kan vi lägga till den härliga golfresorten Bonmont, där vi har lägenheter med 2 sovrum och fri golf på en riktigt bra bana. Lägenheterna är helt nyrenoverade och du får med andra ord boende på banan och fritt spel!

Spela golf på spanien på bonmont golfbanaVackert klubbhus på bonmont golfbana med golfresor till Spanien med sunbirdieSpela på den vackra golfbanan i Bonmont med golfresor till Spanien med sunbirdieNjut av utsökt mat med utsikt över din long och short stay Spanien på bonmont resort med Sunbirdieblankblankblankblankblankblank

Costa Dorada sträcker ut sig söder om Barcelona och här, i kuststaden Cambrils har vi hittat ett av våra allra mest populära resmål sedan vi öppnade det för några år sedan. Nu kompletterar vi vårt utbud på Costa Dorada med den eleganta golfresorten Bonmont, där du bor i Pierre & Vacances lägenheter på banan och spelar helt fritt på den utsökta Robert Trent Jones JR-skapade hemmabanan..

Boendet på Pierre & Vacances

Lägenheterna är helt nyrenoverade och har 2 sovrum samt balkong ut mot poolområdet och Bonmonts 14:e håål. Ena sovrummet har en dubbelsäng och det andra två enkelsängar. Kök och mat/vardagsrum med utgång till balkongen.
Köket är lite enklare men duger fullt ut även för längre tids boende. Lägenheterna har veckostädning och fri wifi.

blankblankblankblankblankblankblankblankblank

Våra lägenheter ligger på kort promenadavstånd från klubbhuset.

Lägenheterna ligger runt ett fint poolområde, men under vår säsong är poolerna tyvärr inte öppna. Alldeles intill lägenheterna går banans fjortonde hål och via en grind kan du snedda över fairway och sedan promenera utmed 18:e hålet in till klubbhuset.

Golfen på Bonmont

Bonmonts golfbana är en verklig favorit för oss på Sunbirdie och det är därför glädjande att ha den i vårt program. Den är ritad av ingen mindre än Robert Trent Jones JR och bär många av hans adelsmärken, som en stor variation och en bra blandning av utmanande och lite mer välkomnande hål.

Utöver en fantastiskt rolig bana finns ett utsökt klubbhus med en riktigt bra restaurang, där man gärna spenderar en hel del tid.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Bonmonts härliga bana är verkligen njutbar.

Första nio hålen är i stort sett helt flacka förutom det nionde hålet, som har en svag lutning upp mot klubbhuset. Här passerar man också det helt nya golfhotellet som byggts på höger sida. Sista nio är lite mer krävande och framför allt hål 15, som har en ganska kraftig lutning uppför. Även hål 12 och 14 lutar uppför, men det är inte några Costa del Sol-backar vi talar om! Det är absolut inga problem att gå banan, vilket också de allra flesta gör, men just de hålet kan uppfattas som mer krävande. Sedan bär det utför igen på det fantastiska sjuttonde – vågar du gå för två in på green, eller spelar du säkert? – samt det inbjudande men ack så förrädiska artonde som sluttar svagt ner mot klubbhuset.

Sammantaget är detta en bana du inte tröttnar på i första laget!
Vill du trots allt köra bil, kan vi erbjuda bilar till nettopriser. Prata med oss på kontoret om du önskar veta mer om detta.

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

När du inte spelar golf

Utöver världsstaden Barcelona har du nära till de mysiga småstäderna Platja Miami och Cambrils samt kulturstaden Tarragona. Du har även nära till härliga vindistrikt och underbara stränder…

Service under din Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. Av den anledningen har vi vår egen personal på Costa Dorada som ser till att allt det praktiska sköts till punkt och pricka. Du kan därmed slappna av och njuta av din vistelse. Vår värd är där för dig och ingen fråga eller undran är för liten eller oviktig.

Starttider och greenfee

På Bonmont kan du boka alla tillgängliga starttider 48 timmar i förväg.

Vad ingår i priset?

I våra priser ingår generellt boende med service som städning och byte av lakan, el, värme, wifi, golf enligt program samt service av vår personal på plats. Se prislistan för Mid respektive Long Stay för alla detaljer.

Pris Long Stay golfresor till Spanien, Costa Dorada, Bonmont…
Pris Mid Stay golfresor till Spanien, Costa Dorada, Bonmont…

Pris Short Stay golfresor till Spanien, Costa Dorada, Bonmont…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag. Du kan numera söka och boka din hyrbil till bästa pris direkt på vår hemsida…

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således så länge du önskar från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg till Barcelona

Flyg ingår inte och du bokar det själv för bästa pris och flexibilitet. Till Barcelona flyger du direkt med SAS, Norwegian, Veuling och Ryanair. Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg och du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Tänk på att golfutrustningen oftast inte ingår i biljettpriset utan det tillkommer en avgift för detta.

Vi rekommenderar Googles smarta sökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får då fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris! Sök flyg på www.google.se/flights/

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

För din egen frihet rekommenderar vi att du hyr bil. På så sätt är du inte låst vid ditt resmål utan kan med lätthet utforska regionen. Dessutom behöver du bil för att ta dig till de golfbanor som inte ligger vid ditt boende om du vill det. Med hyrbilen har du en frihet som är viktig för att din Mid eller Long Stay vistelse ska bli riktigt lyckad. Du kan med lätthet åka till den lilla mysiga restaurangen vid stranden, eller göra en utflykt till någon närbelägen sevärdhet.

Hyrbil bokar du bäst och smidigast själv. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler eller svenska Holiday Drive. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB