Long Stay golfresor till Sydafrika

Upptäck fantastiska Sydafrika under en exotisk Mid eller Long Stay golfresa med Sunbirdie

Long och Mid Stay golfresor till Sydafrika till fantastiska priser. Välj mellan boende på golfresort eller i stadsmiljö och med golf på en eller flera banor. Vad du än söker kan du säkerligen hitta det hos oss genom att kombinera något av våra paket med andra upplevelser som safaris, vingårdar, stadsturer och mycket mycket mer.

Se alla våra tilläggspaket med vilka du kan skräddarsy din resa…

Long och Mid Stay golfresor till Sydafrika

Att kunna presentera Sydafrika som Long Stay golfresmål känns inte bara spännande utan rent av fantastiskt. Tänk dig – en hel månad i exotiska Sydafrika… Få platser i världen, om något, ligger högre på de flesta människors listor över drömresmål.

Sydafrika brukar benämnas som ett land som innehåller det bästa från hela världen. Sydafrika bjuder på sagolika golfbanor, oförglömliga naturupplevelser, mat och vin i absolut världsklass, ett otroligt gästvänligt folk – allt sammantaget en helhetsupplevelse som går utanpå det mesta.

Vill du uppleva mer av landet kan vi rekommendera att kombinera två eller flera Mid Stay-paket till en längre vistelse. Mid Stay är ett longstay-liknande upplägg men på två-treveckor. Dessutom kan du kombinera med våra tilläggspaket, som kan vara allt från 1 natt i Stellenbosch till flera veckors rundresa…

golfbana i Cape St. Francis under long stay golf sydafrika | SunbirdieblankCape St. Francis strand under longstay sydafrika | Sunbirdieblankkustnära picknick under longstay sydafrika i Cape St. Francis | SunbirdieblankblankblankStellenbosch golf och villor under long stay golf sydafrika | Sunbirdieblankutsikt över gården under longstay sydafrika | SunbirdieVacker kyrka i Stellenbosch under longstay sydafrika | SunbirdieStrandhytter i Stellenbosch under longstay sydafrika | SunbirdieArabella golfbana utsikt under long stay golf sydafrika | Sunbirdieutsökt mat på caféet i longstay sydafrika | SunbirdieSträng taffelberget i Stellenbosch under longstay sydafrika | SunbirdiePearl Valley i Stellenbosch under longstay sydafrika | SunbirdieSöta pingviner i Stellenbosch under longstay sydafrika | Sunbirdie

En long stay golfresa till Sydafrika blir ett äventyr där golfen bara är en del av alla de upplevelser som väntar.När du åker till ett land som Sydafrika är kanske Long Stay det optimala sättet att uppleva resmålet. Här finns så oändligt mycket att uppleva och se, att vi tror att golfen inte ska spela huvudrollen på samma sätt som på våra mer klassiska golfresmål.  Du som reser hit på Long Staykommer att se och uppleva sådant man kanske bara får göra någon gång i livet. Vad sägs om att vid sidan av golfen kunna uppleva valsafari, vinprovningar i Stellenbosch-distriktet, se de stora kattdjuren på en riktig safari, se Kapstaden uppifrån Taffelberget, besöka Robben Island, ta en ”semester i semestern” och resa längs Garden Route eller varför inte glida ner i en hajbur för ett nära möte med vithajen…?

Ja, som ni snabbt märker finns här så mycket att uppleva att det kanske inte räcker med en fyra veckors Long Stay golfresa. Varför inte ta 8 veckor istället?

Kombinera mera – med minst 2.000:- i rabatt!

Som du redan förstått finns då så otroligt mycket att se och göra i Sydafrika att man kanske inte (i alla fall inte under den första resan) ska stanna så länge på ett och samma ställe. Därför vill vi gärna slå ett slag för att kombinera två eller fler Mid Stay-perioder till en längre vistelse. Då får ni alltid 1.000:- i rabatt per person per Mid Stay och alltså minst 2.000:- i rabatt om ni kombinerar två Mid Stays till en månads total vistelse.

Kanske flyger ni in till Kapstaden och vill starta med ett par veckor på nyheten Langebaan och sedan ta er ner till Garden Route för att stanna en tid på Pinnacle Point? Eller så kombinerar ni 2 veckor centralt i charmiga vinstaden Stellenbosch med några veckors lugn och ro på Cape st Francis och avslutar sedan med ett par nätter på en safariresort innan ni flyger hem igen?

Kontakta oss gärna på info@sunbirdie.com eller 08-458 00 00 för mer information om skräddarsydda upplevelser.

Förstklassigt boende, toppgolf och social samvaro under din long eller mid stay golfresor till Sydafrika

Som grund för Sunbirdies Long och Mid Stay golfresor till Sydafrika ligger naturligtvis ett ordentligt genomtänkt boende och golfupplägg. På våra andra resmål lägger vi ju tonvikt på förstklassigt boende, sammanhållning och golfen. Samma sak gäller i Sydafrika men här kanske inte golfen egentligen är lika central, eftersom det finns så otroligt många andra aktiviteter och upplevelser som lockar.

Sydafrikansk golf är annars anledning nog till att resa hit! Här finns så många fantastiska banor att spela. Namn som Fancourt, Leopard Creek, Arabella, Pinnacle Point, Pearl Valley och Pezula dyker upp vid första tanken. Men här finns fantastiskt många golfbanor som inte är så kända för den svenska publiken. Bara runt Kapstaden finns ett 30-tal golfbanor att välja mellan.

Fantastiska matupplevelser

I Sydafrika finns fantastiska kuster, öken och bergsområden. Landet har 20 000 växtarter vilket motsvarar 10 procent av alla kända arter i hela världen. Förutom den överväldigande naturupplevelsen upplever också många besökare att maten är något utöver det vanliga. I Sydafrika blandas all världens mat och finns det någon inriktning starkare än andra så är det nog kött, fisk skaldjur. Gärna grillat.

Kapstaden är full av fina restauranger med fantastisk mat till låga priser! Om du tycker att det är spännande att se vad som serveras på stadens bästa restauranger och vilken prisnivå de håller, klicka på den här länken så kommer du till en spännande sammanställning av Sydafrikas bästa restauranger


Mängder av spännande tilläggspaket!

Utöver en härlig Mid Stay eller Long Stay kan vi nu erbjuda ett antal väl utvalda tilläggspaket för dig som verkligen vill smaka på vad Sydafrika kan erbjuda. Safari, ”golfoholic”, cityupplevelser i Kapstaden, vingårdsturer med svensktalande värd i Stellenbosch och mycket mer.

Läs mer här på hemsidan och kontakta oss gärna för mer information om alla dessa paket på 08-458 00 00 eller info@sunbirdie.com

Tilläggspaket Sydafrika…


Två underbara resmål i Sydafrika

Visst kostar det lite mer att ta sig till Sydafrika jämfört med lågprisflygen till södra Europas Long Stay golfresmål, även om många av flygbolagen har billigare biljetter än man kanske tror. Väl på plats är allt dock väldigt prisvärt och av hög klass, så sammantaget blir det nog inte dyrare än på någon annan Long Stay golf-destination, snarare kanske billigare! 

Sydafrika, Garden Route, Cape St Francis
blankblankboende flygfoto av Cape St. Francis under longstay sydafrika | SunbirdieLong stay golfresor i Cape St Francis, sydafrika | Sunbirdiegolfbana i Cape St. Francis under long stay golf sydafrika | SunbirdieCape St. Francis strand under longstay sydafrika | Sunbirdiebåtliv i Cape St. Francis floden under longstay sydafrika | SunbirdieFiskebatar i Cape St. Francis under longstay sydafrika | SunbirdieVit villor i cape st francis under longstay sydarika | SunbirdieSpektakulära stränder i Cape st Francis longstay sydafrika | SunbirdieJoes fiskrestaurang i Cape St. Francis under longstay sydafrika | SunbirdieCape St. Francis strand fyr under longstay sydafrika | SunbirdiePingviner i Cape St. Francis under longstay sydafrika | Sunbirdie

Long eller Mid Stay vid havet på Garden Route med spel på en av Sydafrikas allra bästa golfbanor – för bra för att vara sant? Nej, nu har du äntligen chansen att ta del av ett riktigt bra Long eller Mid Stay-paket i landet som så många drömmer om att få besöka – Sydafrika.

Kom och skapa minnen för livet. Njut av den afrikanska naturen, vänligheten, golfen och maten. På Cape St Francis Resort bor du vid havet och har nära till toppgolf och riktig safari !

Cape St Francis ligger på perfekt avstånd från Kapstaden för att du ska kunna njuta av Garden Route på vägen hit. Landa och spendera ett dygn eller två i Kapstaden. Ta en övernattning på något av alla de fantastiska ställen som finns längs Garden Route och spendera sedan din Long Stay här på urmysiga Cape St Francis Resort. Välj mellan lägenhet med 2-sovrum, cottage eller lyxiga villor intill stranden med privata pooler. I priset ingår 4 greenfee per vecka på två härliga banor.

Läs mer om Long Stay golfresor till Cape St Francis….

Sydafrika, Stellenbosch, Devonvale

Fantastisk utsikt-från-berget under longstay sydafrika | SunbirdieShopping i Stellenbosch under longstay sydafrika | Sunbirdieblankblankblanksmaka vin under longstay sydafrika | SunbirdieStellenbosch centrum under longstay sydafrika | Sunbirdieblankmiddag på chez shiraz under longstay sydafrika | SunbirdieblankNjut av blomsterprakt i stellenbosch under longstay sydafrika | SunbirdieblankblankTrottoar i Stellenbosch under longstay sydafrika | SunbirdieblankblankblankWaterfront fran vatten under longstay sydafrika | SunbirdieHavets sida i stan för båtar under longstay sydafrika | SunbirdieSe vindruvor för vin under longstay sydafrika | Sunbirdie

Bara 30 minuter från pulserande Kapstaden – mitt i omtalade vindistriktet Stellenbosch – ligger vårt andra resmål, den högklassiga anläggningen Devonvale Golf & Wine Estate, där du bor underbart bra och har fri golf på hemmabanan. Dessutom kan du uppgradera med spel på många andra banor i närheten, bland andra de beryktade Arabella och Pearl Valley.

Devonvale ligger i Stellenbosch, där klimatet är av bästa medelhavstyp med torra vintrar och lagom varma och sköna somrar. Och eftersom vår vinter är Sydafrikas sommar är klimatet som allra bäst mellan november och mars – det vill säga under våra mörkaste månader… Från boendet tar du dig enkelt runt i närområdets vackra miljöer med vingårdar, kultur och vackra byggnader. Vill du sedan ta dig in till centrala Kapstaden är det bara 30 minuter med bil och självklart har du lika nära ner till kusten, där du kan njuta av ett gott, sydafrikanskt vin och blicka ut över havet…

Välj mellan boende på Devonvale Golf & Wine Estate eller lägenheter centralt inne i Stellenbosch inklusive medlemskap på Devonvales golfbana.

Läs mer om Longstay golfresor till Sydafrika, Stellenbosch…

Vi vågar lova att din Long Stay golfresa till Sydafrika – med alla upplevelser av kultur, mat, natur, golf och djur – ger dig minnen du kommer att bära med dig för resten av livet.

Welkom – to South Africa!


Läs mer om Long Stay
Läs mer om Mid Stay
Läs mer om weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB