Long Stay golfresor till Sydafrika

Upptäck fantastiska Sydafrika under en exotisk Long Stay golfresa med Sunbirdie

Long stay golfresor till Sydafrika från 11.995:- per person för 4 veckors boende intill havet och 16 greenfee på två härliga banor!

Klicka här för Long Stay utan golfmedlemskap…


Nyhet – spännande tilläggspaket!

Utöver en härlig Mid Stay eller Long Stay kan vi nu erbjuda ett antal väl utvalda tilläggspaket för dig som verkligen vill smaka på vad Sydafrika kan erbjuda. Safari, ”golfoholic”, Kapstaden och mycket mer. Klicka på länkarna nedan för att se och ladda ner/skriva ut pdf:er med olika erbjudanden och kontakta oss gärna för mer information eller bokning.

Tilläggspaket – Översikt
Tilläggspaket Sun City 5 nätter
Tilläggspaket Safari Kariega 2 nätter
Tilläggspaket Hermanus 3 nätter
Tilläggspaket Safari Gondwana 2 nätter
Tilläggspaket Fancourt 3 nätter
Tilläggspaket West Coast 3 nätter 


Long Stay golfresor till Sydafrika

Att kunna presentera Sydafrika som Long Stay golfresmål känns inte bara underbart utan rent av fantastiskt. Tänk dig – en hel månad i exotiska Sydafrika… Få platser i världen, om något, ligger högre på de flesta människors listor över drömresmål. Sydafrika brukar benämnas som ett land som innehåller det bästa från hela världen. Sydafrika bjuder på sagolika golfbanor, oförglömliga naturupplevelser, mat och vin i absolut världsklass, ett otroligt gästvänligt folk – allt sammantaget en helhetsupplevelse som går utanpå det mesta.

 

En long stay golfresa till Sydafrika blir ett äventyr där golfen bara är en del av alla de upplevelser som väntar.När du åker till ett land som Sydafrika är kanske Long Stay det optimala sättet att uppleva resmålet. Här finns så oändligt mycket att uppleva och se, att vi tror att golfen inte ska spela huvudrollen på samma sätt som på våra mer klassiska golfresmål.  Du som reser hit på Long Staykommer att se och uppleva sådant man kanske bara får göra någon gång i livet. Vad sägs om att vid sidan av golfen kunna uppleva valsafari, vinprovningar i Stellenbosch-distriktet, se de stora kattdjuren på en riktig safari, se Kapstaden uppifrån Taffelberget, besöka Robben Island, ta en ”semester i semestern” och resa längs Garden Route eller varför inte glida ner i en hajbur för ett nära möte med vithajen…?

Ja, som ni snabbt märker finns här så mycket att uppleva att det kanske inte räcker med en fyra veckors Long Stay golfresa. Varför inte ta 8 veckor istället?

Förstklassigt boende, toppgolf och social samvaro under din long stay golfresa till Sydafrika

Som grund för Sunbirdies Long Stay golfresor till Sydafrika ligger naturligtvis ett ordentligt genomtänkt boende och golfupplägg. På våra andra resmål lägger vi ju tonvikt på förstklassigt boende, sammanhållning och golfen. Samma sak gäller i Sydafrika men här kanske inte golfen egentligen är lika central, eftersom det finns så otroligt många andra aktiviteter och upplevelser som lockar.

Sydafrikansk golf är annars anledning nog till att resa hit! Här finns så många fantastiska banor att spela. Namn som Fancourt, Leopard Creek, Arabella, Pinnacle Point, Pearl Valley och Pezula dyker upp vid första tanken. Men här finns fantastiskt många golfbanor som inte är så kända för den svenska publiken. Bara runt Kapstaden finns ett 30-tal golfbanor att välja mellan.

Fantastiska matupplevelser

I Sydafrika finns fantastiska kuster, öken och bergsområden. Landet har 20 000 växtarter vilket motsvarar 10 procent av alla kända arter i hela världen. Förutom den överväldigande naturupplevelsen upplever också många besökare att maten är något utöver det vanliga. I Sydafrika blandas all världens mat och finns det någon inriktning starkare än andra så är det nog kött, fisk skaldjur. Gärna grillat.

Kapstaden är full av fina restauranger med fantastisk mat till låga priser! Om du tycker att det är spännande att se vad som serveras på stadens bästa restauranger och vilken prisnivå de håller, klicka på den här länken så kommer du till en spännande sammanställning av Sydafrikas bästa restauranger

Tre underbara Long Stay-resmål i Sydafrika

Visst kostar det lite mer att ta sig till Sydafrika jämfört med lågprisflygen till södra Europas Long Stay golfresmål, även om många av flygbolagen har billigare biljetter än man kanske tror. Väl på plats är allt dock väldigt prisvärt och av hög klass, så sammantaget blir det nog inte så mycket dyrare än på någon annan Long Stay golf-destination.

 

Nyhet! Sydafrika, Garden Route, Pinnacle Point

Vad sägs om 4 veckors toppboende på den underbara resorten Pinnacle Point på Garden Route? Här bor vi med havsutsikt intill den dramatiska banan med samma namn (av Darren Clark utnämnd till världens bästa golfbana!)  och det ingår även spel på närliggande Mossel Bay GC, 10 minuter bort.

Med riktigt bra boende i lägenhet eller lodge och spel på två härliga banor (med golfbil på hemmabanan) och närhet till mängder av upplevelser är detta en nyhet vi är mäkta stolta över.

Läs mer om Long Stay golfresor till Pinnacle Point….

 

Njut av under long stay golfresor i Cape St Francis, Garden Route, SydafrikaBo alldeles vid havet under long stay golfresa till Garden Route, SydafrikaAktiviteter att göra under long stay golf till Garden Route, SydafrikaSpektakulära stränder och longstay Garden Route, Cape st Francis i Sydafrika

Sydafrika, Garden Route, Cape St Francis

11.995:- för en Long Stay till Sydafrika med spel på en av Sydafrikas allra bästa golfbanor – för bra för att vara sant? Nej, nu har du äntligen chansen att ta del av ett riktigt bra Long Staypaket i landet som så många drömmer om att få besöka – Sydafrika.

Kom och skapa minnen för livet. Njut av den afrikanska naturen, vänligheten, golfen och maten. På Cape St Francis Resort bor du vid havet och har nära till toppgolf och riktig safari !

Cape St Francis ligger på perfekt avstånd från Kapstaden för att du ska kunna njuta av Garden Route på vägen hit. Landa och spendera ett dygn eller två i Kapstaden. Ta en övernattning på något av alla de fantastiska ställen som finns längs Garden Route och spendera sedan din Long Stay här på urmysiga Cape St Francis Resort. Välj mellan lägenhet med 2-sovrum, cottage eller lyxiga villor. I priset ingår 16 greenfee på två härliga banor.

Läs mer om Long Stay golfresor till Cape St Francis….

 

Sydafrika, Stellenbosch, Devonvale

Bara 30 minuter från pulserande Kapstaden – mitt i omtalade vindistriktet Stellenbosch – ligger vårt andra resmål, den högklassiga anläggningen Devonvale Golf & Wine Estate, där du bor underbart bra i egen villa på 130 kvm och har fri golf på hemmabanan. Dessutom kan du uppgradera med spel på många andra banor i närheten, bland andra de beryktade Arabella och Pearl Valley.

Devonvale ligger i Stellenbosch, där klimatet är av bästa medelhavstyp med torra vintrar och lagom varma och sköna somrar. Och eftersom vår vinter är Sydafrikas sommar är klimatet som allra bäst mellan november och mars – det vill säga under våra mörkaste månader… Från boendet tar du dig enkelt runt i närområdets vackra miljöer med vingårdar, kultur och vackra byggnader. Vill du sedan ta dig in till centrala Kapstaden är det bara 30 minuter med bil och självklart har du lika nära ner till kusten, där du kan njuta av ett gott, sydafrikanskt vin och blicka ut över havet…

Välj mellan boende i lägenheter eller 4-stjärniga hus med 2 sovrum (130 kvm!) på Devonvale Golf & Wine Estate i Stellenbosch inklusive fritt medlemskap på Devonvales golfbana.

Läs mer om Longstay golfresor till Sydafrika, Stellenbosch…

Vi vågar lova att din Long Stay golfresa till Sydafrika – med alla upplevelser av kultur, mat, natur, golf och djur – ger dig minnen du kommer att bära med dig för resten av livet.

Welkom – to South Africa!


Läs mer om Long Stay
Läs mer om Mid Stay
Läs mer om weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB