Long och Mid Stay golfresor till Spanien, Costa del Sol, Nerja

Nyhet! Costa del Sol, Nerja – härligt boende intill havet med all service på gångavstånd och golf på två banor.

En Mid eller Long Stay i närheten av staden Nerja bjuder på härligt klimat, boende med oslagbar havsutsikt och gångavstånd till stranden, restauranger och allmän service samt spel på två mycket trevliga golfbanor.
OBS: Hundar är välkomna både i lägenheterna och på en av våra banor!

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Det är säkert många som hört talas om Nerja, men kanske ännu inte varit där. Allt som oftast flyger man till Malaga för att sedan röra sig västerut mot Marbella och då missar man denna pärla till stad. Nerja ligger på den östra delen av Costa del Sol och här är inte turismen lika utbredd – ännu, vill säga. Vårt boende ligger intill kusten några kilometer söder om själva staden Nerja och blir en perfekt bas för dig som vill utforska regionen.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

I Nerja finns så otroligt mycket att se och göra, så kanske inte ens en Long Stay räcker?

Själva Nerja är en vykortsvacker liten stad där inga hus är högre än fyra våningar. Stadskärnan består av gamla stan med vindlande, smala gränder och där den centrala punkten är Balcon de Europa – en stor klippavsats med utsikt över havet.
I det omedelbara närområdet finns stränder, vandringsleder, grottor och mysiga små byar, som Frigiliana som ingen bör missa att besöka.

När du åker på Mid eller Long Stay med Sunbirdie till Nerja bor du inte i själva Nerja, utan i Torrox Costa, några kilometer från Nerja. Här har vi hittat underbara lägenheter med milsvid utsikt över havet bara några minuter från Nerja. Torrox Costa är i sig en liten turistort med en härlig strandpromenad och ett flertal restauranger, så du som söker ett boende med restauranger, shopping och service på gångavstånd har hittat rätt!

Boendet under din Mid eller Long Stay
Olée Holiday

Våra lägenheter ligger på en höjd med magnifik utsikt, endast 100 meter från havet. Här bor du i moderna lägenheter med 1 eller 2 sovrum, alla med bästa läge och utsikt rakt ut över havet och horisonten!

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Underbara lägenheter med riktigt bra läge intill stranden och all tänkbar service på gångavstånd.

Lägenheterna är mycket fina och fullt utrustade med allt du kan tänkas behöva under en längre vistelse, helt enkelt ditt hem för så länge du önskar – ett par veckor eller flera månader, valet är ditt.

Vill du inte ta ett morgonbad i havet kan du doppa dig i poolen, så länge den är öppen. I närheten av boendet finns ett antal mysiga strandrestauranger och bara någon kilometer från boendet ligger staden Torrox Costa, med härlig strandpromenad och större utbud av restauranger och service.

En mycket positiv sak är att hundar är välkomna såväl i våra lägenheter (mot tillägg) som på en våra golfbanor Los Moriscos. Dock inte på Añoreta. Klarar du dig med spel en bana är det alltså perfekt för dig som vill uppleva området tillsammans med din hund. Kontakta oss gärna för mer information eller se prislistan gällande specialpaket med spel på en bana i stället för två.

Golfen under din Mid eller Long Stay

Under en Mid eller Long Stay med Sunbirdie i Nerja ingår spel på två olika banor; Los Moriscos och Añoreta.

blankblankblankblankblankblankblankblank

Två trevliga banor med bra variation.

Los Moriscos är en flack seaside/parkbana där du har havet på ena sidan och det mäktiga Sierra Nevada på andra sidan. Banan är inte så lång, men försvaras av en hel del vattenhinder, så det gäller att hålla bollen i spel. Inte helt olik en bana som många av våra kunder spelat genom åren och där omdömena varierat efter hur man lyckats på banan – Salgados på Algarvekusten. Klubbhuset ligger direkt intill stranden och här avnjuter man gärna en härlig lunch med utsikt över havet.

Añoreta är en lätt kuperad parkbana av bästa märke. Här blandas långa och korta hål och ett flertal har utsikt över havet. Även här finns det en hel del vatten på banan, men inte lika mycket som på Los Moriscos. I det mäktiga och vackra klubbhuset kan du njuta av god mat och dryck efter – eller varför inte före – rundan.

I grundpriset ingår spel varannan dag, vilket vi tror är lagom. Det finns ju så otroligt mycket annat att göra här i Nerja. Men vill du spela mer kan du köpa till fler greenfees till nettopriser.

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

När du inte spelar golf

När du inte spelar golf finns hur mycket som helst att göra. Kanske bara strosa ner till stranden för ett dopp, promenera in till Torrox Costa för en långlunch eller varför inte ta bilen till centrala Nerja eller någon av alla mysiga små byar i området … som otroligt charmiga Frigiliana. Är du intresserad av att vandra kommer du upptäcka mängder av vandringsleder, grottor och spännande natur och det finns flera härliga stränder och klippformationer att upptäcka.

Tycker du om att åka skidor är det faktiskt inte mer än någon timme upp till de välkända skidorterna i Sierra Nevada och vill du kan du kombinera skidåkning med golf samma dag! Skidorten kan jämföras med Åre, men ger en unik upplevelse genom att man åker på över 3 000 meters höjd med utsikt över Medelhavet, Gibraltarsundet och de afrikanska Atlasbergen i fonden.

Med riktigt fint boende, strålande havsutsikt och två roliga och fina golfbanor tror vi inte det kommer gå någon nöd på dig under din vistelse.

Varmt välkommen till Nerja!

Service under din Mid eller Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. Av den anledningen har vi vår egen personal på plats som ser till att allt det praktiska sköts till punkt och pricka, så du kan slappna av och njuta av din vistelse.
Vår värd finns på plats 1/10-30/11 2021 samt 15/2-15/4 2022. 

Starttider och greenfee

Som gäst med Sunbirdie I Nerja har du golf inkluderat på två omväxlande banor. 14 resp 10 greenfee (Long Stay/Mid Stay) varav 7/5 på Los Moriscos och 7/5 på Añoreta.

Du bokar själv dina starttider så snart du kommit ner. Du får boka alla tillgängliga starttider 48 timmar i förväg.

Vad ingår i priset?

14, 21 respektive 28 dagars boende (2, 3 respektive 4 veckor) golf, samt service av vår personal ingår i grundpriset.
Får ni inte ihop resan riktigt så vistelsen blir exakt 14, 21 eller 28 dagar, har vi även bra priser på extra nätter, extra veckor eller tillkommande Long Stay-perioder till specialpris. Se vår prislista där du finner priser för Mid Stay (2 veckor), Long Stay (4 veckor) samt extra nätter, extra veckor och andra rabatter och tillägg.

Prislista Long och Mid Stay golfresor till Spanien, Costa del Sol, Nerja
 

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag. Eller så tar du din egen bil söderut… Läs mer om detta smidiga och miljövänliga sätt att resa nedan.

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således 2, 3 eller 4 veckor från ankomstdagen – eller så länge du önskar. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra och rolig gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv för bästa pris och smidighet. Till Malaga finns det möjlighet att flyga direkt med mängder av flygbolag och nuförtiden går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg. Du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset utan tar ut en avgift för detta.

Vill du boka flyg själv rekommenderar vi Googles smarta flygbokningssökfunktion!

Vill du hellre ha hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

Hyrbil ingår inte i priset på din resa, men vi rekommenderar att du hyr en bil, för att få ut mesta möjliga av din vistelse i Nerja. Dessutom ligger ju banorna runt 20-30 minuters bilresa från boendet.

Hyrbil bokar du bäst och smidigast själv. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida på sunbirdie.se/hyrbil

Egen bil till resmålet

Ett alltmer populärt sätt att resa till Sydeuropa är att ta sin egen bil söderut. Du slipper då krångel med flyg och hyrbil och har du inte en osedvanligt törstig bil blir det även klart bättre pris, jämfört med flyg och hyrbil. Dessutom är det miljövänligt, smidigt, säkert och tryggt. Gör resan ner till en upplevelse – och fyll bilen med godsaker på vägen hem!


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB