Long och Mid Stay golfresor till Costa Almeria, Vera Playa

Nyhet 2018! Costa Almeria, Vera Playa
Charmigt stadsboende intill havet med fri golf!

Efter succén med Mojácar Playa på Costa Almeria – med Spaniens varmaste och torraste klimat – lanserar vi nu Mid och Long Stay golfresor till Vera Playa, Las Marinas på samma kust, med fri golf på populära Aguilon. Här bor vi i riktigt charmiga lägenheter nära havet och strandpromenaden med flera restauranger i närområdet och promenadavstånd till kuststaden Garrucha.

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Costa Almeria i sydöstra Spanien har mer sol och mindre nederbörd än någon annan del av Spanien. Med andra ord det bästa klimatet för oss nordbor som vill spela golf under under perioden oktober till maj. Här skiner solen som oftast från en blå himmel och det är varmt, torrt och helt enkelt alldeles underbart…

Efter succén med Mojácar Playa öppnar vi ytterligare ett resmål här på södra Costa Almeria. En destination som nog fortfarande är lite av en gömd pärla. I Spanien är dock området välkänt till följd av dess underbara stränder och vackra byar i skuggan av det magnifika bergsområdet Sierra Cabrera.

Kuststaden Vera Playa ligger 10 km norr om Mojacar Playa och har stor likheter med Mojacar Playa. Staden ligger vid havet och är levande året om, vilket innebär att det finns ett stort utbud av restauranger och barer på kort promenadavstånd. På promenadavstånd ligger dessutom staden Garuccha med knappt 10.000 invånare. Här finns många restauranger och du kan du kan även här strosa utmed strandpromenaden samt kanske gå förbi marinan och titta på båtarna?

Boendet på Alegria Infiniti Beach Resort

Alegria Infiniti Beach Resort är byggd som en gammal Andalusisk by och är mycket charmig med låga byggnader, fina blomsterarrangemang och små torg. Här erbjuder vi jättefina, nyrenoverade lägenheter med ett sovrum. Lägenheterna är fullt moderna med  välutrustade kök och inredning av hög kvalitet.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Underbara lägenheter på en riktigt trivsam resort nära hav och puls…

Alegria Infiniti Beach Resort är en mycket charmig resort med prunkande grönska, mäktiga palmer, vackra poolområden och låg, vitkalkad bebyggelse med en känsla av ett klassiskt spanskt villaområde. Här är det kort och gott väldigt enkelt att känna sig som hemma!

Resorten ligger i Las Marinas på södra Vera Playa och från boendet är det inte mer än 200 meter till stranden och bara knappt 2 kilometer in till den charmiga kuststaden Garuccha med ca 10.000 invånare. Går du i stället ett par kilometer norrut kommer du till det som kallas Puerto Rey, där många hotell är naturistanpassade… 

Golfen på Aguilon

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Agulion är en mycket uppskattad bana bland våra gäster. Det är en modern bana i så kallad ”Arizona-style”. Det innebär att du har stora och breda fairways att landa bollen på, men är du utanför fairway kan du hamna i ”waste-areas” med hårt packad sand. I vårt tycke mycket bättre än hamna i halvmeters hög ruff, men säkerligen annorlunda än vad du är van vid hemifrån…

Golfbanan är rolig och omväxlande, men inte allt för tuff om du spelar med insidan…

Banan har en omväxlande och bra design med en hel del vattenhinder. Allt är mycket välskött och från stora delar av banan har vi underbar utsikt över havet. Agulion är en bana som växer och som ingen tröttnar på. Det finns några hål som är kuperade, men de skapar nog inga större problem. Däremot kan det vara lite kuperat samt en del lite längre avstånd mellan green och tee, vilket gör att vi rekommenderar golfbil för dig som tycker det är jobbigt att gå. I medlemskapet ingår inte golfbil men vi har ett specialpris – se prislistan.

När du inte spelar golf

De långa stränderna och den omväxlande naturen är ett måste att utforska. Du kommer säkert hitta din egen favorit. Besök gärna några av de historiska städerna som ligger  några kilometer bort, uppe i bergen. Missa heller inte den trevliga staden Almeria samt de små byarna som ligger utmed kusten.

Golf och skidor?

Tycker du om att åka skidor är det faktiskt inte mer än 2,5 timmar till de välkända skidorterna i Sierra Nevada! Där kan vi utlova en unik upplevelse på 3 000 meters höjd med utsikt över Medelhavet, Gibraltarsundet med dess båttrafik och de afrikanska Atlasbergen i fonden.

Service under din Long Stay

Som gäst hos Sunbirdie är vi måna om att du ska trivas och känna dig väl omhändertagen. Av den anledningen har vi vår egen personal på plats som ser till att allt det praktiska sköts till punkt och pricka så du kan slappna av och njuta av din vistelse. Vår värd är där för dig och ingen fråga eller undran är för liten eller oviktig.

Under hösten är våra värdar på plats under säsong, dvs från 1 oktober till början av december.

Starttider och greenfee

Som Long eller Mid Stay-gäst med Sunbirdie har du tillgång till fri golf på banan Aguilon. Starttider bokar du direkt i receptionen när du kommit ned. 

Vad ingår i priset?

14 respektive 28 dagars boende (2/4 veckor) med obegränsad golf på Aguilon samt service av vår personal ingår i priset. I grundpriset ingår boende i lägenhet med 1 sovrum. Se prislistan för rabatter och tillägg för extra veckor, enkelrum med mera.

Gå direkt till prislistan för Long Stay…
Gå direkt till prislistan för Mid Stay…

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Vad ingår inte i priset?

Flyg och hyrbil ingår inte i våra priser utan det bokar du själv. Läs mer under respektive rubrik nedan eller gå direkt till fliken Flyg/Hyrbil där vi rekommenderar olika flygbolag och hyrbilsföretag. Du kan numera söka och boka din hyrbil till bästa pris direkt på vår hemsida…

Ankomst

Vi har inga fasta ankomstdagar utan du väljer själv när du vill anlända och stannar således 2 eller 4 veckor från ankomstdagen. Vi rekommenderar alltid våra gäster att anlända så nära månadsskiftet som möjligt då det skapar en bra gruppkänsla, men det är helt fritt att anlända vilken dag som helst eller när ni hittar billiga flygbiljetter med de bästa flygtiderna.

Flyg

Flyg ingår inte och du bokar det själv.

Vera Playa ligger lite mittemellan de stora flygplatserna.  Det finns direktflyg från Sverige till Alicante (22 mil) och Malaga (30 mil). Det går även att flyga till Almeria (8 mil) med mellanlandning. Till Alicante och Malaga finns det möjlighet att flyga direkt med SAS, Norwegian och Ryanair.

Numera går det bra att köpa enkelbiljetter på flyg. Du kan således flyga ner med ett bolag och hem med något annat. Tänk på att golfutrustningen kanske inte ingår i biljettpriset utan vissa tar ut en avgift för detta.

Vill du boka flyg själv rekommenderar vi Googles smarta sökfunktion där du till exempel kan välja önskad reslängd (exempelvis 28 nätter) under en tidsperiod och får då fram vilket datum du ska resa för att få bästa pris!

Vill du hellre ha personlig hjälp med bokningen av flyg, rekommenderar vi företaget MK Airbroker som du kan kontakta via telefon eller mail. Ring dem på 08-16 69 30 eller maila till info@mkairbroker.se

Hyrbil

Hyrbil ingår inte i priset på din resa, men vi rekommenderar att du hyr en bil, för att få ut mesta möjliga av din vistelse på Costa Almeria.

Hyrbil bokar du själv för bästa pris och smidighet. Du väljer vilken storlek på bil du önskar ha under din vistelse. Lättast bokar du hyrbilen här på Sunbirdies hemsida via sökmotorn CarTrawler. Sök pris och boka direkt på www.sunbirdie.se/hyrbil


Läs mer om Sunbirdies Long Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies Mid Stay golfresor
Läs mer om Sunbirdies weekend- och vecko-golfresor

Gör en snabb pris-/offertförfrågan

Kontakta oss gärna på telefon 08-458 00 00 eller maila till info@sunbirdie.com

© Sunbirdie AB

Föregående | Nästa
This entry was posted in Long Stay golf Spanien, Costa Almeria, Vera Playa. Bookmark the permalink.

Comments are closed.